Arkadaşlar ben xperia ray kullanıyorum. bu telefonu sarja taktigimda ana ekran ve menü yana çevirince dönüyor ama sarjdan çıkarınca dönmüyor. Sarjda değilken sadece uygulamalarda falan yan dönüyor. Bunun ndeni ne nasıl düzelir? Ya da herkeste böyle mi?
]Arkadaşlar merhaba
Burada Sony Ericsson ile ilgili sorularınızı yazarsanız en kısa sürede tarafımca yanıtlanacaktır.
SaygılarımlaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
selamun aleykum kardes bende vivaz pro var sımlıck kapalı nasıl acarım yardımcı olusan sevinirim
SE Xperia Arc S kullanıyorum [Android 4 ]
*şarkıları düzenlemek için dosyanın içinden çıkardım atıyorum ki turkce klasorunun içine attım.Daha sonra bu dosyaların müzk kütüphanesinden çalmadığını gördüm kurcaladım ama listeyi senkronize et gibi birşey bulamadım nasıl olucak bi bilginiz varmıdır
**Birde önceleri kapatma tuşuna basılı tuttugumda ekran goruntusu yakala gibi bi secenek vardı Android 4.0 'da bu kaldııldımı ekranda görüntü yakalama [Screen Shot] nasıl oluyo bilemedim .
***Android 4.0 'a geçtikten sonra dokunmatikte bi sorrun yaşayan varmı aranızda ben 4.0daki dokunmatikden memnun klmadım ekranda dokundugum yeri algılaması daha kötü oldu dıyebılırım
hdmi kablo tvye baglamak icindir usb kablo yani hem sarj adaptorune takilan hem pcye takilan kablosu ile pcnize dogrudan baglanti kurabilirsinizbende xperia s var ama hdmı kablosunu bilgisayara ve telefona bagladıgımda pc telefonu görmüyor bi programmı yüklemem gerekiyo acaba? Veya kablodamı sorun var
AYARLARDAN FLASHI KONTROL EDINIZ ve OTOMATGE ALINIZ Yakalama yöntemını Yanlızca KAMERA TUSU YAPINIZBenim xperia sola cihazım deklanşör ile fotoğraf çekimi yapmıyor acaba bir ayarımı vardır sadece ekran üzerindeki bölümden ve dokunarak çekim yapıyor.deklanşöre basınca sadece odaklıyor ama çekmiyor.teknik bir sorunmu yoksa ayarı felanmı var ?
selam xperia sola aldım yeni ve marketden instagram uygulamasını indiremiyorum nedenini bilen varmı cihazınız bu sürümle uyumlu değildir diyor[/
Telefonuzu guncellestırınız.
- - - Eklendi - - -
selam xperia sola aldım yeni ve marketden instagram uygulamasını indiremiyorum nedenini bilen varmı cihazınız bu sürümle uyumlu değildir diyor[/
- - - Eklendi - - -