furkanalgul
Üye
SONY ERICSSON SATIO / 12 Mplik DEV
Merhaba yaklasik 5 ay önce alinan SONY ERICSSON SATIO mu satiyorum...12 mp lik bir dev, 3.5 inc lik ekraniyla 16 milyon renk ile mükemmel görüntü kalitesi, iphonedaki gibi cok hassas ekran, 3D ekran hizlandiricisi ile mükemmel oyunlar ve dahasi........
kullanim izi kesinlikle ne ekraninda ne de disinda kilcal cizik olarak bile yok... kisisel esyalarimi cok temiz kullanirim ve cok titiz bir insanimdir... telefonum hep kilifta tasinmistir...IPAD IPHONE 3GS veya IPHONE 4 ILE TAKAS OLABILIR. cihaz yurt disindan gelmistir ve 1.5 yil yurt disi garantilidir ve kayitsizdir... isteyen arkadaslar kaydini yaptirabilir. cihazimi kayit ettirmedim cünki bunu disinda baska bir telefonum vardi onu kullandim ve bunu kayit ettirmemem gerek duymadim ögrenci oldugum icin cok nadiren kullandim . malum okula böyle telefon götürmek tehlikeli
.8 gb hafiza kartini yaninda vericem + tv adaptörünü de verecegim ekstra olarak... yaninda verilecekler ;
- SONY ERICSSON SATIO
- 8 GB HAFIZA KARTI
- SARJ ALETI
- ORJINAL KUTUSU
- GARANTI BELGESI
- TV ADAPTÖRÜ
- USB ADAPTÖRÜ
- DERI KILIFI ( SONY ERICSSON )
- STYLUS KALEMI ( sifir )
- KULLANIM KITAPCIKLARI
- ORJINAL CD SI
FIYAT ISE : 800 TL DIR .... TAKAS TERCIHIMDIR
TELEFONUMU SATIYORUM CÜNKI YA IPAD YA IPHONE 3GS YA DA IPHONE 4 ALACAGIM . BU 3 ÜRÜNDEN HERHANGI BIRI ILE TAKASA GIREBILIRIM... BASKA TAKAS TEKLIFLERI DEGERLENDIRIR ( SIFIR VEYA TEMIZ OLMAK KAYDIYLA )
KOCAELIDEN GÖRMEK ISTEYENLER ELDEN BAKABILIR
kullanim izi kesinlikle ne ekraninda ne de disinda kilcal cizik olarak bile yok... kisisel esyalarimi cok temiz kullanirim ve cok titiz bir insanimdir... telefonum hep kilifta tasinmistir...IPAD IPHONE 3GS veya IPHONE 4 ILE TAKAS OLABILIR. cihaz yurt disindan gelmistir ve 1.5 yil yurt disi garantilidir ve kayitsizdir... isteyen arkadaslar kaydini yaptirabilir. cihazimi kayit ettirmedim cünki bunu disinda baska bir telefonum vardi onu kullandim ve bunu kayit ettirmemem gerek duymadim ögrenci oldugum icin cok nadiren kullandim . malum okula böyle telefon götürmek tehlikeli
.8 gb hafiza kartini yaninda vericem + tv adaptörünü de verecegim ekstra olarak... yaninda verilecekler ;- SONY ERICSSON SATIO
- 8 GB HAFIZA KARTI
- SARJ ALETI
- ORJINAL KUTUSU
- GARANTI BELGESI
- TV ADAPTÖRÜ
- USB ADAPTÖRÜ
- DERI KILIFI ( SONY ERICSSON )
- STYLUS KALEMI ( sifir )
- KULLANIM KITAPCIKLARI
- ORJINAL CD SI
FIYAT ISE : 800 TL DIR .... TAKAS TERCIHIMDIR
TELEFONUMU SATIYORUM CÜNKI YA IPAD YA IPHONE 3GS YA DA IPHONE 4 ALACAGIM . BU 3 ÜRÜNDEN HERHANGI BIRI ILE TAKASA GIREBILIRIM... BASKA TAKAS TEKLIFLERI DEGERLENDIRIR ( SIFIR VEYA TEMIZ OLMAK KAYDIYLA )
KOCAELIDEN GÖRMEK ISTEYENLER ELDEN BAKABILIR