kardeş Sony Ericsson PC Suite de telefonu onar seçeneği var yazılımı silip en baştan yüklüyor bbüyük ihtimalle sorunların hallolurArkadaşlar xs++ programıyla w960i nin telefon kilidini kırmak istedim anladığım kadarıyla başarıyla sonuçlandır ama "0000" koduni kabul etmiyor. Başlamadan önce usb flash driveri çalıştırmıştım "reset port başarılıdır" gibi birşey yazmıştı. İki kez denedim ikisinde de şifre kırılmadı. Telefona format atmak için şifreyi kırmak istiyordum formatın başka bir çaresi var mı?
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar şu koduumm w960i sine nasıl format atılması gerektiğini ya da yüklediğim quickofficenin neden çalışmadığını söyleyecek yok mu... Office "yeni dosya formatı..dosya tipi tanımlanamadı güncelleştirme ister misiniz " türü ing. soru soruyor, ki tanıyamadığı dosya türü doc yani docx falan değil...

kardeş bu sorunu ilk defa sende duydumbu w715 de telden video izliyorum ama kasıyor sürekli ses önce geliyor görüntü sonra bazenn görüntü oynamıyor ses geliyor sizdede bu sorun var mı acaba
istersen bi format telefona kendine gelsin
en kısa surede alternatif linkleri yükleyeceğim ana sayfayakardeş rapid değil de 4shared'a yada siteye upload etsen daha ii olurdu![]()

kardeş ondaki siyah ı a2 programı cid 51-53 olduğu için görüyordur senin cep telefonun da benm ki gibi cid 81 senın telefonu hackleyebilmen için far manager kullanman gerekiyor far manager kullanarak a2 yle yapabileceklerini yapabilrsindostlar ben gir w995 kullanıorum kuzenimde siyah var a2 kolayca çalışıo ama bende
PHONE STATE: "RETAIL"
FLASH CID: 0081
A2ROM_loader_on_loader:bad result [00/FF]
Elapsed:19 secs.
diye bi hata verio nedendir bu lütfen yardımcı olun çünkü flash temasız bu telin kendini belirtmesi bana zor gelio çok şekil temaları var çünkü =))

ben cesaret edemem sökmeye ama captain.yemez.
![]()

kardes bende w995 almak istiyorumda acaba piyasada fiyatlar ne ?????

kardeş w995 fiyatı küçük telefncularda 2 yıl garantili 670-700 arası bulursun
bazı TİM lerde Vodafone bayilerinde felan bulunuyor cep telefonu
yaaa tim de 700-800 arasi b fayat verdi de acaba dedim piyasada olemi![]()
kardeş w995 fiyatı küçük telefncularda 2 yıl garantili 670-700 arası bulursun
bazı TİM lerde Vodafone bayilerinde felan bulunuyor cep telefonu
yaaa tim de 700-800 arasi b fayat verdi de acaba dedim piyasada olemi![]()
yok yok sallamışlar ya seni 700 den fazla sakın verme kardeş ben 4 ay önce 700 liraya aldım zaten şu anda 670 hatta bazı yerlerde 650 ye bile bulabilrsn![]()
bana yardım lütfen ne yapmalıyımSony Ericsson PC Companion dan telefon onarımı seçeneği var oradan telefonun yazılımını siler ve tekrar yüklerarkadaşlar w995 telefonumun kamerasını açtığım zaman görüntü donup kalıyo telefon bi tuhaf oluyo, yazılım yükleyeyim dedim sonyericsson un kendi sitesinden en yüksek yazılım yüklüymüş o yüzden yükleme olmuyor güncelleyemedim telefonu. biraz araştırma yaptım sitenin içinde fakat pek anlayamadım ne yapmam gerektiğini.bana yardım lütfen ne yapmalıyım
evet resimde görülen ekran geldi adımları sırayla uyguladım fakat en son gelen uyarrı yazısı aynen şu " telefonunuz için henüz yeni yazılım yok diyor, update service de aynı sıkıntı varSony Ericsson PC Companion dan telefon onarımı seçeneği var oradan telefonun yazılımını siler ve tekrar yükler![]()
başka bir çözüm yolu yokmudur? İlginize teşekkürlerevet resimde görülen ekran geldi adımları sırayla uyguladım fakat en son gelen uyarrı yazısı aynen şu " telefonunuz için henüz yeni yazılım yok diyor, update service de aynı sıkıntı varbaşka bir çözüm yolu yokmudur? İlginize teşekkürler

yaptım kardeş telefon onarımı seçeneğine tıkladım bi süre birşeyler yükledi işte pili çıkar tekrar tak c ye basılı tut filan tüm işlemleri yaptım kardeş dediğim gibi yeni yazılım yok diyor ve eski yazılımı tekrar yükleme gibi bir seçenek de yok ne yapmalıyım?kardeş telefon onarımını yaptın mı ? yani sekmeye tıkladın mı ?
--------------- Ekleme ---------------
sen telefon onarımına tıklayacaksın![]()
yaptım kardeş telefon onarımı seçeneğine tıkladım bi süre birşeyler yükledi işte pili çıkar tekrar tak c ye basılı tut filan tüm işlemleri yaptım kardeş dediğim gibi yeni yazılım yok diyor ve eski yazılımı tekrar yükleme gibi bir seçenek de yok ne yapmalıyım?
kardeş ben bu telefon onarımı seçeneğini PC Companion da denemedim hiç, eski PC Suite de denemiştim eski PC Suiteyi

ya çok özür diliyorum farkındayım hep sorun hep sorunAllah Allahkardeş ben bu telefon onarımı seçeneğini PC Companion da denemedim hiç, eski PC Suite de denemiştim eski PC Suiteyi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindir ve bilgisyarına kur.Bir de oradan dene istersen![]()
fakat onu da denedim pc suite kurdum yine onarma seçeneğinden işlemleri adım adım takip ettim fakat sonuç yine aynı. Sıkıntının asıl sebebi telefonumda son sürüm yazılımın önceden yüklenmiş olması. ne yapmalıyım bi öneriniz varmı