Sony Ericsson XPERIA DUO

Sponsorlu Bağlantılar

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson XPERIA DUO
Evet arkadaşlar sonunda Sony Ericsson dünyanın en iyisini yaptı gibi görünüyor eğer söylenilenlerde yanlışlık yoksa bu cihaz gerçekten dünyanın en iyisi.

Görüntü bu şimdi birde özelliklerini sayayım:
Telefon 4.5 inç 540x960 pixellik mobile Bravia Engine kullanılan LED ekrana sahip.Bu cihazda 1.4GHz çift çekirdekli qualcomm MSM8260 işlemci var.Bu işlemci aslında Galaxy S2 dekiyle aynı ama saat hızı 1.2 değilde 1.4GHz.Yani işlemci olarak piyasadakilerden daha hızlı.Hız demişken XPERIA Duo aynı zamanda 1.5gb RAM e sahip buda onu tekrar en hızlı yapıyo :).Telefonun en büyük özelliklerinden biri daha 12MP lik kamerası ve 1080p video kayıt imkanı.Dahili hafızasıda 8GB sanırım bunun hakkında emin olamıyorum.Ayrıca çok çok önemli olan bir diğer özellik ise 2500mAh Li-Po batarya.Düşünün Arc vb çoğu cihazda 1500mAh vardı hatta Galaxy 2 de 1700mAh olması bile şok yaratmıştı.
Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi bu özellikler kesinlikle dünyanın en iyisi olduğunu kanıtlar bunun tek problem ne zaman çıkacağı.Eğer 2012 ye girmeden çıkarsa felaket bişey olur :D
Umarım beğenmişsinizdir konumu :)
Edit:GPU da GS2 ile aynı olacakmış (Mali-400 GPU).

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Gerçekten özellikleri güzel bilgi için teşekkürler :oke:

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim daha önce Maxicep vermişti bunu ama biraz abartılıydı özellikler :) bunların çoğu muhtemelen doğru.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bencede doğrudur galaxy s2 ye rakip olarak çıkartcakları için çokta dişli bir rakip olmuş açıkcası :)

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson un böyle bişey yapabileceği aklıma gelmişti aslında Arc sahte amiral gemisiydi bence ve rakipler için bir tuzak sayılırdı dikkat ederseniz galaxy 2 nin özellikleri sanki Arc a inat yapılmış gibi (örneğin ağırlık Arc'ın 117g GS2 nin 116 gram ve kalınlık Arc'ın 8.7mm GS2 de 8.6 mm).Ama eğer hızlı bir süre içinde bu alet çıkarsa çok fena damgasını vurur bence.Cihazın tek olumsuz bulduğum yanı 4.5 inç olması ekranın sanki biraz daha küçük olsa daha iyi olurdu.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güzel cihaz donanım çok çok iyi..
Ram harici en iyi diyemeyiz çünkü telefonlardaki overclok bilgisayar gibi çalısmaz ki zaten S2'den sadece 200 mhz hızlı.
Hele hele çift çekirdek olması falan hikaye.Telefonlar için henüz çift çekirdek olayını yasatacak yazılımlar çıkmadı.
Genel olarak harika diyebiliriz ama bana kalırsa en iyi diye bir telefon yok.Çünkü neye göre en iyi ? Atıyorum bu cihaza 2000+ lira para ver 5800 yanında müzik açsın hayran kal.N8-N9 vs. kamerayı açsın hayran kal.İphone menüde gezinsin efektlere hayran kal.Xperia play oyun açsın agzının suları aksın.Kısaca herkesin kendi seçimleri kendisi için en iyi.Bana göre X6 king beyler hastasıyız dedeee :eheC7 den soguttu beni meret :d:
Haa donanım olarak en iyi olabilir kagıt üzerinde öyle de zaten.. :oke:

• Beğen
Tepkiler: HakaN-06 ve Elektr0
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Valla süper cihaz olmuş. Tekrar tebrik ederim sony'i. :ehe Kullanıcı arayüzünü çok beğendim. Bugün de (14.07) arc kullandım ve o da süperdi. Bunu düşünemiyorum. :d:

----------Eklendi @ 00:57:11 ---------- Yazıldı @ 00:56:27 ----------

Bu arada konunu beğendim hem de çok. :d:

harun22

harun22

Üye
Bize bilgisayarları çöpe attıracaklar arkadaş :D . Gerçekten çok güzel telefon olmuş.Ama tasarımda bence sınıfta kalıyor Çünkü bu özelliklerde bir telefonun uzay kasa denilebilecek bi tasarımı olmalıydı :). Konu içinde ayrıca teşekkürler.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bize bilgisayarları çöpe attıracaklar arkadaş :D . Gerçekten çok güzel telefon olmuş.Ama tasarımda bence sınıfta kalıyor Çünkü bu özelliklerde bir telefonun uzay kasa denilebilecek bi tasarımı olmalıydı :). Konu içinde ayrıca teşekkürler.

konu için: bişey değil :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Sony Ericsson un böyle bişey yapabileceği aklıma gelmişti aslında Arc sahte amiral gemisiydi bence ve rakipler için bir tuzak sayılırdı dikkat ederseniz galaxy 2 nin özellikleri sanki Arc a inat yapılmış gibi (örneğin ağırlık Arc'ın 117g GS2 nin 116 gram ve kalınlık Arc'ın 8.7mm GS2 de 8.6 mm).Ama eğer hızlı bir süre içinde bu alet çıkarsa çok fena damgasını vurur bence.Cihazın tek olumsuz bulduğum yanı 4.5 inç olması ekranın sanki biraz daha küçük olsa daha iyi olurdu.

Aynen katılıyorum :oke:

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Güzel cihaz donanım çok çok iyi..
Ram harici en iyi diyemeyiz çünkü telefonlardaki overclok bilgisayar gibi çalısmaz ki zaten S2'den sadece 200 mhz hızlı.
Hele hele çift çekirdek olması falan hikaye.Telefonlar için henüz çift çekirdek olayını yasatacak yazılımlar çıkmadı.
Genel olarak harika diyebiliriz ama bana kalırsa en iyi diye bir telefon yok.Çünkü neye göre en iyi ? Atıyorum bu cihaza 2000+ lira para ver 5800 yanında müzik açsın hayran kal.N8-N9 vs. kamerayı açsın hayran kal.İphone menüde gezinsin efektlere hayran kal.Xperia play oyun açsın agzının suları aksın.Kısaca herkesin kendi seçimleri kendisi için en iyi.Bana göre X6 king beyler hastasıyız dedeee :eheC7 den soguttu beni meret :d:
Haa donanım olarak en iyi olabilir kagıt üzerinde öyle de zaten.. :oke:
Dediğin bi yönden doğru ama bir yöndende yanlış bu cihaz hemen hemen her konuda 1 numara görünen donanımlarla mesela n8-n9 ile resim çek demişsin ama n9 zaten 8mp ve Xperia ARC da 8mp olmasına rağmen neredeyse n8 kadar iyi çekim yapabiliyodu bide 12MP lik Exmor-R lı bu aleti düşün bide :D ses konusundada gayet iyi yapacaklardır bence.Hız konusunda ise bilgisayarlarla tabiki kapışamaz fakat yinede şu an bu kadar hızlısı yok gerçi PS Vitadaki 4 çekirdekli işlemciyi koysalar müthiş olurdu ama neyse :ehe Dediklerinin arasında Xperia Play var o gerçekten çok farklı çünkü o klasmanda başka bi alet yok zaten :D
Görüntüsünü bende çok beğenmedim (Tabi Arc dan dolayı söylüyorum bunu :) ) ama yinede Samsung-HTC-Lg-Motorola ve Nokia nın yaptığı telefonlardan güzel bi görüntüsü olacağı kesin.
Konu için teşekkür eden arkadaşlar ben teşekkür ederim :oke:
Her ne kadar Ponduss benim için rica etsede :D

'Patron

'Patron

Üye
Sony erıcssona hep hayran olmuşumdur. 1.5gb ram mı :D Benım bilgisayarda bile1 gb varya :oha: ayrıca o 12 mp kamerası kesınlıkle çok kalıtelı n8den çok daha kalıtelıdır emın olun.

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Sony erıcssona hep hayran olmuşumdur. 1.5gb ram mı :D Benım bilgisayarda bile1 gb varya :oha: ayrıca o 12 mp kamerası kesınlıkle çok kalıtelı n8den çok daha kalıtelıdır emın olun.

Tamamen haklısın sana katılıyorum :oke:

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Up arkadaşlar neden bu kadar az ilgilenen var anlamıyorum ya dünyanın en iyisi diyoruz kimse bakmıyo Nokia bunun 3 de biri bi cihaz çıkarsa milyon kişi bakıyo ön yargılı olmadan bakalım lütfen.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
khytr89

khytr89

Üye
Up arkadaşlar neden bu kadar az ilgilenen var anlamıyorum ya dünyanın en iyisi diyoruz kimse bakmıyo Nokia bunun 3 de biri bi cihaz çıkarsa milyon kişi bakıyo ön yargılı olmadan bakalım lütfen.

sony ericssonların hepsi berbat. 1 ay tamam iyi hoştur sonra açılıp kapanmalar başlar,tuşları soyulur,atıyorum 1.500 verirsin canın sıkılır 6 aya satarsın 300tl ye.. neden? çünkü 2.el piyasası da yok. TR şartlarında hem servis hem yedek parça (aksesuarlarda dahil) hemde 2.el de yüksek fiyat nokia da.

ayrıca ince üretilen telefonlardan uzak durun. hem malzemeden çalıyorlar hem de sımsıcak oluyorlar.

harun22

harun22

Üye
Hala nokia yı savunanlar . Sadece bir kez şu forumu gezinin ya. Bir telefon alırken neden satmayı düşünüyorsun. Telefonu alırken servisine desteğine bakarsın. Çok iyi diye bilinen Nokia bence BERBAT! . Sony Ericsson u 3 yıl kullandım alalı 5-6 sene oluyor söylediklerinin hiç biri olmadı(k700i) . Aynı şekilde kuzeninkinde de hiç bişey yok (k810i+g705). Ha şu aklıma geldi nokia kullanıyorsun 2. elini düşünmen normal ne de olsa aldıktan 1 hafta sonra satmayı düşündün.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu kadar yüklenmek yanlıs nokia'ya.Çünkü daha oynayacakları kozlar var N9,N10 ve Windows phone ile neler yapacakları kesin degil.
N9 bana göre en performanslı telefon olcak isletim sistemi sebebiyle.Ayrıa N9 8Mp ile N8 den daha iyi kamera performansı veriyor diye dolasan laflar var.Bakıp görecegiz...

harun22

harun22

Üye
Nokia ortaya somut birşeyler koyana kadar ölüdür benim için. N9 un kamerası ne kadar iyi olsa da DUO yu geçeceğini sanmıyorum. DUO 12 mpix le Hd video görüntü kalitesi sunuyor.

khytr89

khytr89

Üye
Hala nokia yı savunanlar . Sadece bir kez şu forumu gezinin ya. Bir telefon alırken neden satmayı düşünüyorsun. Telefonu alırken servisine desteğine bakarsın. Çok iyi diye bilinen Nokia bence BERBAT! . Sony Ericsson u 3 yıl kullandım alalı 5-6 sene oluyor söylediklerinin hiç biri olmadı(k700i) . Aynı şekilde kuzeninkinde de hiç bişey yok (k810i+g705). Ha şu aklıma geldi nokia kullanıyorsun 2. elini düşünmen normal ne de olsa aldıktan 1 hafta sonra satmayı düşündün.

bende uzun süre sony ericsson kullandım ve hepsi aynı. a1018 le başlamıştım tuşları silindi,s700 aldım cebe girip çıkmasıyla 2 aya çizildi mahvoldu ki titiz bir kullanıcı olduğıum halde.p910 desen tam bir fiyasko en son tama bu sefer ericsson yaptı dedim aldım k610i ama o da 2 hafta sonra kapanıp açıldı 7 ay öyle kullandım en son gına geldi gittim verdim 3 kez servise aldım 2 ayda paramı. 6280,6680,n91,n73 (ufak bir sorun oldu ama halloldu) n95,5800.. şimdilik çok mükemmel şekilde ilerliyor. elimde uzun süre telefon tutmam ama son 5800 dan sonra öyle ahım şahım özellikli bir telefonda göremiyorum.

şu niki de k610 zamanında almıştım.değiştiremiyoz mu yaw sonyericssonu hayatıma bir daha almamk üzere bitirmek istiyorum :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
N900 gibi meego'lu telefonu mevcut.600 mhz islemci ve 256 mb ram ile neler yaptıgını ben gördüm.
N9 ise yine meegolu 1Ghz islemci ve 1 Gb ram ile geliyor dolayısıyla neler yapabilecegini düsünebiliyorum.
Sony Ericsson kamera konusunda ne kadar iyi olsada Nokia'nın N8 tecrübesi ve Carl Zeiss Optik kozu var.
Ses konusunda da dolby digital ile anlasmaları var müzik keyfi olsun gürültü engellemeli kayıt olsun nokia büyük kozlarla geliyor..

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
Takipçi Satın Al

Üst Alt