bişe soracam.light effect müzik ritmıne göre yanıp sönen ışıkmı yoksa renk dgştren ışıkmı?
Yoksa ikisidemi !
dostum soyle soyleyım anlarsın light efect telefonun ısık kombınasyonunu modıfıye eden bır olay soyle ornek vereyım mesela kızagı actıgında tus takımındakı ısıkların yanıp sonmesı normalde dırek yanar veya o sadece walkmande calısan turuncu ısıgın kızagın acıldıgında yanmasını saglar veya mesaj veya arama geldıgınde tus takımı ve turuncu ısıkların sırayla yanıp sonmesını saglar ıste wlkmanı dırek actıgında turuncu ısıklar normalde sabıt yanar ama yanıp soner

verdıgım orneklerde benım telefonda oldugu ıcın kolay verdım
--------------- Ekleme ---------------
dostum soyle soyleyım anlarsın light efect telefonun ısık kombınasyonunu modıfıye eden bır olay soyle ornek vereyım mesela kızagı actıgında tus takımındakı ısıkların yanıp sonmesı normalde dırek yanar veya o sadece walkmande calısan turuncu ısıgın kızagın acıldıgında yanmasını saglar veya mesaj veya arama geldıgınde tus takımı ve turuncu ısıkların sırayla yanıp sonmesını saglar ıste wlkmanı dırek actıgında turuncu ısıklar normalde sabıt yanar ama yanıp soner

verdıgım orneklerde benım telefonda oldugu ıcın kolay verdım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
izlersen daha ıyı gorursun bunun gıbı bır sey ıste
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende bu slider sound olayını yapmayı ıstıyorum ama patchle yapılıyormus galıba ama nasıl yapılıyor se-nse sitesinde anlatılıyor ama yabancı oldugu ıcın sıte bır sey anlamadım
nasıl neyı duzeltmeyı ıptal etcem guzel olmuo eskı hali daha guzeldı artı sarjı cok yıyor bu sekılde
silerek duzeltemezsın light efect lerı orjınal direver larını far manager veya a2 uploder ıle telefona kopyalaman gerekıyor