Samsung S5233A ve S5230 Star "Sony Ericsson Satio" Firmware [Açıklamalı kurulum]

Sponsorlu Bağlantılar

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233A ve S5230 Star "Sony Ericsson Satio" Firmware [Açıklamalı kurulum]
Aşağıdaki işlemlerden hiçbirini yapmadan önce " " adresinden Samsung New PC Studioyu indirin.Daha sonra programı yükleyin.Telefonunuzu açık bir şekilde bilgisayarınıza bağlayıp bağlantı şeklini PC Studio olarak seçin.Ardından telefon için gerekli birkaç dosyayı bilgisayarınıza yükleyecek(bkz.Resim1).Yükleme işlemi bittikden sonra(bkz.Resim2) adımları izleyerek Firmwareyi yükleyebilirsiniz.

Resimler

Resim1

Resim2

Gerekli olan malzemeler

1-) USB kablosu
2-) MultiLoader
>>>>
3-)Sony Ericsson Satio Firmware >>>>

İlk olarak aşağıdakileri yapınız.

1-)Telefonunuzu bilgisayarınıza yedekleyiniz.
2-)Telefonunuzdan sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkarın(Batarya'yı çıkarmayın).
3-)Ses Kısma Tuşu + Kamera tuşu + Açma-Kapama Tuşu'na aynı anda basın.(DOWNLOAD yazısı çıkacak)
4-)İndirdiğiniz Sony Ericsson Satio Firmware By qimoo.rar dosyasını bir klasöre çıkarın.
5-)USB Kablosunu bağlayın ve MultiLoader'ı açın.

Sonra aşağıdaki adımları uygulayın.

ADIM - 1

ADIM - 2

Boot'a tıklıyoruz.Gelen pencereden Sony Ericsson Satio Firmware By qimoo klasörü içindeki BOOTFİLES klasörünü seçip tamam diyoruz.

ADIM - 3

Amss'e tıklıyoruz.Gelen pencereden Sony Ericsson Satio Firmware By qimoo klasörü içindeki apps_compressed.bin dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 4

Rsrc1'e tıklıyoruz.Gelen pencereden Sony Ericsson Satio Firmware By qimoo klasörü içindeki Sony Ericsson Satio for XEII4.rc1 dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 5

Rsrc2'ye tıklıyoruz.Gelen pencereden Sony Ericsson Satio Firmware By qimoo klasörü içindeki Rsrc2_S5230(Low)_RU.rc2 dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 6

Factory FS'ye tıklıyoruz.Gelen pencereden Sony Ericsson Satio Firmware By qimoo klasörü içindeki FactoryFs_S5230_Open_Europe_Slav_RU.ffs dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 7

Port Search'e tıklıyoruz.Telefonunuzun bağlı olduğu girişi gördüğü zaman alt tarafta ready yazacak.

ADIM - 8

Sonra Download'a tıklıyoruz ve 6-7 dk. kadar bekliyoruz.Bittiği zaman sağ üst köşede All files complete yazacak.

Firmware'den Resimler

Menü Arka Plan Resimi

>>>>>>> By qimoo <<<<<<<

• Beğen
Tepkiler: AYNA, ccc07, YumukluSucurta ve 1 kişi daha

Paranoya

Paranoya

Üye
qimoo güzel bi teması varmış hemen deniycem . Teşekkürler .

LokeBiS

Üye
Port Gözükmüo benim teLde :S

davutcankrks

davutcankrks

Üye
Port Gözükmüo benim teLde :S

arkadşım senin telefonu kabloyla bağla samsung pc studioda bul sağ üst kısımda port search var orda bul ondansonra çıkar bulmuosa hala

samsung starda ayarlar-telefon ayarları-pc bağlantısı-samsung pc studio yu seç kaydet öyle dene:oke:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürler sorunsuz çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

bu arada başlıkta başka bi telefonun firmwaresi atılıyo sandım :D

AYNA

AYNA

Üye
bu sonyericssonun yayınladığı bir firmware mi?
cybershot yazıyoda resimlerde orjinalinde yok çünkü?

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Hayır sony ericson temalı Samsung star için firmwaredir.

123utku123

123utku123

Üye
s5233w olmaz sanırım oluyorsa wi-fi çalışıyor mu?

endo16

endo16

Üye
Acaba kullanan birisi telefona yüklü fotolarınıda koyabilir mi?

Krofessional

çook güzel ben yükledim ingilizce ama menü yan kullanılıo :evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::aman2::aman2::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::yuru:yuru:yuru:box:box:d::d::naughty::naughty::naughty:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
manuel firmware yüklenmesi garanti dışı bırakır cihazı.

ccc07

ccc07

Üye
yaa qimoo ekranı yan sekılde kullndıgımz baska fw warmı gardas....

şimdiden t.ederim :D

AYNA

AYNA

Üye
teşekkürler

virus19

virus19

Üye
nasıl tema kullanışlı mı ? artıları eksileri neler? yavaş değil dimi :) çokmu soru sordum

--------------- Ekleme ---------------

linki kontrol edermisin

recep288

recep288

Üye
dostum ya link gitmiş heralde bana çok lazım yeni link verirmisin lütfen

Üst Alt