!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Sponsorlu Bağlantılar

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Way benim captaın ım.binbaşı olmuş.hayırlı olsun bırader.
Ewet o hafıza kartı nie tlfn açıldktan snra kontrol edilio ki ?
Mesela k750,w700,w800 tlfn açılırken okuyo.bizim ki snra.
Ama benımkı baya beqlio.
Yaqlasık 25 sn ciwarında.
Kartdada 500 mb bos war.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bu wideoyu izleyin.
Benim sony teyp.
Babam bekarken almış.ben şu an 18 yaşındaım we o zamanki teknoloji.
Teyp vcd,dwd player,tw,telefon,mp3 çalar we daha fazla cihaza baglanabiliyor.wideoda dwd dvix e taktım.
we daha daha neler.
SAT-super akustık turbo adında 2 tane kolonu war.
350 watt die duydum ama kolonlar bass da öyle demiyor.
Kuytu biyer buldugunuzda ewdeki herşey titriyor.camdan tut kapı tawan herşey.ben bile kalbimde hissediorum bass ları.sizın için kolonların kapaklarını açtım.we görüntüler........
W715 çekti.

avss123

avss123

Üye
Way benim captaın ım.binbaşı olmuş.hayırlı olsun bırader.
Ama benımkı baya beqlio.
Kartdada 500 mb bos war.

Benim sony teyp.
Teyp vcd,dwd player,tw,telefon,mp3 çalar we daha fazla cihaza baglanabiliyor.wideoda dwd dvix e taktım.
we daha daha neler.
Kuytu biyer buldugunuzda ewdeki herşey titriyor.camdan tut kapı tawan herşey.ben bile kalbimde hissediorum bass ları.sizın için kolonların kapaklarını açtım.we görüntüler........
W715 çekti.

hakkaten manyaq bişeymiş :D
bu arada telefonu servise werdim bugün inş. uzun sürmez :D

esperento

Üye
slm arkadaslar bır sey sorucam bu far manager ıle telefona baglanmayı denedım ben ama programda error verdı cıd 81 falan yazıyordu ok deyıncede baglanmadan cıkıyor bu sebebı nedır

slm arkadaslar bır sey sorucam bu far manager ıle telefona baglanmayı denedım ben ama programda error verdı cıd 81 falan yazıyordu ok deyıncede baglanmadan cıkıyor bu sebebı nedır

not : telefonum w995

chclion

chclion

Üye
indir far managerin klasörünü aç orda plugins klasörü var. bu dosyayı oraya yapıştır.. o zman görür telefonunu..

avss123

avss123

Üye
w995 ler çoğalıyor :D

esperento

Üye
indir far managerin klasörünü aç orda plugins klasörü var. bu dosyayı oraya yapıştır.. o zman görür telefonunu..

tamam arkadasım sagolasın ama deneme fırsatım olmadı telefon sarjda bıtınce denıycem bakalım gorucekmı ellerıne saglık

w995 cıler cogalıyorda bu çekim gücünün düşmesi beni düşündürüyor ben telefonu 10 gun falan oldu kullanıyorum elime aldıgım zaman çekim gucu hemen dusuyor 1 kademelere sabıt bır yere koyunca 3 kademe falan oluyor oda kapalı ortamda dısarda 5 kademe oluyor ama elımde ıken yıne dusuyor 1 veya 2 kademeye kapalı ortamda hıc 5 kademe cektıgını gormedım telefonun ev içinde hemde belkı dıyeceksınız kapalı ortamda cogu telefon cekmeyebılır ama ıkı hattım var bırı faturalı dıgerı faturasız ıkısıde turkcell bırde samsung armanı p520 telefonum var ıkısını yanyana koyuyorum elıme alıyorum aynı durum samsungta olmuyor.... tamam konusmada mesajlasmada bır sorun olmuyor ama mobıl sebekeden ınternete baglandıgım zaman baglantı hızımı etkılıyor gercekten cunku telefon elımde oluyor o esnada... ele alınca cekımı neden duser bende anlamadım o kadar cok telefon kullandım ılk defa bunda goruyorum ilginç... bunuda yasayan tek ben degılım...

bomb_tr

Üye
Arkadaşlar ben albüm kapak resmini yan çevirince de tam büyük gösteren bir walkman skin arıyorum. Araştırdım ama bulamadım bildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz? W995

gurkan__252

Üye
w995 cıler cogalıyorda bu çekim gücünün düşmesi beni düşündürüyor ben telefonu 10 gun falan oldu kullanıyorum elime aldıgım zaman çekim gucu hemen dusuyor 1 kademelere sabıt bır yere koyunca 3 kademe falan oluyor oda kapalı ortamda dısarda 5 kademe oluyor ama elımde ıken yıne dusuyor 1 veya 2 kademeye kapalı ortamda hıc 5 kademe cektıgını gormedım telefonun ev içinde hemde belkı dıyeceksınız kapalı ortamda cogu telefon cekmeyebılır ama ıkı hattım var bırı faturalı dıgerı faturasız ıkısıde turkcell bırde samsung armanı p520 telefonum var ıkısını yanyana koyuyorum elıme alıyorum aynı durum samsungta olmuyor.... tamam konusmada mesajlasmada bır sorun olmuyor ama mobıl sebekeden ınternete baglandıgım zaman baglantı hızımı etkılıyor gercekten cunku telefon elımde oluyor o esnada... ele alınca cekımı neden duser bende anlamadım o kadar cok telefon kullandım ılk defa bunda goruyorum ilginç... bunuda yasayan tek ben degılım...

donanımsal uğraşma ver servise parça değiştirirler düzelmezse telefon değişir.
dikkat et son zamanlardaki değişim cihazları problemli.

Arkadaşlar ben albüm kapak resmini yan çevirince de tam büyük gösteren bir walkman skin arıyorum. Araştırdım ama bulamadım bildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz? W995

herkes kendi zevkine göre ayarlıyor onları öyle her istediğini bulman kolay değil.
kendin düzenlemelisin.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
tamam arkadasım sagolasın ama deneme fırsatım olmadı telefon sarjda bıtınce denıycem bakalım gorucekmı ellerıne saglık

Bi benzer sorun bendede wardı.ama ögrendım.bizim burlarda vodafone 3G çalışmaları yeni başlamış.o yüzden 3G geldgnde çekim gücü 1 diş falan oluo.ama tlfnu tepesinden tuttugumda yüqselio.elimiz tlfnun antenlerini kapatıo ya,3G de düsük gelio.o yüzden mis.3G kapatınca sorun yoq.taş gibi.
Ama 3G gbi internet görmedim.o ayrı bi konu.bide adil indirme sınırı olmasa........
Aylık Sınırsız pakette 100 mb mı 50 mb mı ney.
Günlük snrsız da 5 mb.... :-D

Arkadaşlar nokia n8 diye bi telefonun reklamını yaptı tw de.
Abi o nasıl telefn ya?
Heralde nokia tarihinde ilk defa böyle bir cihaz yaptı.
En iyi özelligi ne bilio musunuz ?
Facebook ve Twitter ı aynı anda açabilio muş.ewet.Dogru duydunuz...
Abi ben görmedim böyle bişey yaw.5 senedir se kullanıyorum. w715i benim bildigim aynı anda sadece müzik çalarken,opera 4.2 den facebook açar,opera 5.0 dan maxicepte dolaşır,,ebuddy den 4 tane msn,2 tane facebook hesabından sohbet yapar,
Bolt dan youtube a girip küçük te olsa widyo izler,bluetooth la dosya da gönderir we kendi tarayıcısından bir wap sitesınden 4 mb lık bir şarkıyı indirir....
Ama bu n8 neymiş aga ya.manyak bisey.
We we we en tuhaf yer şurası,bu w715i 350 tl iken,n8 e 1050 tl küsür para weren ınsanların olması degilmi.
Xperia x10 mini pro da 550 tl iken...........
Nokia almak akıl kârı degil,akıl zararı........
(O w715i için yazdgm işlemler gerçekten yapılablior.kendım dnedim.hatda en yakın sürede wideo sunu paylaşıcam.fazla bışey yapamadm çünkü en son kendi tarayıcısını açtgm için.)

Buyrun.w715 te yapabileceginiz en son sınır şeyler........
Tw den çektm bıraz net olmayabilir...
Ama belki bi oyun daha açabilirdi de denemedim.

kural82

kural82

Üye
telefonu güncelledikten sonra hiiiç wifi le nete giremiyorum:( önceden arada bir giriyodu en azından puff

titanic_61

Üye
Bende mi sorun var anlayamadım video geçişleri cok uzun sürüyor, videolarıma girince baya bekliyorum normal mi bu yoksa servis mi istiyor w995...

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Medya da geç geçiş yapıyor benim w715 de.ama ben geri gelip seçıorum genelde

dancdevil

Üye
Bu sesli katap olayı nedir
nasıl çalışır bilen var mı?

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Way benim captaın ım.binbaşı olmuş.hayırlı olsun bırader. sağolasın adamım :D
Ama benımkı baya beqlio.
Kartdada 500 mb bos war.

Benim sony teyp.
we daha daha neler.
W715 çekti.

w995 ler çoğalıyor :D
evet çoğalsın çoğalsın ne güzel Sony Ericsson tr ye önem vermeye başlar hem :D

Bi benzer sorun bendede wardı.ama ögrendım.bizim burlarda vodafone 3G çalışmaları yeni başlamış.o yüzden 3G geldgnde çekim gücü 1 diş falan oluo.ama tlfnu tepesinden tuttugumda yüqselio.elimiz tlfnun antenlerini kapatıo ya,3G de düsük gelio.o yüzden mis.3G kapatınca sorun yoq.taş gibi.
Ama 3G gbi internet görmedim.o ayrı bi konu.bide adil indirme sınırı olmasa........
Aylık Sınırsız pakette 100 mb mı 50 mb mı ney.
Günlük snrsız da 5 mb.... :-D

Arkadaşlar nokia n8 diye bi telefonun reklamını yaptı tw de.
Abi o nasıl telefn ya?
Heralde nokia tarihinde ilk defa böyle bir cihaz yaptı.
En iyi özelligi ne bilio musunuz ?
Facebook ve Twitter ı aynı anda açabilio muş.ewet.Dogru duydunuz...
Abi ben görmedim böyle bişey yaw.5 senedir se kullanıyorum. w715i benim bildigim aynı anda sadece müzik çalarken,opera 4.2 den facebook açar,opera 5.0 dan maxicepte dolaşır,,ebuddy den 4 tane msn,2 tane facebook hesabından sohbet yapar,
Bolt dan youtube a girip küçük te olsa widyo izler,bluetooth la dosya da gönderir we kendi tarayıcısından bir wap sitesınden 4 mb lık bir şarkıyı indirir....
Ama bu n8 neymiş aga ya.manyak bisey.
We we we en tuhaf yer şurası,bu w715i 350 tl iken,n8 e 1050 tl küsür para weren ınsanların olması degilmi.
Xperia x10 mini pro da 550 tl iken...........
Nokia almak akıl kârı degil,akıl zararı........
(O w715i için yazdgm işlemler gerçekten yapılablior.kendım dnedim.hatda en yakın sürede wideo sunu paylaşıcam.fazla bışey yapamadm çünkü en son kendi tarayıcısını açtgm için.)

yav nokia alnlar manyak yav harbi diyorm bi ton para veriyorlar
nokia yapmış bi 5800 s60 v5 işletim sistemi var işlemci hızı 397 mhz sonra yok telefon kasıyor yok telefon donuyr işlemcisi düşük geliyor çünkü Sony Ericsson un yanlıs hatırlamıyorsam vivaz HD proydu galiba onda da s60 V5 var onlar 720 mhz işlemci koymuş nokianın en son çıkan teli n8 de bile 697 mhz işlemci var işte bu da Sony Ericsson un farkı ;)

Buyrun.w715 te yapabileceginiz en son sınır şeyler........
Tw den çektm bıraz net olmayabilir...
Ama belki bi oyun daha açabilirdi de denemedim.

telefonu güncelledikten sonra hiiiç wifi le nete giremiyorum:( önceden arada bir giriyodu en azından puff
yeni yazılım atmayı dene bi istersen Pc Suite den telefon onarımına tıkla o yazılmı silip en baştan yüklüyr :oke:

yav nokia alnlar manyak yav harbi diyorm bi ton para veriyorlar
nokia yapmış bi 5800 s60 v5 işletim sistemi var işlemci hızı 397 mhz sonra yok telefon kasıyor yok telefon donuyr işlemcisi düşük geliyor çünkü Sony Ericsson un yanlıs hatırlamıyorsam vivaz HD proydu galiba onda da s60 V5 var onlar 720 mhz işlemci koymuş nokianın en son çıkan teli n8 de bile 697 mhz işlemci var işte bu da Sony Ericsson un farkı ;) ( bunu yanlış yere yazmışım :D )

@ seids ayrıca senin bu kolonlar da süpermiş ha yani adamların arkasında koskoca japon devi Sony kalitesi var sen şimdi bunların ürettiği cep telefonlarını gidip kıyrıtık finlandiya malıyla karşılaştırabilir misin ? :D

dancdevil

Üye
Bu sesli katap olayı nedir
nasıl çalışır bilen var mı?

dancdevil

Üye
menü - medya- müzik
gir buraya altlarda Sesli kitap diye bir menü var

Captain

Üye
    Konu Sahibi
menü - medya- müzik
gir buraya altlarda Sesli kitap diye bir menü var

kardeş son yıllarda normal kitapların yanında kitapların okunarak dijital ortama yüksek kalitede ses kaydı yapılmaktaymış görme engelliler için yada arabada giderken felan bunları orada bulabiliryormuşsun galiba ama normal mp3 ten ne farkı var dersen onu bilmiyorum ama herlde normal walkmanden farklı olarak videodaki gibi nerede durdurmuşsan orada başlayabilir :oke:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
güzel konu olmuş.. ;)

Üst Alt