qroniqplatoniq
Üye
Sony Ericsson K850i hakkında . Lütfen yardımcı olun .
Merhabalar arkadaşlar . Ben telefonumu değiştirmeyi planlıyorum . Fakat K850i ile 5800 arasında kaldım . K850i cazip geldi . Ama k750, yani yine bir SE kullandığım için birkaç problemim var .
* Birincisi, K850i maksimum kaç mesaj kapasitesine sahip ? Artırılabiliyor mu ? Ve Nokia'nın Sybian işletim sistemlerindeki gibi hafıza kadar mesaj alabiliyor mu ? Malum öğrenciyiz
* İkincisi, genel olarak telefon nasıl ? . Menüsü ayarları, ve bir de hoşunuza giden ve gitmeyen özellikleri neler ?
* Kamerası çok iyidir tahminimce . 5.0 Sony sonuçta
. Ama yine de kamera hakkındaki görüşlerinizi de almak isterim .
* Telefonun tuşlarına basmak alışmak zor oluyor mu ?
* Şarj durumu nasıl ? İyi dayanıyor mu ?
Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevirinim . Lütfen yardımcı olun . Şimdiden teşekkür ederim
* Birincisi, K850i maksimum kaç mesaj kapasitesine sahip ? Artırılabiliyor mu ? Ve Nokia'nın Sybian işletim sistemlerindeki gibi hafıza kadar mesaj alabiliyor mu ? Malum öğrenciyiz

* İkincisi, genel olarak telefon nasıl ? . Menüsü ayarları, ve bir de hoşunuza giden ve gitmeyen özellikleri neler ?
* Kamerası çok iyidir tahminimce . 5.0 Sony sonuçta
. Ama yine de kamera hakkındaki görüşlerinizi de almak isterim . * Telefonun tuşlarına basmak alışmak zor oluyor mu ?
* Şarj durumu nasıl ? İyi dayanıyor mu ?
Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevirinim . Lütfen yardımcı olun . Şimdiden teşekkür ederim