!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Sponsorlu Bağlantılar

gurkan__252

Üye
tebrikler.tebrikler.tebrikler

--------------- Ekleme ---------------

sıkıntı bıttı sonunda.rahat uyursun gürkan demı

aynen öyle valla.
3.5 ay oldu ne çektiğimi bi ben bilirim. :S
Allah kimsenin başına vermesin böyle bir şeyi.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
benim avime 10 dk uzaklıkta nosab :D
bulvarın esentepe lambalarının orda oturuyorum. yolun sonunda.
bulvar 2 dk bize :D

emek köyde mi oturuyorsun ?

;------------------------------------------------

az önce aldım haberi.
kutu Aino (U10i) ile değişimi kararı alınmış.
en geç 1 haftaya elinizde olur dedi asyadaki görevli.

yine ben yine benim söylediklerim :oke:

:naughty::naughty::naughty:

emek de evet eski beledy bnasnn orada :D teln de hayrls olsun bkalm

sen akugurun orda flan mı oturuyrsun ?ha bde kac yasndaydn gurkan ?

gurkan__252

Üye
emek de evet eski beledy bnasnn orada :D teln de hayrls olsun bkalm

sen akugurun orda flan mı oturuyrsun ?ha bde kac yasndaydn gurkan ?

yok yok.
esentepe-bağlarbaşı metro istasyonundan hemen sonraki esentepe lambalarının orda.
akuğurun lambaları ilerde kalıyor.

20 nin içinde :islik

senin isim ne ve kimlerle takılırsın çevrendekilerden biraz say bakalım belki tanıdıklarımdır.
akraba çıkmayalımda :box:box:box

Captain

Üye
    Konu Sahibi
yok yok.
esentepe-bağlarbaşı metro istasyonundan hemen sonraki esentepe lambalarının orda.
akuğurun lambaları ilerde kalıyor.

20 nin içinde :islik

senin isim ne ve kimlerle takılırsın çevrendekilerden biraz say bakalım belki tanıdıklarımdır.
akraba çıkmayalımda :box:box:box

valla 17 yasndaym ben ortak tandk pek yoktur ya ben tam nrde otrdgnu da anlayamadm baglrbs istasynunu gectkten sonramı yksa hamtlri gectktn snrak lambalarda mı ?

gurkan__252

Üye
valla 17 yasndaym ben ortak tandk pek yoktur ya ben tam nrde otrdgnu da anlayamadm baglrbs istasynunu gectkten sonramı yksa hamtlri gectktn snrak lambalarda mı ?

hamitleri geçtikten sonra lambalar yok ki, üst yol var :ehe

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
:-D

youtube dan widyo izledm snunda.ama medya dakınden deıl.

Bu siteden indrdm youtube web die bi jawa.ama lınk.youtube yi açıo.wi-fi ile.takır takır

Captain

Üye
    Konu Sahibi
:-D

youtube dan widyo izledm snunda.ama medya dakınden deıl.

Bu siteden indrdm youtube web die bi jawa.ama lınk.youtube yi açıo.wi-fi ile.takır takır

sagol SEIDS isime yaradi :oke:

w705i

Üye
Teşekkürler Ama anlamadığım bişey war w705 kullanıyorum flaşh tema yapılıyor mu yapılıyorsa ayrıntılı ve resimli bi şekilde anlatıla bilir mi?

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Captain yada gürkan.
Koşun.adama yardım edin lütfen.;-)

şu an gazete den naklen yazıyorum.2 gb hafıza hediye,deri kılıf hedıye,3.2 mp kamera,3g,radyo,bluetooth,wi-fı,nokia e71 699 deil.
589 tl.kdv dahil.
Ben yuh diyorum.
W715 4 gb hafıza kartı,3.2 mp kamera,wi-fi,radyo,3g,speaker ıle 350 tl iken bu tlfnun klavyesimi 240 tl fark yapıo.merak etdım.

E71 hibrit teknolojı dünyasında...

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
,way arkadaş.çok güzel yapmışlar ya.hem çok ince.olay yaratır bence.ama tr ye ne zaman gelir............
Sorun o degil mi.
X10 eskıdımı sımdı :-D

Captain

Üye
    Konu Sahibi
,way arkadaş.çok güzel yapmışlar ya.hem çok ince.olay yaratır bence.ama tr ye ne zaman gelir............
Sorun o degil mi.
X10 eskıdımı sımdı :-D
evet x10 eski model artık tr ye de yakında gelir bence :oke:
Sony Ericsson geri döndü :D :ehe

yasin çekmez

Üye
Arkadaşlar bende bu telefonun sahibiyim.Şifre ile bi türlü sim kilidini kıramadığım için para ile kırdırdım.AMA tel. menüsü değişti mesela tel. wi-fi seçeneği yok onun bi altında olması gereken bluetooth en başta ne yapabilirim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Şimdiden teşekkürler

umutberkay

Üye
Arkadaşlar merhaba... Yaklaşım 5 aydır w715 kullanıyorum. Telefonumdan memnunum ama sıfır tuşu bazen basmıyo zorla basmak zorunda kalıyorum asya telekom. Götürsem garanti kapsamında yardımcı olurlarmı sizce ne yapmalıyım.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
aga bende öyle bı sorun hıc olmadı allaha şükür.ama garantiyle alakalı şeyleri gürkan arkadaşımıza sorsan daha iyi bılgi alırsın.zaten yazar o.çok ugrastıgı ıçin saglam bilgi alrsn.

aga bende öyle bı sorun hıc olmadı allaha şükür.ama garantiyle alakalı şeyleri gürkan arkadaşımıza sorsan daha iyi bılgi alırsın.zaten yazar o.çok ugrastıgı ıçin saglam bilgi alrsn.

yasin çekmez

Üye
Arkadaşlar bende bu telefonun sahibiyim.Şifre ile bi türlü sim kilidini kıramadığım için para ile kırdırdım.AMA tel. menüsü değişti mesela telefonda wi-fi seçeneği yok onun bi altında olması gereken bluetooth en başta ne yapabilirim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Şimdiden teşekkürler

mabed528

mabed528

Üye
Arkadaşlar W960İ kullanan yok mu, o telefonu neden fun içine almadınız, neden dışladınız? : )

Yahu Türkiye'de bu telefonu kullanan ender kişilerden birisiyim herhalde. Garantisi de bitti bir bozulsa yapan da çıkmayacak. W960İ 'ye GPS ve msn yüklemek istiyorum yüklenir mi? Wi-fi var ama evimdeki modem kablolu dışardakiler şifreli ben ne anladım bu wi-fiden. : )

Yorumumu okuyan ve bilgisi olan arkadaşlar erinmeyip yorum yazarlarsa çok sevinirim. : )

W960İ var bende. Smbyanın hangi sürümü yüklü bilmiyorum. Bu telefonuma sözlük, GPS, Divx video falan yüklemek istiyorum. Bendeki smbyan sürümü destekler mi acaba? Desteklerse nasıl yükleriz. : )

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
aga ebuddy yükle.msn we facebook için.sonra dvix blmiyorum.ben araştıramda bi bakim.duroo

yasin çekmez

Üye
Arkadaşlar bende bu telefonun sahibiyim.Şifre ile bi türlü sim kilidini kıramadığım için para ile kırdırdım.AMA tel. menüsü değişti mesela telefonda wi-fi seçeneği yok onun bi altında olması gereken bluetooth en başta ne yapabilirim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Şimdiden teşekkürler

mabed528

mabed528

Üye
Arkadaşlar gmail adresime gelen maillerin telefona uyarı mesajı olarak gelsin istiyorum. Netten girip adrese mail geldi mi gelmedi mi kontrol etmek istemiyorum. Bunun için bir program var mı? Marka w960i...

Üst Alt