aymina
Üye
teşekkür ederim kardeşim ama java yükledim programları yükledim ama açtıktan sonra telefonumun içindeki oyunları ve programlarla beraber silinditabiki java sony ericsson da p serisi dışında simbiyam teli yokki ..!![]()
teşekkür ederim kardeşim ama java yükledim programları yükledim ama açtıktan sonra telefonumun içindeki oyunları ve programlarla beraber silinditabiki java sony ericsson da p serisi dışında simbiyam teli yokki ..!![]()
Arkadaşlar merhaba
Burada Sony Ericsson ile ilgili sorularınızı yazarsanız en kısa sürede tarafımca yanıtlanacaktır.
Saygılarımla
ya arkadaslar c510 telefonum var ama attıgım hıc bır vıdeo formatlarını desteklemıyor kendısı .mp4 cekıyor pc de mp4 e cevırınce acmıyor ayrıca 3gp falanda acmadı bı yardımcı olursanız medıa go cevırıo falan dedıler ama bulamadm actıgı bı vıdeo formatı yada bı program
Büyük ihtimalle format değiştirdiğin programla alakalı. Sana ücretsiz ve kendi kullandığım bi format dönüştürme programını önereyim: programın adı '' super '' googleye yazarsan bi çok yerde bulursun bunu. Karışık gelebilir sana biraz kurcala. Takıldığın yer olursa yine yardım edebilirim.
bende zaten tvc kullanıyordm oda ıyı bı programmusty92 telefonda çektiğin bir resim bilgisayara atınca ikisinin ekran boyutlarındaki farktan dolayı bozulur
) 2. el bi w810i aldım şuana kadar hiç bi problem yoktu ama..bugnlerde bi problem var artık =)
fakat şöyle bi durum var kamerayla biraz zoom yaptığmda o leke geride kalıyor ve resimlere yansımıyor.. zoomlu ve zoomsuz çektğm aynı 2 fotoyu ekliyorum anlayan varsa bi yardımcı olsun =)