Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

serdar özbey

Üye
slm bende sony ericsson 990i var dilini değiştiremedim yardımcı olurmusunuz

king-esmer

Üye
ben w810i telefonuma flash tema yapmak istiyorum fakat saglam bi kaynak bualmadım
maxicepte var bunla ilgili konular fakat linkler çalışmıyoo
iyi analtımlık bi yer söyler yada kendin analtırmısın

selin833

selin833

Üye
mrhb.. bnm w810im var, telefon bazen kendi kendne kapanyrdu,onun dşnda hiçbir sorunu yoktu..
Bir gün beyaz bir ekran geldi telefon şuan açılmıyor sadece o ekran geliyor telefoncuya gösterdim yapamıycağını çöpe atmamı söyledi , sizce bi şans varmı yoksa gerçekten çöpe mi atıcam:(?

omaray

Üye
meraba ben c905 kullanıyorum ama bişi anlamıyorum fazla bundan msn yüklemek istiyorum wifi ile yani kablosuz olarak nasıl yapabilirim. İllah kontörlemi msnye giriliyor birde internete girince video izlenmiyor mesela izlesene gibi yerlerden nasıl yapabilirim programmı yüklemek lazım. Şimdiden tşkler.

atakubra

Üye
slm,w800i telefonum var ve kamera tuşu çalışmıyor.öğrendiğim kadarıyla kamera tuşunu 5 veya 8 tuşuna almak mümkünmüş araştırdım ama bulamadım bu konu hakkında bilginiz var mı,ne yapabilirim?

fatip

Üye
k770i telefonum var fakat görüntülü konuşma yapamıyorum neden istanbul levent civarında oturuyorum aynı hattı n73 telefonda görüntülü konuşma yapıyorum fakat k770i de yapamıyorum telefonu sony ericsson un sitesinden en sonversiyon yükledim ondan olabilir mi

odan53

odan53

Üye
ustam benim bi s500i var buna flash tema ve menü yükleyeceğim nerden yapabilirim

hayvaniyet

Üye
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce W302 aldım
benim sıkıntım telefon şarj aletiyle şarj olmuyor ama usbden oluyor sıkıntı şarj aletindemidir bide eger ben teli geri gotursem (vatan computerdan aldım) yeni sarj aleti verirlermi yada teli degistirirlermi ?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce W302 aldım
benim sıkıntım telefon şarj aletiyle şarj olmuyor ama usbden oluyor sıkıntı şarj aletindemidir bide eger ben teli geri gotursem (vatan computerdan aldım) yeni sarj aleti verirlermi yada teli degistirirlermi ?

Şarj aletiniz arızalıdır muhtemelen. Garantisi devam ediyorsa gidip bir görüşün. Sanırım değiştirirler..

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
merhabalar benim sorunum su w995 sony ericsson telefonunu sim kilidini acamiyorum se tool prorami ile se tool programinin surumu sudur v0.915051 son surum sanirim sorun telefonu bagliorum ayarladan secenekleri isaretliorum istedigi dosyayi da indiriorum tam islem yapmaya basliyor ve server step 1 error:no server found. yaziyor sizce neden yapio olabilir

hawkblack

Üye
arkadaşlar daha önce sorunum dile getirldi mi bilmiyorum ama w810i de uzun süredir yaşadığım bir sorun var... kameraya giremiyorm menüye tekrar geri gönüyor... fabrikya geri döndüm olmadı sonra setool ile flash attım ama olmadı... kameraya tıkladgmda siyah bir ekran çıkıyor ve menuye gerı donuyor... bu sorunun bi çaresi varsa gerçekten süper olur...

adonis86

Üye
o problemin tek çözümü teknik servise göndermek büyük ihtimalle cihaz değişimi olur çünkü bendede benzer bir problem vardı gönderdim cihaz değiştirildi

w4nom

Üye
sa arkadaslar w850i kullanıyorum ... Uygulamalar ve Oyunlar a gelince işlem Başarısız hatası almaktayım lütfen detaylı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim

onketahmet

Üye
iyi akşamlar

ya adem kardeş bende sony ericsson g705 var onun bir türlü gps (direkt bağlanmasını istiyorum yani kontör yada faturaya yansımasın) ayarlarını yapamıyorum bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim forumdaki teşekkürlerine ve bilgilerine baktım bu konuda bayağı bi ilgili ve bilgilisin şimdiden çok teşekkür ederim.

birgivi

birgivi

Üye
iyi günler kardeş benim se k750i telefonumvar sürekli kapanıyor bazen günde defalarca bazende 3-4 günü buluyor neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim

mienza

Üye
Arkadaşlar K790i telefonum var, ücretsiz güncellemenin forumlarda nasıl yapıldığını anlatan video rapid sayfası kaldırılmış, güncellemenin nasıl yapıldığını paylaşırsanız sevinirim. İllaki video olmasına gerek yok, yazılı olarak da makbul... Şİmdiden teşekkürler...

braque

Üye
merhaba arkadaslar w850i kullanıyorum oyunlar ve uygulamalar kısmına geldigimde işlem başarısız hatası demektedir... lütfen yardımcı olursanız sevinirim

travestiler

Üye
Arkadaşlar SOny Ericcson almak istiyorum. Ancak arkadaşlar pek tavsiye etmiyor. Siz ne dersiniz ?

aymina

aymina

Üye
selamlar se k 850 i hangi programları destekliyor javamı simbyanmı forumda ben göremedim ama yardımcı olursanız sevinirim

ouzqanaq31

Üye
tabiki java sony ericsson da p serisi dışında simbiyam teli yokki ..! ;)

Üst Alt