Sony Ericsson Satio & 5800

Sponsorlu Bağlantılar

kargocu01

Üye
nokianın adı cıkmış tutturmuşsunuz bir nokıa sony kullanda gör yukarda arkadaş cöpe attım diyoda tarihi tlf alırsan tabiki atarsın nokıalar müzelikmi oluyor bozulunca oda cöpe tabiki 5800 donuyor sms yazarken bir illet ben satıo veya xperia diyorum

bulent44

Üye
Ben garmini yükledim oldu. ve kullanıyorum çok güzel ve türçe ses ve menü. Orjinal araçlara takılan Gps cihazlarından bile kullanışlı.

--------------- Ekleme ---------------

Bence Satio Hem 12 mp hemde videoları HD formatında çekiyor Fotoğraflar 4000X3000 Mega piksel Program kurmaya gelince ben bütün programları kurup kullanıyorum sertifikalandırıp tabiki kuramayanlar kötülüyor ama bana kalırsa bu satio nun kusuru değilde yapamayanların kusuru. ben birtek skyfireyi çalıştıramadım. oda Türkiyede desdek yok diye....

Garmini kurmak için imei ile haritayı hack lemek lazım. Sitede bu konuda açıklama yapılmış.

AYNA

AYNA

Üye
Ben garmini yükledim oldu. ve kullanıyorum çok güzel ve türçe ses ve menü. Orjinal araçlara takılan Gps cihazlarından bile kullanışlı.

Bence Satio Hem 12 mp hemde videoları HD formatında çekiyor Fotoğraflar 4000X3000 Mega piksel Program kurmaya gelince ben bütün programları kurup kullanıyorum sertifikalandırıp tabiki kuramayanlar kötülüyor ama bana kalırsa bu satio nun kusuru değilde yapamayanların kusuru. ben birtek skyfireyi çalıştıramadım. oda Türkiyede desdek yok diye....

Garmini kurmak için imei ile haritayı hack lemek lazım. Sitede bu konuda açıklama yapılmış.

Dediklerine katılıyorum ancak SATİO HD formatında video çekemiyor malesef:(

rossi19600

Üye
Sony Ericsson Satio harika bir telefonbende yeni aldım am 2aylık ikinci el faturası falan mevcut ama navigasyon bi türlü yükleyemedim satiodan önceki yani 1 hafta önceki telefonum 5800 dı güzeldi ama satioyu kullandıktan sonra o gözümde düştü fakat menüleri hemen hemen aynı sadece kamera farkı var diyebilirim birde entegre flaşh olması fotoğraflara ayrı bir güzellik katıyo

bence satio al ben kullanıyorum ok memmunum 12mp kamera üstelik orjinal fotoğrafmakinası flaşı sayesinde gece cekimleri ve kapalı alan çekimleri mükemmel fakat 5800a göre biraz kaba telefon ama yinede dikkat cekici gören herkez o fotoğraf mainasımı telefonmu diye sorabiliyo bundan önceki telim 58oo dı ama satio dahacok hosuma gitti diyebilirim

AYNA

AYNA

Üye
Sony Ericsson Satio harika bir telefonbende yeni aldım am 2aylık ikinci el faturası falan mevcut ama navigasyon bi türlü yükleyemedim satiodan önceki yani 1 hafta önceki telefonum 5800 dı güzeldi ama satioyu kullandıktan sonra o gözümde düştü fakat menüleri hemen hemen aynı sadece kamera farkı var diyebilirim birde entegre flaşh olması fotoğraflara ayrı bir güzellik katıyo

bence satio al ben kullanıyorum ok memmunum 12mp kamera üstelik orjinal fotoğrafmakinası flaşı sayesinde gece cekimleri ve kapalı alan çekimleri mükemmel fakat 5800a göre biraz kaba telefon ama yinede dikkat cekici gören herkez o fotoğraf mainasımı telefonmu diye sorabiliyo bundan önceki telim 58oo dı ama satio dahacok hosuma gitti diyebilirim

dediklerine katılıyorum ancak satioda beğenmediğim yönleri var mesela kinetik scrool çubuğu yok rehberde isim seçmek zor oluyor bu yüzden.şarjı mah düşük olduğu için az gidiyor.dokunmatik algılaması zayıf nokia x6 ile kıyasladım çünkü.birde sony güncelleme sunmuyor bıraktı artık destek vermeyi bunların haricinde süper bir telefon tabikide..

yuja

Üye
Forza 5800 oyunla işimizne kocaman adamlarız hem symıyan v5 icin güzel oyunmu var bitek ferrari gt onun harici 50 mb üstü kaç oyun var gösterin 5800 tek rakibi kendisi ama illa telefon alcaksan n8 al oyunları en kral telefon

SilentOne

SilentOne

Üye
satioda grafik hızlandırıcı var ve grafik desteqi süper kamerasıda işlemcisi 5800dan iyi satio gorseydim 5800 almaz ama şimdi satiomu 5800 5800 derim

AYNA

AYNA

Üye
satioda grafik hızlandırıcı var ve grafik desteqi süper kamerasıda işlemcisi 5800dan iyi satio gorseydim 5800 almaz ama şimdi satiomu 5800 5800 derim

Sen ikisinide kullanmış adamsın 5800 ile satio arasında dokunmatikte bir fark gördün mü? Dokunmatik hassaslığında..

ceset

ceset

Üye
oyle bı kıyaslama yapıyorsun kı cok alakasız :)
satio neree 5800 nere
bi kere kamerası mukayese bile edilemez zaten 12.1 mp kamerayı nokıa yapsa bile sony kadar ıyı yapamaz.
5800 da olan butun ozellıklerı satioda bulabılırsın fazlasıyla.ve her halukarda cok daha verımlı kullanırsın o ozellıklerı.seninkisi opelle ferrari kıyaslaması olmus biraz :)

Hocam alkisliyorum seni :oke:

ercanaktay

ercanaktay

Üye
Tabiki de SE SATİO

medcezyr

medcezyr

Üye
Bende arkadastan biliyorum 5800ı biraz kullandım ve almak istedim ancak hevesim cabuk kactı cunku telefonun hızı rezalet nerdeyse symbian(s60v5)ların en yavaşı.Ama satio e serisi hızında bir telefon benim e71 vardı nerdeyse onun kadar hızlı.Ancak sationun fotoğraf çekme kalitesi bayağı iyi olduğu için en az 8gb lık hafıza kartı alman lazım.Bende de var 2gblık ama hafıza yetmiyor maalesef.

Luck Star

Luck Star

Üye
çok teşekkür ederim sağolun tavsiyeler için peki başka varmı tavsiyesi olacak olan_?

kardeş 5800 alıp başını yakma - öncelikle dokunmatik alıcaksan ekranı kapasitif olucak yani el ısısıyla çalışan buna örnek nokiada x6 ve - n8 bunlardan birini tavsiye ederim en olmadı satio al sakın 5800 alma derimm ...

AYNA

AYNA

Üye
satio kapasitif değil bu arada..

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan

mustafayldrm

Üye
Arkadaşlar Satiomu alalı yaklasık iki hafta oldu mükemmel diyebilirim.
Bir yıldır arastırdım ve sonunda karar verdim yurtdışından getittirdim Bence en kötü yanı sarj süresi
5800 la kıyaslamak bence yanlış
Nokia nın yazılım desetegi tabiki her zaman var.
Sony ericsson kalitesi tartısılmaz.
Arkadaşlan ben Gprs ayarlarını yapamadım bilen yazarsa yazabilir mi?

excaly

Üye
satio kullanan bilir diyorum başka söze gerek yok:oke:

emirates16

Üye
abimde 5800 bendede satio var ve hiç tartışmasız satio herşeyiyle daha üstün.ama dokunmatik ve şarzda 5800 daha iyi

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
5800 ve kamera yazmayı bilmeden telefon işine girme.1. mesajı iyi okuyun

mehmtt

Üye
Arkadaşlar bu satio hangi video türlerini oynatıyor?????

BERGX

Üye
slmlar bende Dubai den Sony Ericsson Satio almayı dusunuyorum ya ( C905)

bırkac sorum olacak kullanıcı arkadaslara

Satio aldımızda Turkıyede stek veren tamır parca temın eden yerler mı bıldınız gıbı ne hıkmetse Sony ericsson gıbı en ıyı telefon fırmalarından bırını Türkiye piyasaya almadı anlasamadı oysa nekadar şık -saglam kalıtelı modellerı vardır ve kullanımı cok rahattır Sony ercs. ların bende sımdıye sony e. kullandım ancak ust modelle degıstırecegım . Satio dusunuyorum

2. olarak telfonun kamerası suan pıyasadakı telefonların en ıyısı bunu herkes kabul edıyor bende ozellıkle kamerası olsun hem dıjıtal foto mak. hem telfon ayrı ayrı tasımayayım ıstıyorum onun dısında Telefonun dokunmatıgı nasıldır sanırım ısı algılayıcılı degıl n8 gıbı tepkısı kullanılırlıgı nasıl acaba dokunmatık ekranın ?

3. olarak yurtdısından alındıgında Turkce olması ıcın telefonun kutuda vss hangı koda , ısme bakılmalıdır U1 ... gıbı ?

4. telfonun malzemesi 2. ellerde bakıyorum hep arka kısım soyulmus bu normal mıdır?

5. satioda ne gıbı sorunlarla karsılasabılırım nelere dıkkat etmek gerekır

baska alternatıf yok 8mp ve uzerınde hep nokıa var onlarda 1.200den baslıyor sony erc. C905 / Satio bana suan ıcın uygun gelen modeller fiyat ve duruma gore once satio sonra c905 dusunuyorum

tskler

satio hakkında aklımda sorular var kullanıcılarla konustugum sorunlar uzerıne acaba ne dersınız C905 ve satio 2side gorunum ozellık olarak hosuma gıttı

Okudugum olumsuz yorumlar

1-Malzeme kalitesi tek kelime ile berbat ötesi bunu bir süre sonra kullanınca anlarsınız zira her tarafı cdeforma olacak ve bunu engelelmeniz pek mümkün değil
2- ekran resistif oılduğu için bence öyle bir ekranı olmadan önce bir multitouch ekranı görün sonra karar verin resistif olduğu için yine kötü
3- İşlekim sistemi tam bir felaket zaten symbyan s60 v5 ti ve sanırım ki dokunmatikte bu sürüm tam bir fiyasko tuşa basar gibi basmak zorunda bırakıyor insanı resistif ekranla birleşince
4- Batarya da tam bir hayal kırıklığı böyle bir makine için kesinlikle yetersiz ötesi yanınızda şarz cihazı ile dolaşmayı göze alın..
5.Kamera 12.1 mp kalitisinde çekim yapıyor ama açıkçası ben fotolarınıda çok çok beğenmedim hiçbir zaman ama bu benden kaynaklı bir sorunda olabilir ama aynı ben galaxs s2 ile resim çekerken çok daha kaliteli olduğunu farkedebiliyorum.
6. video çekimi çok güzel lafım yok
7.Ses konusundada çok başarılı değil kulaklığa ses verme konusunda

s_uzun

s_uzun

Üye
düşünme satio al bende de 5800 var ama ikisinden birini alacaksan satio al

Takipçi Satın Al

Üst Alt