Sony Ericsson XPERIA DUO

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
hıcbır telefonlarında adam gıbı tutturamadılar.. belkı bunda olabılır..

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
hıcbır telefonlarında adam gıbı tutturamadılar.. belkı bunda olabılır..

Doğru bi bakıma çünkü türkiyede herkes Sony Ericsson a ön yargılı davranıyo kimse adam yerine koymuyo sorsanız kimse bilmez iyimi kötümü diye ama.Sony Ericsson un kalitesini anca kullananlar biliyo.

Uruloki

Uruloki

Üye
shadow aslında se bir ara disbiritör nedeniyle tr den biraz uzaklaştı ondan dolayı insanlar ön yargılı

Necmati

Necmati

Üye
Sony'den ard arda bombalar geliyor.
Favorim Arc'dı şimdi DUO kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Distürbitör olayı doğru ama insanların Sony Ericsson deyince o ne ya ıyy felan gibi tepkiler vermesi sinirlerimi bozuyo ama daha sonra onlara Arc ı gösterince hepsinin ağzı açık kalıp süpermiş diyo.Bir tek nokia fanlarının fikri değişmiyo körü körüne nokia diyo çoğu Nokia fanı

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bende K810i vardı hala daha duruyor güzel cihazdı ama o senelerdeki nokia hatalarının çoğu yok artık ama devam edenler var ve nedense SE walkman serisi ve cyber-shot serisini bitirdi bunu anlamış değilim hala çıkarıyorsa bile java tabanlı çıkarıyor ki şunuda ekliyim keşke SE MeeGo lu cihaz çıkarsa ama zannetmiyorum

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Urolki merak etme Walkman yeniden geliyo ilk çıkacak androidli Walkman Sony Ericsson W8 özellikleri Xperia x8 ile aynı ama ses kalitesi inanılmaz yüksek ve sony mp3 lerindeki zappin tuşu felan eklenmiş daha iyileride çıkar muhtemelen.CyberShot cidden zamanında kaliteliydi ama bence buna gerek yok artık çünkü Sony Ericsson un yaptığı kameralar çok çok kaliteli oldu Arc dan sonra.Ayrıca birşeyi çok uzun süre kullanmakda doğru değil bkz Symbian.Belkide sony ericssonun Walkman yada Cybershot yapmamasının nedeni kullanıcıyı kısıtlamamak için olabilir yani bu telefonun seside iyi kamerasıda birisine takılmanıza gerek yok.

khytr89

khytr89

Üye
sony neden ericssonu tamamen alıp yok etmiyor? Sony olsa alırdım ama ericsson geçince adi bir çin isimiymiş gibi geliyor. Ericsson arc ve x8 made in nere? Japan sa alırım.finlandiya mallarıda güzel ama işletim sistemi güzel değil

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Hakan aslında haklısın eğer Sony kendi telefonlarını üretse eminim daha çok tercih edilir çünkü Sony şu an kendi sınıfında çoğu konuda en iyi olmayı başarmış bir dünya devi ama sanırım Ericsson a Vefa borcu yüzünden bırakamıyo heralde sonuçta sonyden daha eski bi firma adamlar ilk cep telefonunu felan yapmışlar.Ne olursa olsun sana katılıyorum tanıdığım arkadaşlarım felanda var Sony kendi üretse kesin alırım ama ericsson işi bozuyo diyolar hep.Bu arada Sony Ericssonun bütün telefonları japon yapımı ama genelde çin fabrikalarında yapılıyo bildiğim kadarıyla ondan made in china yazar muhtemelen.

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Bence Smartphonelarda en iyi diye birşey yok artık :) samsung birşey çıkartıyor, sony daha iyisini yapıyor, lg başka birşey çıkartıyor, bu böyle kısır döngü..:) ama iyidir rekabet iyidir :)

McCeNe

Üye
Bence Smartphonelarda en iyi diye birşey yok artık :) samsung birşey çıkartıyor, sony daha iyisini yapıyor, lg başka birşey çıkartıyor, bu böyle kısır döngü..:) ama iyidir rekabet iyidir :)

sana katılıyorum, kısır döngü yalnız dediğin gibi olması çok güzel.. bizim işimize gelir kullanıcı olarak :)

technoshark

technoshark

Üye
tabiki kullanıcılar için çok güzel bir olay bu... fiyatlarını düşürürler felan :)hem daha iyi tasarımlara imza atarlar rekabet sonuçta :)

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Evet en iyi konusunda doğru herkes geçmeye çalışıyo birbirini ve ona göre hepsi farklı cihazlar yapıyo ama bence bu markaların içinde tek eksik Nokia diğerleriyle kapışabilcek duruma hala gelemedi.

otan

Üye
ya kardeşim sen nasıl olurda gelmiş nokiayı savunursun ya cok sacma ya !! işlemciyi geç herseyi 5 para etmez sony ericcsonla yan yana koyulamaz hiçbi özelligi !! 3 tane 5800 attım çöpe sen sony ericcson almadın geliba hiç eline???? boşuna elini yorma ben ikisinide kullandım duvara vurdum olagan güçümle banamısın demedi ! 5800de 2 şarkı actım hoparlör patladı dokunmatigi zaten ortada !!! sen hiiiiiiççççç yorma kendini n9la devam ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ya kardeşim sen nasıl olurda gelmiş nokiayı savunursun ya cok sacma ya !! işlemciyi geç herseyi 5 para etmez sony ericcsonla yan yana koyulamaz hiçbi özelligi !! 3 tane 5800 attım çöpe sen sony ericcson almadın geliba hiç eline???? boşuna elini yorma ben ikisinide kullandım duvara vurdum olagan güçümle banamısın demedi ! 5800de 2 şarkı actım hoparlör patladı dokunmatigi zaten ortada !!! sen hiiiiiiççççç yorma kendini n9la devam ;)

Walla bu yorumu görünce birşeyler yazasım geldi.

3 tane 5800'ı çöpe atmışsın, ben 5230'uma kıyamıyorum. Nasıl başarıyorsun? Bir de Nokia kötüdür diyorlar. Bende telefonu alıp duvara vurursam bende Nokia'nın kötü olduğundan bahsederim. Telefonu olduğu gibi kabul edip kullanınca üstüne telefon tanımayacaksın. Buna en kötü telefonda dahil. Kardeşim 170 liraya telefon aldı; bunun özellikleri böyle, bu fiyata bu olur diye kabul etti. Ve şuan telefonundan çok memnun. Aldığı telefon yine Nokia.

yayin_e

Üye
hala nokia yı savunanları anlamıyorum arkadaş.. xperia duo başlığının altına nokia yı hangi cüretle yazarsınız.. en son nokia olarak n8 kullandım ve android kullanmaya başladıktan sonra anladım nokia öldü diyenleri. sonuna kadar haklılarmış.. ey 5230 cular 5800 ın basmatik telefonunu kullananlar; siz hiç android kullandınız mı? xperia arc yi bir kez olsun tuttunuz mu? sony ericcssonun kamera kalitesini bilir misiniz? bırakın artık nokia demeyi. n8in bile kamerasından başka hiç bişeyi yok ki siz 5800 diyosunuz. xperia duo konuşuluyo burda, uyanın artık

Necmati

Necmati

Üye
:hmmm

ugr.shnn

Üye
ya ne kadar ki bu telefon . tlefona bayıldımmmmm :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt