Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

ak_al

ak_al

Üye
Arkadaşlar ben xperia ray kullanıyorum. bu telefonu sarja taktigimda ana ekran ve menü yana çevirince dönüyor ama sarjdan çıkarınca dönmüyor. Sarjda değilken sadece uygulamalarda falan yan dönüyor. Bunun ndeni ne nasıl düzelir? Ya da herkeste böyle mi?

dgrszz

dgrszz

Üye
]Arkadaşlar merhaba

Burada Sony Ericsson ile ilgili sorularınızı yazarsanız en kısa sürede tarafımca yanıtlanacaktır.

Saygılarımla

selamun aleykum kardes bende vivaz pro var sımlıck kapalı nasıl acarım yardımcı olusan sevinirim

byxox

Üye
Merhabalar

Benım sony xperıa U telefonum mevcut.Telefona dışarıdan bır mesaj geldıgı zaman mesaj içerigi ekranda gorulmektedır.Bunu engelleme gıbı bır ımkanımız varmı bılgı verırsenız sevınırım

Kolay gelsın

berki

berki

Üye
SE Xperia Arc S kullanıyorum [Android 4 ]

*şarkıları düzenlemek için dosyanın içinden çıkardım atıyorum ki turkce klasorunun içine attım.Daha sonra bu dosyaların müzk kütüphanesinden çalmadığını gördüm kurcaladım ama listeyi senkronize et gibi birşey bulamadım nasıl olucak bi bilginiz varmıdır

**Birde önceleri kapatma tuşuna basılı tuttugumda ekran goruntusu yakala gibi bi secenek vardı Android 4.0 'da bu kaldııldımı ekranda görüntü yakalama [Screen Shot] nasıl oluyo bilemedim .

***Android 4.0 'a geçtikten sonra dokunmatikte bi sorrun yaşayan varmı aranızda ben 4.0daki dokunmatikden memnun klmadım ekranda dokundugum yeri algılaması daha kötü oldu dıyebılırım

ege099

ege099

Üye
Aarkadşalar ben vivaz pro telefonumu nasıl tck belleye çevirebilrm yardımcı olurmusunz herşeyi yaptm falshladm olmuyor başka bir yolu yokmu bunun

Çineli

Üye
Benim sony ericsson w20 i kullanıyorum daha önce youtubeden video izleyebiliyordum ama şimdi açmıyor bunu nasıl çözebilirım yardımcı olursaniz teşekkürler .

dgrszz

dgrszz

Üye

Telefnzda daha once sifre krdnzmi veye clstnzmi yurt disi.telefnmu¿
[

hayır hocam hıc sifre işlemi yapılmadı nasıl olacak cihaz yurt dısı

- - - Eklendi - - -

Telefnzda daha once sifre krdnzmi veye clstnzmi yurt disi.telefnmu¿
[

hayır hocam hıc sifre işlemi yapılmadı nasıl olacak cihaz yurt dısı

yardımınızı bekliyorum

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Arkadaşlar ben xperia ray kullanıyorum. bu telefonu sarja taktigimda ana ekran ve menü yana çevirince dönüyor ama sarjdan çıkarınca dönmüyor. Sarjda değilken sadece uygulamalarda falan yan dönüyor. Bunun ndeni ne nasıl düzelir? Ya da herkeste böyle mi?

O sorun ICS almıs tüm Sony telefonlarda mevcut bı hata kafaya takılcak bırsey yok.

- - - Eklendi - - -

]Arkadaşlar merhaba

Burada Sony Ericsson ile ilgili sorularınızı yazarsanız en kısa sürede tarafımca yanıtlanacaktır.

Saygılarımla

selamun aleykum kardes bende vivaz pro var sımlıck kapalı nasıl acarım yardımcı olusan sevinirim

- - - Eklendi - - -

1 soru: Sadece hafıza kartına atınız kendısı muzk kutuphanesıne yerleştırıyor.
2 soru: artık yok kaldırdılar yenıı programlarla alabılıyorz
3 soru: Telefonun guncellestrmesnı yenden pcden onar sony pc compaın ıle daha sonra hafza kartına ve telefona yenıden fabrıka ayarı cek kendıne gelır eger olmadıysa veya dokunmatıkte sapma var ise servise gönderiniz yavas dıyorsanız sıze oyle gelıyordur

SE Xperia Arc S kullanıyorum [Android 4 ]

*şarkıları düzenlemek için dosyanın içinden çıkardım atıyorum ki turkce klasorunun içine attım.Daha sonra bu dosyaların müzk kütüphanesinden çalmadığını gördüm kurcaladım ama listeyi senkronize et gibi birşey bulamadım nasıl olucak bi bilginiz varmıdır

**Birde önceleri kapatma tuşuna basılı tuttugumda ekran goruntusu yakala gibi bi secenek vardı Android 4.0 'da bu kaldııldımı ekranda görüntü yakalama [Screen Shot] nasıl oluyo bilemedim .

***Android 4.0 'a geçtikten sonra dokunmatikte bi sorrun yaşayan varmı aranızda ben 4.0daki dokunmatikden memnun klmadım ekranda dokundugum yeri algılaması daha kötü oldu dıyebılırım

ilker731

Üye
bende xperia s var ama hdmı kablosunu bilgisayara ve telefona bagladıgımda pc telefonu görmüyor bi programmı yüklemem gerekiyo acaba? veya kablodamı sorun var

voltron05

Üye
Benim xperia sola cihazım deklanşör ile fotoğraf çekimi yapmıyor acaba bir ayarımı vardır sadece ekran üzerindeki bölümden ve dokunarak çekim yapıyor.deklanşöre basınca sadece odaklıyor ama çekmiyor.teknik bir sorunmu yoksa ayarı felanmı var ?

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
bende xperia s var ama hdmı kablosunu bilgisayara ve telefona bagladıgımda pc telefonu görmüyor bi programmı yüklemem gerekiyo acaba? Veya kablodamı sorun var
hdmi kablo tvye baglamak icindir usb kablo yani hem sarj adaptorune takilan hem pcye takilan kablosu ile pcnize dogrudan baglanti kurabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

Benim xperia sola cihazım deklanşör ile fotoğraf çekimi yapmıyor acaba bir ayarımı vardır sadece ekran üzerindeki bölümden ve dokunarak çekim yapıyor.deklanşöre basınca sadece odaklıyor ama çekmiyor.teknik bir sorunmu yoksa ayarı felanmı var ?
AYARLARDAN FLASHI KONTROL EDINIZ ve OTOMATGE ALINIZ Yakalama yöntemını Yanlızca KAMERA TUSU YAPINIZ

- - - Eklendi - - -

selam xperia sola aldım yeni ve marketden instagram uygulamasını indiremiyorum nedenini bilen varmı cihazınız bu sürümle uyumlu değildir diyor[/

Telefonuzu guncellestırınız.
- - - Eklendi - - -

selam xperia sola aldım yeni ve marketden instagram uygulamasını indiremiyorum nedenini bilen varmı cihazınız bu sürümle uyumlu değildir diyor[/

- - - Eklendi - - -

Xelord

Xelord

Üye
Ben de Xperia Ray kullanıyorum ICS 4.0.4 yüklü ve ekran yan dönüyor şarjdan çıkarınca dönmüyor gibi bir sorunum yok?
Yani herkeste olan bir sorun değil. İsterseniz telefonu PCye bağlayıp Sony PC Comp. ile "telefonu onar" diyebilirsiniz. (Kesin çözüm alırsınız demiyorum.) Cihaz rootluysa rootunuz gidecektir.

osi13

Üye
merhabalar.ben hepsiburada.com dan xperia arc s aldım gelen ürün orjinal kutu fatura ve garanti belgesiyle geldi fakat made in china yazıyor telefonda kutuda ımeı numarasıda var herşeyi güzel telefonun çakma yada kaçak olduğunu pek düşünmüyorum kamerası fln çok iyi ama neden çin malı kafamı cok karıstırdı ?? birde telefona msj geldiğinde ışığı yanmıyor bildirim ses geliyor :S:S bilgilendırırsenız sevinirim

Xelord

Xelord

Üye
Çinde ucuz iş gücü vs var. Bir sürü fabrika var. Telefon çinde üretilmiş demek bu. Herkeste öyledir heralde bende de öyle yazıyor, dert etme :)
Cevapsız çağrıda ya da telefonu pcye bağladığında vs herhangi birşeyde ışık yanıyor mu? Yanması gerek çünkü. Aslında mesaj geldiğinde de yanması gerek...
Mesaj geldiğinde ışık yanmaması yazılımsal bir sorun ne yazık ki gıcık eden bir şey ve çoğu kişi de varmış. Ben ray kullanıyorum, mesaj gelince ışık yanıp sönüyordu, telefonu güncelledim artık ışık yanmıyor. Biliyorum çok saçma :D

osi13

Üye
ewet çağrılarda aramalarda ekranın ışığı yanıyor.msj geldiğinde yanmıyor ekran ışığı usb girişinin yanındaki ışık yanıp sönüyor sadece.. bu durumu nasıl çözebilirim bilen biri yardım etsinnn

emrekeskus

Üye
Arkadaşlar, telefonu(xperia sola) usb ile bilgisayara bağlayınca MTP USB aygıt sürücücüsü yazılımı yüklenmiyor, bundan dolayı telefonumu bilgisayarda göremiyorum, pc companion da telefonu görmüyor. 2 farklı bilgisayarda da denedim fakat sorunu çözemedim nedir bu mtp aygıt hatası anlamadım.

kilicaslan17

Üye
Xperia Sola ne kadar ram kullanıyor? Mesajı alıntılayıp cevaplarsanız çok sevinirim :)

attack_kurt

attack_kurt

Üye
arkadaşlar yorumu doğru yere mi yapıyorum bilmiyorum xperia mini kullanıyorum ve fotoğraf çekimleri bulaniklasmaya başladı kamera camında minik cizikler oluştuğunu gördüm acaba servise göndermeden sorun çözülebilir mi o küçük cami değiştirirler mi bir ay beklemek istemiyorum ;/

mustafakumbar

Üye
Arkadaşlar, bir arkadaşımda bulunan w810i ekranı kırık tel çalışıyor, ancak rehberi almamız lazım.
PC Suite programı aradım ama indirdiğim programlar pek işe yaramadı.
Rehber telefonda kayıtlı acaba elinde bu telefondan olanlar bana tuşlar ile rehberi sim karta kopylamayı yazabilir mi ?
veye bildiğiniz çalışan bir program var mı ?

ugur_deniz

Üye
slm arkadaslar w910i kullanıcısıyım telefon yapılandırma hatası dıyor ve bana W910i C-ASIA Customized Turkey 1202-9001 R6A.CUS dosyası lazım ilgilenen arkadaskar varsa sevınırım lütfen cok ACİLL ..

Üst Alt