!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Ben uykudan saçmaladım biraz heralde.pardon...
İyi şanslar...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
adamsın Gürkan diğer W995 lerden ayırıp kendime özel bir W995 yapayım demişsin de W995 in zaten kendisi özel bir telefon, kimsede yok karizması yeter hem bu sadece W995 için geçerli değil tüm Sony Ericssonlar böyle

CID53 W995'i olup patch yükleme bilgisi olan var mı?
Aynı zamanda R1GA026 yazılımlı.

arkadaşlar benim w995 R1FA035 yazıyor bu güncel yazılım mı buna uygun vkp mbn fbn lib elf paketlerini bulabilir miyim

chclion

Üye
Teşekkür ederim.. Servise götürdüm sağa salim geldi telefon artık akıllandım gerçekten boş iş yok acustic yok lighteffect.

kural82

Üye
wifi için önerilerinizi denedim fakat hala aynı şey "tekrar deneyin veya destek için operatörünüze başvurun" kendi operatörümle bağlanabiliyorum ama wifi yle aslaaa ((

jijos

Üye
kardeş ben w995 kullanıyorum. Telefonu ilk aldıgımda içerisinde youtube programı wardı nasıl olduysa silinmiş program. İnternetten araştırdım ama youtube programını bulamadım eger sende bu program warsa veya bulabilirsen paylaşır mısın.

Ya arkadaşlar hadi herkes tlfnunun data sayaçlarını yazsın.madem fun club.degişik şeyler yazalım,paylaşalım.bakalım kiminki en yüksek-
_(Menü-ayarlar-çagrılar sekmesi-zaman ve ücret-data sayaçları)_
Ben başlıyorum.
Tüm oturumlar
Gönderilen:
444052472 bayt
Alınan:
1476435945 bayt
Süre: 404:34:04

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş ben 4shared a upload etdim .jad olarak.hemen indir yükle.linkte sorun olursa 4shared a arama yaptırablrsin.
(youtube.jad) diye.gelir.
Ok.link bu

golgen

Üye
nasıl fontu küçültebilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.....!!!

Captain

Üye
    Konu Sahibi
nasıl fontu küçültebilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.....!!!

kardeş fontu düşürmek için yeni font atmak gerekiyor onun için de telefonu hacklemek zorundasın a2 uploader yada far manager programıyla

benim teli kapatıp açınca 2-3 saniye kadar kasılıyor telefon
menüye giriyorum tel açılınca mesela 2-3 saniye menüde gezemiyorum
mesajlar menüsünün üstünde kalıyor

Captain

Üye
    Konu Sahibi
benim teli kapatıp açınca 2-3 saniye kadar kasılıyor telefon
menüye giriyorum tel açılınca mesela 2-3 saniye menüde gezemiyorum
mesajlar menüsünün üstünde kalıyor

bu Sony Ericsson telefonların bir özelliği telefonu açınca hafıza kartının doluluğuna göre 45-50 saniye cevapsız kalıyor donuyor telefon çünkü o sırada hafıza kartını okuyor bir sorun yok yani

Bu acuostic ve cam driverlerın telefona ne gibi zararı olabilirki ?.

Captain

Üye
    Konu Sahibi
akustik atarken yanlışlıkla bi dosya silersen tel çöker ondan bahsetmiş

tel çökmezde ses çıkmaz bozuk çıkar eğer fazla bir şeyler değiştirmişsen hapörlöre çok yüklenir hapörlör patlar vs vs

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar sonunda binbaşı rütbesine ulaştım

avss123

Üye
hoparlörün patlaması çok komik olrdu bu arada hayırlı olsun