Sony Ericsson XPERIA DUO

Sponsorlu Bağlantılar

harun22

harun22

Üye
Nokia yı savunmayın artık yeter ya. Gülüp geçiyorum sadece . Saydığın telefonları kullanan çok etrafımda. Hepsinde farklı farklı birçok sorunlar var. Nokiadan memnun arkadaşımda var: telefonuda 5800; aldığında kilit tuşu arızalıymış tırnağıyla uğraşarak açıyor. Kapağı biraz kalkık duruyor bant yapıştırdı. Dokunmatiğinde bazı aksaklıklar olduğunu gördüm onada farklı çözümler bulmuş ve çok memnun.

----------Eklendi @ 00:10:27 ---------- Yazıldı @ 00:08:29 ----------

600 mhz işlemci 256 mb ram.
1 ghz işlemci 1 gb ram. Bunları en azından böyle bir konun altında savunmayın ya :D 1.4 ghz çift çekirdek işlemci 1.5 gb ram diyor adam.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nokia yı savunmayın artık yeter ya. Gülüp geçiyorum sadece . Saydığın telefonları kullanan çok etrafımda. Hepsinde farklı farklı birçok sorunlar var. Nokiadan memnun arkadaşımda var: telefonuda 5800; aldığında kilit tuşu arızalıymış tırnağıyla uğraşarak açıyor. Kapağı biraz kalkık duruyor bant yapıştırdı. Dokunmatiğinde bazı aksaklıklar olduğunu gördüm onada farklı çözümler bulmuş ve çok memnun.

----------Eklendi @ 00:10:27 ---------- Yazıldı @ 00:08:29 ----------

600 mhz işlemci 256 mb ram.
1 ghz işlemci 1 gb ram. Bunları en azından böyle bir konun altında savunmayın ya :D 1.4 ghz çift çekirdek işlemci 1.5 gb ram diyor adam.

Rakamlar mini etek gibidir dostum.Herseyi gösterir ama asıl göstermesi gerekeni göstermez.
Hersey çekirdek ve frekans degildir.Sana bir teori söyliyeyim git arastır.
2 çekidek olup,frekansı düsük olup 4 çekirdek ve yüksek frekanslı islemciden daha hızlı olan islemciler var.
Ayrıca Linux nedir bi arastır.Sonra bu rakamlara bak.Meego linux tabanlı bu arada.
İsterse 10 çekirdek olsun,o telefonda android yüklü.
Çift çekirdek olması iki tane 1.4 ghz gibi algılanmasın ve o mhz frekansının %40'ını android'in aksam yemegi olarak ayır...

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
.:ÇAĞLAR:.

Üye
fıstık gibi telefon olmuş ,hala nokia nın lafının duyuyorum , nokia 3yıldır akıllı telefon piyasasında silik ve her gecen gün daha da kan kaybediyor , nokiadan bir cacık olmaz , telefondan anlamayan adam gider alır , sony ericssonun telefonlarını kullandım gercekten harika ve hiç sorun cıkarmadıllar ,sony ericssonun tasarımları ve kalitesi hiçbir markada yok

• Beğen
Tepkiler: harun22
harun22

harun22

Üye
Dostum nokianın Meego ları çok güzel tamam da sadece 2 telefon yaptı. Gerisi symbian. Şimdide Windows Phone la devam edecek. Sony Ericsson un Xperialarının hepside android yüklü.

----------Eklendi @ 00:33:35 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ----------

Şu anda yapılan bütün anketlerde Android açık ara farkla zirvede.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla cihaz çok güçlü yalnız SGS2 deki işlemci değil SGS2 de samsung işlemci var arayüzü zaten güzel ama pil olayına inanmıyorum ve gpusunu bilen var mı ayrıca şunu da eklemek istiyorum SE nin kamera kalitesi eskisi gibi değil hele ki yeni cihazların hala bir cyber-shot çıkmadı ve lensi küçük olursa N8 ile yarışamaz yani 1/2.5 diyelim ama N8 de 1/1.83 lens var fotoğraf makinelerinin çoğundan bile büyük (deneyimle sabittir arkadaşlarımının digital makinelerini geçiyor cihaz ) ama inş lensi büyük olur ve xenon flaş olur SE piyasaya fena döndü bence

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dostum nokianın Meego ları çok güzel tamam da sadece 2 telefon yaptı. Gerisi symbian. Şimdide Windows Phone la devam edecek. Sony Ericsson un Xperialarının hepside android yüklü.

----------Eklendi @ 00:33:35 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ----------

Şu anda yapılan bütün anketlerde Android açık ara farkla zirvede.

Android çok mu güzel yani.Sizin gibi düsünen daha milyonlarca insan olmasa Ne samsung ne S.E ne LG ne HTC kalırdı.
Çünkü önceleri android yüklediklerinde anladılar ki bu sistem kamyon gibi saglam bi donanım lazım.İslemcileri yükseltip ramleri sisirdiler ve piyasadaki nokia telefonların çok çok üstünde bir fiyata sattılar.Ama pazar payı artınca sizin yüzünüzden adamlar nede olsa satıyor deyip fiyatları normallestirdiler.Simdilerde baska firmaların ürettigi islemci,ram ve ekranlarla meydan okur oldular piyasaya.Nokia çok mu mal gidip 1,4 Ghz islemci alıp koymuyor symbian'a.Ve isterim ki söyle 1Ghz Symbian hatta s60v5 çıkarsınlar ki sizin gibi 1,4 ghz androidi hızlı sananlara hızın tanımını yapalım.

Uruloki

Uruloki

Üye
aslına el pistelero çok doğru söylüyor mesela forumda iphone 4 vs SGS2 videosu var iphone 4 daha hızlı oynatıyor asphalt 6 yı yani bariz her şey sistem işi bitiriyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
aslına el pistelero çok doğru söylüyor mesela forumda iphone 4 vs SGS2 videosu var iphone 4 daha hızlı oynatıyor asphalt 6 yı yani bariz her şey sistem işi bitiriyor
Tabiki dostum N9 meego bir proje.Windows phone serisi çıkmadan önce piyasaya güzel bir giris ve show yapmak için çıkarılıyor
Ama tabi anlayana islemcisine bakıp yüz çevirene degil..

harun22

harun22

Üye
Nokia ve symbianı almak parayı çöpe atmaktır. Tartışmaya gerek yok.

Uruloki

Uruloki

Üye
mesela yurtdışından adamlara soruyorum twitter aracılığı ile adama N9 vs SGS2 mi diye adamlar işlemci filan hiç katmıyor arayüzü kullanışlılık hesabı yapıyorlar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
mesela yurtdışından adamlara soruyorum twitter aracılığı ile adama N9 vs SGS2 mi diye adamlar işlemci filan hiç katmıyor arayüzü kullanışlılık hesabı yapıyorlar
Çünkü adam özgür kimsenin lafıyla hareket etmiyor.Kullanmıstır incelemistir.Diger islevlerin etkilerini biliyordur..

Üye
nerde bir sony ericsson konusu görsem nok fanları basıyor konuyu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Buyrun sizin olsun konunuz.Konuya ilgi yok deniyordu geldik fan man degilim ben.Sadece donanımlara bakıs açınızı degitirmeniz gerektigini düsünüyorum.Çocuk gibi nokia öldü bitti diyenler doldu forumda ama ölüm sebebini kimse bilmiyor.Agızdan agıza dolastı ve milleti kandıra kandıra evet öldü nokia...
Telefon harika tabiki önceki mesajlarımda da söyledim bunu.

harun22

harun22

Üye
Bizde boşuna nokia öldü demiyoruz. Nokiayı bende kullandım hala kullanıyorum. Ama görsen sorunlar hiç bitmiyor . Müzik çalar mı dersin kamera mı dersin. 2 senedir doğru düzgün uygulama yükleyemiyorum. Yani nokia yı sen kullanmıyorsun o seni kullanıyor. Şu ana kadar android telefonlarda böyle bi sorun veya aksaklık olduğunu ne gördüm ne de duydum. Ve biz çocuk gibi değiliz telefon kullanıcısıyız. Sana telefon sadece konuşmaktan kameradan ve sesten ibaret olabilir. Bizim için öyle değil biz her açıdan değerlendiriyoruz. Forum çocuklarla değil gerçek telefon kullanıcılarıyla doldu. Bu da sizin gibileri rahatsız ediyor. Kullanamayacağınız telefonları kullanışsız olmasıyla suçluyorsunuz. Onu siz kullanamıyorsunuz. Sorun sizde . Bunu anlayın artık.

khytr89

khytr89

Üye
kamerası isterse 100mp olsun beni ilgilendirmiyor.telefondan resim çekmem zaten. ön kamera dışındaki kameralar bana göre çok gereksiz

Üye
yav kardeşim burası nokia bölümü degil yada tanıtan telefon nokia telefon degil boşuna post kasıpta konuyu kirletmeyin , başka bir konu acın orada tartışın bu tür seyleri , telefon hakkında yorumunuz varsa yapın yoksa başka telefonların özelliklerini şuyunu buyunu anlatmayın:off:

----------Eklendi @ 11:35:02 ---------- Yazıldı @ 11:33:31 ----------

Buyrun sizin olsun konunuz.Konuya ilgi yok deniyordu geldik fan man degilim ben.Sadece donanımlara bakıs açınızı degitirmeniz gerektigini düsünüyorum.Çocuk gibi nokia öldü bitti diyenler doldu forumda ama ölüm sebebini kimse bilmiyor.Agızdan agıza dolastı ve milleti kandıra kandıra evet öldü nokia...
Telefon harika tabiki önceki mesajlarımda da söyledim bunu.
varsa telefon hakkında yorumun yap ama başka markanın telefonlarını gelipte burda anlatmayın , mesaj kirliliği yapmayın :off:

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
yav kardeşim burası nokia bölümü degil yada tanıtan telefon nokia telefon degil boşuna post kasıpta konuyu kirletmeyin , başka bir konu acın orada tartışın bu tür seyleri , telefon hakkında yorumunuz varsa yapın yoksa başka telefonların özelliklerini şuyunu buyunu anlatmayın:off:

----------Eklendi @ 11:35:02 ---------- Yazıldı @ 11:33:31 ----------

varsa telefon hakkında yorumun yap ama başka markanın telefonlarını gelipte burda anlatmayın , mesaj kirliliği yapmayın :off:
Kardeşim sakin ol eğer Nokia yı savunuyolarsa cevaplarını veririz ayrıca haklı oldukları yerlerde var.Öncelikle dediğiniz gibi Android kesinlikle işlemciyi çok kullanıyo fakat bu Nokia nın daha düşük donanım kullanmasını gerektirmez.Şöyle bir örnek vercem bende Vivaz var ve bu telefonun Nokiadaki rakibi 5800 fiyatlara bakarsanız hemen hemen aynı (Amazon.com veya Amazon.de) ama özelliklerine şöyle bir bakalım ikiside Symbian fakat Vivazda 740Mhz işlemci 256mb ram ve grafik hızlandırıcı var 5800 da 434Mhz işlemci 128mb ram var ve grafik hızlandırıcı yok Vivazda 8Mp Hd video kaydeden kamera var 5800 da 3.2mp Vga kamera var.Boyutlar ve görsel açıdanda Vivaz çok daha hoş.5800 sadece ses yönünden daha iyi.Aynı şekilde Satio ile karşılaştırırsakda aynı şeyi görürsünüz.Arkadaşlar Nokia hala doğru düzgün bi alet yapamıyo belkide Xperia Duo n9 la aynı anda çıkacak ve donanım farkına bakarmısınız.Bu arada MeeGo belki az işlemci kullanıyo ama oda destek görmeyecektir tıpkı symbian^3 gibi.Son açıklanan rakamlara göre 2011 in 2. çeyreğinde 135 milyon adet Android cihaz satılmış buda günde 500bin adet gibi birşeye denk geliyo şu anda yani doğal olarak Android daha fazla desteklenecek.
Arkadaşlar körü körüne bir markayı savunmayın herşeyi göz önünde bulundurun.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
foreverthe

foreverthe

Üye
Shadow arkadaş haklı :oke:

ookkaayy

ookkaayy

Üye
sony ericson işi biliyo ya bayılıom sunun telefonlarına hayır tip olarakta çok güzeller de 4,5 in ekranı nereye sokacaz bilemedim

Uruloki

Uruloki

Üye
shadow gpu su ne belli mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt