sony ericsson satio

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

capetown

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson satio
arkadaslar bana ingiltereden gelmis bir tane satio var...telefonu calistirinca; sony ericsson yazisinda sonra 'SIM card not valid' yazisi cikiyor, soldada Unlock yaziyo, unlock a basinca network yazan yer kilitli diger yerler (network subset, service provider, corporate ve SIM) acik gorunuyor...internette biraz arastirdim ama kesin bir cozum bulamadim bu konuda bilgisi olanlar yada bununla alakali web sitesi bilenler varmidir acaba?
 


AYNA

AYNA

Üye
satio sim kart takmadan çalışmaz sim kart takıp dene eğer taktım diyorsan başka kart dene gene aynısını yaparsa kartı okuyan yer varya sim kartın girdiği orası bozulmuştur ya da toz felan kaçmıştır kartı okuyamıyordur..
 
ceset

ceset

Üye
Sebeke kilidi olabilir. Mesela sadece TURKCELL kullanabilirsin avea kabul etmez. bu bir ornek. bu durumda unlock etmek gerekir.

Fakat sim kart gecerli degil yazmis..

Sim kart baska bir cihazda calisiyormu denedinmi?
 

capetown

Üye
    Konu Sahibi
evet, sim card baska telefonda calisiyor, hatta ingilteredede oranin sim cardi ile calisiyormus...yani sim kilidi gibi bir sey...telefonu formatlayip yeniden kurup kilitten kurtulma imkani varmi? telefoncular cok para istiyo da...:) bu arada telefon giriste kayit ettirilmis....
 
hkrmn

hkrmn

Üye
banada yurt dışından satio geldi. dediğin gibi pasaportla kayıt yaptırdık ama sim kilidi vardı. muhtemelen seninde aynı şekilde sim kilidi vardır. ben 50 tl ye açtırdım ( daha ucuz bulamadım ) başka alternatif yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt