Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

thebig

Üye
Merhaba hocam bende satio IDOU U1 var buna uygun yazılımları site içerisinde bulamadım yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

oians2

Üye
hocam txt pro ck15 i hakkında fotograf görüntüleyici sorunu yaşıyorum hangi programı indirmeliyim link verirmisiniz ve birde telefonun güncellemesi yenililkler içeriyormu ? mesaj konusunda sıkıntı çekiyorum çok dandik bir mesajlar menüsü var yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

mna81kedi

Üye
kolay gelsin ustalar ilk defa forma bi soru soracagım şayet cevaplanirsa memnun kalırım.benim sonyericsson satio u1 idou bulunmakta ve ben bunu kendi orjinal update ve company uygulamasında güncelleme tam anlamıyla olmuyor.sadece kisisel ayarları sıfırlıyor.pc uygulamasında 288 mb lik bi indirme goruyorum ama sadece 106 mb yazılım telefona yükleniyor telefonun güvenlik kodları kilitli ayrıca 8 gb mmc kartımda kendiliginden kilitlendi ben sifre koymadım format atmak istedim oda olmadı.diyelim karta çôzum yok telefonu tam olarak sıfırlamak ve orjınal ayar ve uygulamalara donmek istıyorum.bunu cozumlerseniz gercek bı ustasınız.saygılar sunarım burdan tum sorunlara cevap verenlere...

ayvazar

Üye
s.a. bende xperia arc var tli bicimledim bazı sorunlar war
1)home tusu uygulamadan cıkmak icin bastıgımda cıkmıyo
2)pc telimi gormuyo
3)tus kilidini acmak icin ekranda cıkan kaydırma cubugu yok oldu
sorunlarım bunlar yardımcı olabailirseniz sevinirim

mc-fırtına

Üye
slm kardeş benim sonyericsson satio'm var.sistemi symbian s60 v5 (nokia n97-5800sistemi) facedeki videoları izleyebiliyorum ama youtubeden ve başka sitelerden video izleyemiyorumö flash player istiyor.bende var ama düşük versyon galiba,bu videoları izleyebilmek için hangi versyonu tıcam yada ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim...

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
arkadaslar telefonum timden alindi henuz 5 aylik 3-4 gün kadar önce jelatini yenilemek için gitmiştim yetkili bana ekranda sol üstde 1 adet ölü pixel var diye belirtti özellikle beyazda daha farkli bir renk aliyordu ve kasadaki kronik olan catlama sorunu vardi yetkili gönderelim dedi bende bu gün telefonusifirliyip form doldurdum destekbilişime ait bir formdu neyse doldurdum kronik olan imei felan sorunlari belirttim en son kisimda dikkatli bakilmasini istedim. Bana oradaki yetkili çatlama olayinin kullanici hatasi olrak kabul edildigini söyluynce tepemin tasi haliyle atti herkez ayni alanami düşürüyor dedim peki tmm dedi telefon ve faturasini verdim yolluycaklardi kargoyla benim burdaki asil sorum.

1) kasadaki sorun kullanici hatasimi sayiliyor?
2) ön kasa degişince ekranda degişiyormu?
3) pixel hatasini bulabilirlermi? Yada dikkate alirlarmi ? Almazlarsa benmi gidip göstermeliyim?

ceset

ceset

Üye
slm kardeş benim sonyericsson satio'm var.sistemi symbian s60 v5 (nokia n97-5800sistemi) facedeki videoları izleyebiliyorum ama youtubeden ve başka sitelerden video izleyemiyorumö flash player istiyor.bende var ama düşük versyon galiba,bu videoları izleyebilmek için hangi versyonu tıcam yada ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim...

youtube izleyebilirsin.. flash la alakasi yok yani versiyonla ki satio ya flash player versiyonu henuz yuklenemiyor. Telefonunda youtube uygulamasi var ordan gir youtube.. illaki explorer den girecegim diyorsan video yu tiklayinca switch standart player seenegi var videonun onizlemesinin altinda....

challeng

Üye
arkadaşlar bir sorunum var cavaplarsanız sevinirim.sony neo telim var ve telefonumun melodi müzik ,oyun sesleri vs.vs. hoprlerinden ses gelmez oldu.(kulaklıktan bütün sesler geliyor).akşam teli kapatıyorum sabah herşey normal melodisi, müziği çalıyor biraz kullanınca gün içinde ses gidiyor.bu hep boyle tekrarlıyor.canım sıkılıyor 5 aylık telefon. sorum şu boyle bişey başına gelen varmı , bu arıza progransalmı yoksa donanmsalmıdır.servis bulunduğum yerde yok ankaraya gonderecekmiş teli.bende vermek istemedim.yardım ederseniz sevinirim.

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
arkadaşlar bir sorunum var cavaplarsanız sevinirim.sony neo telim var ve telefonumun melodi müzik ,oyun sesleri vs.vs. Hoprlerinden ses gelmez oldu.(kulaklıktan bütün sesler geliyor).akşam teli kapatıyorum sabah herşey normal melodisi, müziği çalıyor biraz kullanınca gün içinde ses gidiyor.bu hep boyle tekrarlıyor.canım sıkılıyor 5 aylık telefon. Sorum şu boyle bişey başına gelen varmı , bu arıza progransalmı yoksa donanmsalmıdır.servis bulunduğum yerde yok ankaraya gonderecekmiş teli.bende vermek istemedim.yardım ederseniz sevinirim.

senin sorunun tamamen teknik bir ariza o yuzden burda hic kimse sana yardimci olamaz yetkililer tarafindan acilmayan telefonlar garanti disinda cikarilir 2 haftada gider gelir bende arcmi verdim catlama sorunu ve ekranda ölü pixel vardi bu gun 2gun sonuc ne olcak bakalm. Gönder telefonu kardesm en iysi

---------- Eklendi @ 23:26:13 ---------- Yazıldı @ 23:25:16 ----------

s.a. Bende xperia arc var tli bicimledim bazı sorunlar war
1)home tusu uygulamadan cıkmak icin bastıgımda cıkmıyo
2)pc telimi gormuyo
3)tus kilidini acmak icin ekranda cıkan kaydırma cubugu yok oldu
sorunlarım bunlar yardımcı olabailirseniz sevinirim
telefonu fabrika ayarlarina alip tekrardan deneyebilirsin..

---------- Eklendi @ 23:27:21 ---------- Yazıldı @ 23:26:13 ----------

selamün aleyküm
sony ericsson xpreia x10 mini telefonunda hafıza kartını takınca sd kart hazırlanıyor sorunlar denetleniyor diye bir yazı çıkıyor.hafıza kartı sağlam ne yapmalıyım.teşekkür ederim.

herhan gibi bir sorun degildir hafiza kartinin verimli ve saglikli caslmasi icin butun se larda genel olrak tarama mevcut

---------- Eklendi @ 23:28:54 ---------- Yazıldı @ 23:27:21 ----------

arkadaşlar bende bi sonny ericson u5i telefon var. bu yaz geldi telefon brick mi olmuş ne açılıyor ama sadece sonny ericson yazısı geliyor fıransadan gelme güzel bişeye benziyor se neo ya benziyor biraz kurtarma şansı varmı?

Dokunmatik 3G, Görüntülü Konuşma, Wi-Fi, GPS, Symbian, 8 MP hd ,CPU hızı720 Mhz,
RAM 256 MB

----------

Emin degilim fakat yazılım hatası olabılır herhan gıbı bır telefoncuya gıdıp 20 tl ısterler dıye dsuunuyorum yenı son surum yazılım alarak kurtarabılırsınız kanatındayım.

---------- Eklendi @ 23:30:24 ---------- Yazıldı @ 23:28:54 ----------

merhaba arkadaşlar ben sony ericsson xperia neo v modelinden dertliyim cihaz sürekli şebeke sorunu yaşıyor bir ayarı falan varmıdır yapmamız gereken daha alalı 5 gün oldu yardımcı olursanız sevinirim

daha fazla kurcalayip bozmadan telefonu garantiye yollamanizi tavsiye ederim.. Servis saglayicisina ulasilmiyor diyede bir not dusunuz..

---------- Eklendi @ 23:37:06 ---------- Yazıldı @ 23:30:24 ----------

Arkadaşlar sorunum xperia x8 marka telimde internete giremiyorum
Hizmet Yok - Seçili ağ (avea) kullanılamıyor diyor ve ayarları düzgün intte var hattımda ama bağlanamıyorum daha önce hattm turkcell di bağlanıyordum şmdi bağlanmıyor ne yapmam lazım
Şimdiden Saolun
Sanırım şebeke hatası mevcut

---------- Eklendi @ 23:39:15 ---------- Yazıldı @ 23:37:06 ----------

bu gün sony ericson xperia neo aldım. 1 saat boyunca kullandım. Sonra hiçbirşey yükleyip ayar yapmama rağmen bataryası bittikten sonra açılmadı. Sony ericson ekranı geliyor fakat sonrasında ekran kapanıyor , hiçbirşey gözükmüyor, açtım kapattım, hafıza kartını çıkardım bir daha denedim, şimdi bilgisayardan şarj ediyorum ama durum halen aynı,
master reset denemeye çalıştım ama telefon açılmadığından hiçbirşey yapamıyorum. Cevabınızı bekliyorum.

yazilim hatasi mevcut sanirim aldiginiz yere geri göturup servis talep etmelisiniz.

---------- Eklendi @ 23:40:27 ---------- Yazıldı @ 23:39:15 ----------

arkadaşlar ben 3 yıldır k800i telefonu kullanıyorum. Geçen ay teli yere düşürdüm ve ekran hasar gördü ekranı değiştirdim ama kamera açılmıyor. "başka bir uygulama çalışıyor uygulamayı kapatın ve tekrar deneyin" uyarısı geliyor ama çalışan bir uygulama yok

yardım edebilirmisiniz? Kamera driver ini tekrar yüklesem sorun çözülür mü? Tele format atma veya geri yükleme tarzı bişey yapabilirmiyim
arkadasim telefonun filmi kopmustur diye tahmin ediyorum garantisi 3 senelikmis bitmstir her han gibi bir telefon tamircisinde filmi degstrebilirsniz 15 ila 30 tl arasinda olacagi kanatindayim.

---------- Eklendi @ 23:49:56 ---------- Yazıldı @ 23:40:27 ----------

acil destek,

s.a benim w580i tel.var normalde bunlarin ekran dönmez ama youtubede birisi heralde w705 yazilimi atmiş ve ekran yan dönüyo acaba bende yapabilirmiyim nasil olacak arkadaşlar bende yapmak istiyorum

işte video:

nasil yapildigi hakkinda sunu diyebilirim surum atmis olabilirler veya fake bir videodur ;) bence pek zorlamamlsin

sonsehit21211

sonsehit21211

Üye
slm
ben street fighter 4 oyununu telefonuma yükledim artı sd dosyalarını indirdim sd dosyalarını telefonda nereye atacağım yardımcı olun lütfen

emisirci

emisirci

Üye
S.a arkadaşım benim P900'üm Var Ama Kullanamıyorum Kilit Kodu Var Nasıl Açarım Artı Masa Üstü Usb Bağlantısı Ve XS++ Programı İle Görmüyor Pc Bi Önerin Var mı ?
Saygılar

Dn@

Dn@

Üye
hocam kolay gelsin bende vivaz u5i var ben flash player nasıl indircem yada var mı buna göre program bi yardımcı olurmusun

mustafamk

Üye
bende aynı dertten muzdaribim alm. xperia s aldım kayıtlı ilk günler sorun yoktu sonra ara sıra çıkarıyordu şimdi sürekli öyle sim kart takılı ama yokmuş gibi davranıyor başka sim kart ilede denedim ama olmadı sim kartı çıkarınca sim kart çıkarıldı diyor telefon yeniden başlatılıyor ama tekrar başlatılınca pin kodu giremeden normal kartsızmış gibi açılıyor LÜTFEN YARDIM!!!

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
bende aynı dertten muzdaribim alm. Xperia s aldım kayıtlı ilk günler sorun yoktu sonra ara sıra çıkarıyordu şimdi sürekli öyle sim kart takılı ama yokmuş gibi davranıyor başka sim kart ilede denedim ama olmadı sim kartı çıkarınca sim kart çıkarıldı diyor telefon yeniden başlatılıyor ama tekrar başlatılınca pin kodu giremeden normal kartsızmış gibi açılıyor lütfen yardim!!!

daha düzgün anlatirmsnz

mustafamk

Üye
sim kartı taktığım halde sim kart yokmuş gibi açılıyor (sim kartı çıkardığımda sim kart çıkarıldı tel yeniden başlatılıyor diyor) seçili ağa bağlanılamıyor diyor

mustafamk

Üye
bildirim ekranında hizmet yok - seçili ağ ( vodafone ) kullanılamıyor diyor

sağ üstte hatsız simgesi var simin takılı olmasına rağmen

kilit ekranında ise sım kart yok yazıyor

ilk başlarda yoktu bu problem arasıra olmaya başladı cebi kapatıp açtığımda sorun gidiyordu

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
bildirim ekranında hizmet yok - seçili ağ ( vodafone ) kullanılamıyor diyor

sağ üstte hatsız simgesi var simin takılı olmasına rağmen

kilit ekranında ise sım kart yok yazıyor

ilk başlarda yoktu bu problem arasıra olmaya başladı cebi kapatıp açtığımda sorun gidiyordu
telefonun yedegini alip fabrika ayarlarina geri alip bi tkrar denermisin

• Beğen
Tepkiler: cars9666
Larismus

Larismus

Üye
sony ericsonn xperia neo V veya xperia pro almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyidir? telefon avantajlı ve dezavantajlı yönerini söyler misiniz. ayrıca bu iki telefon da android 4.0 versiona güncellenecek mi?

emisirci

emisirci

Üye
Benim Sorunuma Yok mu ?
Bi Çare Sevgili Cars Kadeşim

Üst Alt