sony ericsson k530i Hakkında Bi Sorun Lütfren Yardımcı Olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson k530i Hakkında Bi Sorun Lütfren Yardımcı Olun
sony ericsson K530i bu makinenin her şeyi güzel .
Yanlız şöle bir eksikliği var mpeg4 formatını desteklemiyor galiba flim'min sesi çıkıyor ama görüntü yok , internette bir iki gündür araştırıyorum ama tatmin edici bir bilgiye erişemedim .
K530i mpeg4 destekliyormu veya bir prg'mı yüklenmesi gerekli .
Konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz
2007 eylülünde piyasaya sürülmüş
süper bi makine 3g bile var :
ama mpeg4 desteklemiyo
yardım edebilirseniz sevinirim
3Gp berbat bu telefonda mpeg 4 izlememi sağlayabilecek bi program bi yazılım varmı bi yöntem converter çok sevinirim
şimdiden teşekkürler

empi73

Üye

Samsung_PC_Studio_3_Installer google aratırsaınız bulursunuz programı standart olarak kuryoruz next next

sonra masaüstüne gelen Samsung PC Studio 3 isimli ikonu çift tıklıyoruz ekrana gelen pencere ye hiç ellemiyoruz çünkü telefonumuz samsung değil sonra aynı ikona (masa üstün deki Samsung PC Studio 3 adlı ikona )tekrar tıklıyoruz ve açılan ekrandaki alttan ikinci edit movies adlı linke tıklyoruz ardından açılan pencerdeki sol kısımda kloser uzantısı yazacak olan bri yer onun yanında standart dosya simgesi var üzürene geldgimizde select the folder diyor orayo tıklayarak videomuzu seçiyoruz sonra sectigimiz videoyu sürekleyrek alltatki video layer ine bırakıyoruz video muzun layırın en basına gelmesine dikkat edelim yani saniye oalar (( 0:00 ) dileme gelmesini sağlıyalım sürükyerek ardından rendering yazan 5. sıradaki ikonu tıklyoruz ve videonun cevirlmiş şekildeatacağımız yeri ve videonun ismini belirliyoruz ve kaydet diyoruz işlem tamamdır iyi seyirler ..

aliveli456

aliveli456

Üye
ya benm abim de war tele bi ka kilp attı calışmadı sonra bi tanıdığımz çalışmaz onu ayarlamamız gereklı dedi bişeyle yaptılar ve cok güzel calışıo

berk_20

Üye
mp4 destekliyo bende k530i kullanıyorum

saninsanin

Üye
K530İ mp4 destekler fakat o mp4 ün 320ye 240 olması gerekir bu nedenden dolayı açmıyodur yöntem converter dan video boyutunu ayarlamaktır (bende k530i kullanıyorum )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt