• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Sony Ericsson Satio ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Özellikleri / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Satio ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Özellikleri / Resimleri )
Sony Ericsson’un tanıtımını henüz yeni gerçekleştirdiği Satio isimli cihazı raflardaki yerini almak için sabırsızlıkla bekliyor.

Sony Ericsson’un ürettiği cihazlar arasında en güçlü ve en yeteneklisi olarak gösterilen Satio, henüz piyasaya sunulmadan rakiplerinin gözlerini korkutmayı başardı. Cihaz ile ilgili teknik özelliklerse şöyle;

• Xenon Flaşlı 12 Megapiksel Kamera,
• 3G, EDGE, GPRS, GSM, HSCSD, HSDPA (3G)
• Symbian işletim sistemi,
• OpenGL ES 2.0 grafik api,
• 3D performansı,
• 3.5 inç 360 x 640 piksel çözünürlüğünde bir ekran,
• 112 x 55 x 13.3 mm
• Hafıza kartı desteği: SanDisk microSD,
• Cep telefonu hafızası: 128 MB
• Renk seçenekleri: Siyah, Gümüş ve Bordo

Sony Ericsson Satio 2009 4. çeyreğinde piyasada olması bekleniyor. Sony Ericsson Satio fiyatı açıklandığı anda burada bulabileceksiniz.

hurdacicem

Üye
bu telefonu cebit de incelerken görmüştüm. yorum ypamıcam yani. sonyericson durdu durdu dokunmatikde en iyisini yaptı bence. gps flan yok ama multimedia ve dokunmatik alanında ilk bence.

tanaskan

tanaskan

Üye
İşletim sistemi ve navigasyon belirtilmemiş...

memoooo

Üye
isletim sistemi andorid olucak bşa s60 planlanıodu ama androide dönüldü gps de bu telefonda mevcut deil ztn bnim gördügm 2 - si war biri standart kulaklık girişi biride gps

LAZUSAGI_61

LAZUSAGI_61

Üye
arkadaşlar telefonun resimlerini inceleyen olduysa görmüştür. cihazda wifi ve gps özelliği mevcut. ama sanıyorum symbian yok. bunuda şurdan anladım ekranın üst kısmındaki şarj ve sinyal göstergesi farklı. bütün symbian cihazlarda aynıdır ama bunda farklı bilginize. symbian ise eğer ilerde fiyatı biraz düşünce kesin alırım bu cihazı benim için önemli olan gps ve xenon flaşlı düzgün bi kamera. ama video çekimi hakkında bilgiye ulaşamadım. en azından n82 kadar çekebilir herhalde bana yeterli o kadarı. 640*480 px 30fps aac ses formatında video çekmesi gerekli diye düşünüyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaşlar çıkışı 2010 ilk çeyrek dendi bana(öail attım ordan biliyorum) ve telefon symbian os ve videosu 640*480 ama ikinci bir mail attığımda ne zaman çıkacağını söylemediler

ornuta

Üye
ben mehmet ornuta kıbrıstan şu an 2 gün önce satio aldım telefonu kurdalıyorum daha tam ögrenmedim çalışıyorum inceledigim kadarıynan mükemmel bişey şu an istenilen dijital fotagraf makineleriynan yarışa bilecek durumdadır bana göre sony ericson bu telefonunan ortagı karıştıracak ben ildefa böyle resim ceken telefon demiyorum bir cıhaz gördüm dijital fotograf makineleri bunun yanına gelemez yokki atıyorum diye düşünüyorsunuz kulanıyorum harika biraz pahalı ama tavsiye ederim böyle bu cıhazı çıkaran sony ericsona teprikler teşekkürler

altouristic

Üye
Arkadaslar ben telefonumu satmak istiyorum telefonum iki ayliktir renk KIRMIZI::
Bana [email protected] adressinden ulasabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt