arkadaşlar bir sorunum var cavaplarsanız sevinirim.sony neo telim var ve telefonumun melodi müzik ,oyun sesleri vs.vs. Hoprlerinden ses gelmez oldu.(kulaklıktan bütün sesler geliyor).akşam teli kapatıyorum sabah herşey normal melodisi, müziği çalıyor biraz kullanınca gün içinde ses gidiyor.bu hep boyle tekrarlıyor.canım sıkılıyor 5 aylık telefon. Sorum şu boyle bişey başına gelen varmı , bu arıza progransalmı yoksa donanmsalmıdır.servis bulunduğum yerde yok ankaraya gonderecekmiş teli.bende vermek istemedim.yardım ederseniz sevinirim.
senin sorunun tamamen teknik bir ariza o yuzden burda hic kimse sana yardimci olamaz yetkililer tarafindan acilmayan telefonlar garanti disinda cikarilir 2 haftada gider gelir bende arcmi verdim catlama sorunu ve ekranda ölü pixel vardi bu gun 2gun sonuc ne olcak bakalm. Gönder telefonu kardesm en iysi
---------- Eklendi @ 23:26:13 ---------- Yazıldı @ 23:25:16 ----------
s.a. Bende xperia arc var tli bicimledim bazı sorunlar war
1)home tusu uygulamadan cıkmak icin bastıgımda cıkmıyo
2)pc telimi gormuyo
3)tus kilidini acmak icin ekranda cıkan kaydırma cubugu yok oldu
sorunlarım bunlar yardımcı olabailirseniz sevinirim
telefonu fabrika ayarlarina alip tekrardan deneyebilirsin..
---------- Eklendi @ 23:27:21 ---------- Yazıldı @ 23:26:13 ----------
selamün aleyküm
sony ericsson xpreia x10 mini telefonunda hafıza kartını takınca sd kart hazırlanıyor sorunlar denetleniyor diye bir yazı çıkıyor.hafıza kartı sağlam ne yapmalıyım.teşekkür ederim.
herhan gibi bir sorun degildir hafiza kartinin verimli ve saglikli caslmasi icin butun se larda genel olrak tarama mevcut
---------- Eklendi @ 23:28:54 ---------- Yazıldı @ 23:27:21 ----------
arkadaşlar bende bi sonny ericson u5i telefon var. bu yaz geldi telefon brick mi olmuş ne açılıyor ama sadece sonny ericson yazısı geliyor fıransadan gelme güzel bişeye benziyor se neo ya benziyor biraz kurtarma şansı varmı?
Dokunmatik 3G, Görüntülü Konuşma, Wi-Fi, GPS, Symbian, 8 MP hd ,CPU hızı720 Mhz,
RAM 256 MB
----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emin degilim fakat yazılım hatası olabılır herhan gıbı bır telefoncuya gıdıp 20 tl ısterler dıye dsuunuyorum yenı son surum yazılım alarak kurtarabılırsınız kanatındayım.
---------- Eklendi @ 23:30:24 ---------- Yazıldı @ 23:28:54 ----------
merhaba arkadaşlar ben sony ericsson xperia neo v modelinden dertliyim cihaz sürekli şebeke sorunu yaşıyor bir ayarı falan varmıdır yapmamız gereken daha alalı 5 gün oldu yardımcı olursanız sevinirim
daha fazla kurcalayip bozmadan telefonu garantiye yollamanizi tavsiye ederim.. Servis saglayicisina ulasilmiyor diyede bir not dusunuz..
---------- Eklendi @ 23:37:06 ---------- Yazıldı @ 23:30:24 ----------
Arkadaşlar sorunum xperia x8 marka telimde internete giremiyorum
Hizmet Yok - Seçili ağ (avea) kullanılamıyor diyor ve ayarları düzgün intte var hattımda ama bağlanamıyorum daha önce hattm turkcell di bağlanıyordum şmdi bağlanmıyor ne yapmam lazım
Şimdiden Saolun
Sanırım şebeke hatası mevcut
---------- Eklendi @ 23:39:15 ---------- Yazıldı @ 23:37:06 ----------
bu gün sony ericson xperia neo aldım. 1 saat boyunca kullandım. Sonra hiçbirşey yükleyip ayar yapmama rağmen bataryası bittikten sonra açılmadı. Sony ericson ekranı geliyor fakat sonrasında ekran kapanıyor , hiçbirşey gözükmüyor, açtım kapattım, hafıza kartını çıkardım bir daha denedim, şimdi bilgisayardan şarj ediyorum ama durum halen aynı,
master reset denemeye çalıştım ama telefon açılmadığından hiçbirşey yapamıyorum. Cevabınızı bekliyorum.
yazilim hatasi mevcut sanirim aldiginiz yere geri göturup servis talep etmelisiniz.
---------- Eklendi @ 23:40:27 ---------- Yazıldı @ 23:39:15 ----------
arkadaşlar ben 3 yıldır k800i telefonu kullanıyorum. Geçen ay teli yere düşürdüm ve ekran hasar gördü ekranı değiştirdim ama kamera açılmıyor. "başka bir uygulama çalışıyor uygulamayı kapatın ve tekrar deneyin" uyarısı geliyor ama çalışan bir uygulama yok
yardım edebilirmisiniz? Kamera driver ini tekrar yüklesem sorun çözülür mü? Tele format atma veya geri yükleme tarzı bişey yapabilirmiyim
arkadasim telefonun filmi kopmustur diye tahmin ediyorum garantisi 3 senelikmis bitmstir her han gibi bir telefon tamircisinde filmi degstrebilirsniz 15 ila 30 tl arasinda olacagi kanatindayim.
---------- Eklendi @ 23:49:56 ---------- Yazıldı @ 23:40:27 ----------
acil destek,
s.a benim w580i tel.var normalde bunlarin ekran dönmez ama youtubede birisi heralde w705 yazilimi atmiş ve ekran yan dönüyo acaba bende yapabilirmiyim nasil olacak arkadaşlar bende yapmak istiyorum
işte video:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasil yapildigi hakkinda sunu diyebilirim surum atmis olabilirler veya fake bir videodur

bence pek zorlamamlsin