sony ericsson vivaz hakkında bilgisi olan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Flowra

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson vivaz hakkında bilgisi olan varmı
öncelikle herkeze merhaba telefon almayı düşünüyorum ama nihiyet kararımı verdim sayılır ama sony ericsson vivaz hakkında pek bi yorum yok eğer bilgiverirseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca telefonun internet hızı hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim vede telefonda türkce dil desteği varmı bilen varsa yardımcı olabir :)

Roving

Üye
Selam ,

3 haftadır kullanıyorum , telefonu italyadan aldım. Türkçe dil desteğide var.
Telefonun 8 MP kamerası ve HD kayıt yapan bir kamerası var.
Nedenini anlamadım ama 8 MP fotoğraflar cok iyi değil.
Fakat HD video kaydı da bir o kadar mükemmel. Sanırım telefon HD kayıt özelliği ile ön plana çıkacak.
Aldığımda içinde 8 GB kart ile geldi . Zaten HD video 8GB a 40 dakika kayıt yapıyor :)
Video cözünürlüklerini düşürmen ve kayıt zamanını arttırman mümkün.

Cihazda Wireless ve GPS var . Wireless verimliliği oldukça iyi, GPS programı içinse ben bu sitede bulduğum Garmin Mobile yükledim ve kullanmaya bu gün başladım .
Cihazda Symbian 5Th versiyon var, sitede kullanabileceğin ve işine yarayacak yüzlerce program bulunuyor.
Sorun olursa ayrıca yardımcı olurum .

Selamlar

OğuzcanAbi

Üye
3g yok :D

Flowra

Üye
    Konu Sahibi
yorum için sağolun :)

OğuzcanAbi

Üye
öle duymuştum ama :box nie dövcenmi beni yalnış söledik die :ehe

Roving

Üye
Doğru bilgi verelim, duyduklarımızla değil gördüklerimizle yardımcı olalım :)

Flowra

Üye
    Konu Sahibi
About the Vivaz™

Hayatınız mükemmel HD kalitesinde

Yaz tatillerinizden klipler. Minik kızınızın ilk gülümsemesi. Fotoğrafını çekin. Tek bir düğme dokunuşuyla mükemmel, net HD video.

Bloglarımız yalnızca İngilizce olarak görüntülenir.

Windows 7 uyumlu

Windows 7 Device Stage™ neler sunuyor görmek ister misiniz? Bir USB kablosu alın ve Vivaz™ ürününüzü bir PC'ye bağlayın. Media Go'ya kolay erişimin tadını çıkarın. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanmanıza yardım eden araçları keşfedin. Ya da sadece arkanıza yaslanın ve eğlenmenize bakın.

YouTube™ ile uyumlu

En sevdiğiniz klipleri tekrar tekrar izleyin. Video ile yakaladığınız eğlenceli bir anı daha geniş bir izleyici grubuna sunmak istediğinizde, herkesin görebilmesi için karşıya yükleyin. Telefonunuz YouTube™ ile tam olarak uyumludur.

Dokunmatik Kullanıcı Arabirimi

İster medya menüsüne gözatın, isterse kamera ayarlarını düzenleyin veya müzik dinleyin, dokunmatik kullanıcı arabirimi gezinmeyi tam anlamıyla sezgisel hale getirir.

Yolu bulun - aGPS

Bir daha hiç kaybolmayacaksınız. Telefonunuzda dahili aGPS var. Konum gösteren servisler, gideceğiniz yere giden yolları bulmanıza yardımcı olur. Ya da konum bilgisini resimlerinize ekleyin - coğrafi etiket fonksiyonunu kullanın.

Yüz algılama

Fotoğraflarınızdaki kişilerin net ve belirgin görünmesini mi istiyorsunuz? Yüz algılama fonksiyonu etkinken, kamera otomatik olarak yüzü bulur ve odağı vizörünüzde ona ayarlar.

Kulaklığınızı kullanın

İyi bir kulaklığınız var mı? 3,5 mm. ses girişinden Vivaz™ telefonunuza takın.

Bu akşam TV'de bir şey yok mu?

Tatil fotoğraflarınız. Geçen hafta sonundaki doğum günü partisinden video. TV çıkışı ile bağlayın ve işte - oturma odanızdaki o eski büyük ekran ilginçleşmeye başladı.

Sürükleyin, bırakın, keyfini çıkarın - Media Go™

Mükemmel eğlence organizatörü - Media Go™, medyayı gittiğiniz her yere yanınızda götürmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Medya dosyalarınızı sürükleyip bırakma yöntemiyle telefonunuzla bilgisayarınız arasında aktarın. Dosya dönüştürme de zahmetsizdir: Media Go™ film ve müzik dosyalarını otomatik olarak dönüştürerek size olası en iyi kaliteyi sunar.

İvmeölçerli otomatik döndürme

Resimlerinize ister yatay, ister dikey modda bakın. Moddan moda geçmek için telefonu döndürmeniz yeterli, resim uyacaktır.

BEN SAMSUNG WAVE ALDIM ÇOK MEMNUNUM BADA BİRAZ YETERSİZ AMA ODA GELİŞMEKTE BEN WAVE ÖNERİRİM

AYNA

AYNA

Üye
vivazda 3g var ama ön kamera yok bilginize..
vivazdansa satio daha iyi bence..vivaz satio gibi fotograf çekemiyor.vivaz video satio fotograf diyelim :D
ama satioda güzel video çekiyor karelenme felan yok tek eksiği hd çekememesi..

Flowra

Üye
    Konu Sahibi
ben hala wave öneriyorum ekranı iyi olduğu için fotoğraf daha net oluyor üstelik

wldyslw

wldyslw

Üye
valla canım kardeşim öncelikle şöyle bir açıklama yapayım kaliteden anlayan, kullanmasına alışanlar hiçbir zaman sonyden vazgeçemiyorlar ki bende onlardan biriydim. ama bana 5800 hediye geldi o yüzden kullanıyorum ama öncesinde W810 vardı ondan sonra K800İ vardı onları bile şimdiki 5800'a vermem... günahın boynuma al vivaz ee tabiki de satio ondan daha iii o 12 MP ve ayrıca vivaz sybian işletim sistemli yanı aynı nokia 5800 menüsü kullanımda hiç zorluk çekmezsin gayet rahat al kullan güle güle... veya sony ericsson W995 o da 8.1 MP...

shadow_170

shadow_170

Üye
arkadaşım bende var vivaz ve çokda memnunum telefonun resimleri kötü demiş bi arkadaş katılmıyorum telefondan baktığı için belki biraz kötü gelmiş olabilir ama ben resimlere 102 ekran lcd de bile baktım fazlasıyla iyi bazı arkadaşlar satio demiş ama şimdi birazcıkta estetiğe önem vermek lazım :) satio vivazın yanında kütük gibi kalıyo :)
ben yurtdışından getirtmiştim eğer 10 tane felan getirmiş olsam hepsini satmış olurdum şimdiye çünkü her gören hayran kaldı telefona :)

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşım bende var vivaz ve çokda memnunum telefonun resimleri kötü demiş bi arkadaş katılmıyorum telefondan baktığı için belki biraz kötü gelmiş olabilir ama ben resimlere 102 ekran lcd de bile baktım fazlasıyla iyi bazı arkadaşlar satio demiş ama şimdi birazcıkta estetiğe önem vermek lazım :) satio vivazın yanında kütük gibi kalıyo :)
ben yurtdışından getirtmiştim eğer 10 tane felan getirmiş olsam hepsini satmış olurdum şimdiye çünkü her gören hayran kaldı telefona :)

ama şimdi tasarımda zevk meselesi mesela sana satio kütük gibi geliyo banada vivaz güzel gelmiyor.ben büyük ekranlı seviyorum mesela.vivazda tuşkilidi için özel tuş yok mesela,satio gibi flashı yok gece karanlığında o kamerası bir işe yaramıyor.amcamda var bendede satio var ikisinide karşılaştırdım bizzat çekimler yaptım.yani vivaz kötü demiyorum onunda iyi yanları var HD video çekiyor jak çıkısı ve usb çıkışı var bunlarda satioda yok mesela yani tamamen zevk meselesi..

shadow_170

shadow_170

Üye
bilemicem artık ama boyut olarak ağırlık olarak çok güzel vivaz cüzdanımın fermuarlı gözüne sığıyo benim :)

Captain

Üye
kardeş Sony olsun da çöpten olsun kalitesi, karizması yeter her türlü :oke:

Üst Alt