Sony Ericssonun distribütörü Telpa

Sponsorlu Bağlantılar

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericssonun distribütörü Telpa
Sony Ericsson’un distribütörü Telpa
Sony Ericsson, 2008 yılı itibariyle distribütör olarak Telpa ile çalışmaya başladı. Sony Ericsson Türkiye Genel Müdürü Roger Bolander, “Türkiye’deki yüksek hedeflere ulaşma amacıyla distribüsyon yapımızı yenileme kararı aldık. Uzun ve detaylı bir değerlendirme sürecinin ardından distribütör seçimimiz Telpa oldu.” diye konuştu.

Sony Ericsson Pazar payını artıracak
Sony Ericsson, işbirliği kararının hemen ardından; Telpa bayileri ile şimdiye dek düzenlenmiş en büyük bayi toplantısında buluştu. Telpa’nın tüm Türkiye’deki 1.650 bayisinin katılımıyla ile gerçekleşen toplantıda Sony Ericsson yetkilileri katılımcılara marka, satış, dağıtımla ilgili mesajlarını iletirken Telpa yetkilileri ise yeni dağıtım yapısıyla ilgili açıklamalar yaptı. Toplantıların ardından bayiler; 3 bin metrekare üzerine kurulmuş dev fuar alanında Sony Ericsson ürün ve uygulamalarını inceleme fırsatı yakaladı.

nightdragon35

nightdragon35

Üye
bilgi için tesekurler

kozluca21

kozluca21

Üye
saol kardeş genpa ya elveda demek oluyo bu, hayırlısı bakalım nokia yı tahtında edecekler mi hep beraber görecez..

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
samsung da telpanın

megican

megican

Üye
ve ben tam 3 ay k850i bekledim istanbuldan sony ericsson müdürü geliyo diyo antalyadaki telefoncuya 1 haftaya gemiden inicek istanbuldan buraya gelicek olaya bak telefon parti parti geliyor her yerde bulunmuyoru ben 3 ay pes etmedim istanbulda yok antalyada yok koca antalyada bir dükkanda 3 tanecik bulduk işe bak müdürü geldi diyo 2 hafta geçiyo telpa işi karıştırıyo müdür ayrı elemanlar ayrı konuşuyo ben pes etmiyorum ve şu an k850i kullanıyorum manyak bir telefon n95 ten sıkılanlar ve daha aşağısı k850i süper ötesi bulabilen alsın 1 milyara