Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

aymina

aymina

Üye
tabiki java sony ericsson da p serisi dışında simbiyam teli yokki ..! ;)
teşekkür ederim kardeşim ama java yükledim programları yükledim ama açtıktan sonra telefonumun içindeki oyunları ve programlarla beraber silindi

setoxs

Üye
selamlar foruma yeni üye oldum, benim telefonum sony ericsson g705 forumdan bisürü oyun indirdim ama bunları telefona yüklüyemedim yardımcı olurmusunuz?

neyzen41

neyzen41

Üye
Arkadaşlar merhaba

Burada Sony Ericsson ile ilgili sorularınızı yazarsanız en kısa sürede tarafımca yanıtlanacaktır.

Saygılarımla

merhaba
k530i var bende bazı forumlarda destekleyenin üstünde ms nin gb desteklediği söyleniyo resmi sitede 2 gb olan hafıza kartı 8 e kadar deseklermiş siz nasıl düşünüyorsunuz..

isapolat4158

Üye
g 705 e nasıl adobe flash yukleyecegım

musty92

Üye
Merhaba arkadaşlar... Ben k750i kullanıyorum 2 sene oldu teli alalı.. ancak 1 sorunum var telefondan çektiğim fotoları bilgisayara atarken resimler bozuluyor neden oluyor acaba bilen var yardımcı olursa çok sevinirim.... !!! Şimdiden teşekkürler.......

rammstein24

rammstein24

Üye
:oke::ağlarım::islik

musty92

Üye
Merhaba arkadaşlar... Ben k750i kullanıyorum 2 sene oldu teli alalı.. ancak 1 sorunum var telefondan çektiğim fotoları bilgisayara atarken resimler bozuluyor neden oluyor acaba bilen var yardımcı olursa çok sevinirim.... !!! Şimdiden teşekkürler.......

adonis86

Üye
musty92 telefonda çektiğin bir resim bilgisayara atınca ikisinin ekran boyutlarındaki farktan dolayı bozulur

arpaat

Üye
benim tel k550i şarja takarken yabancı pil şarj oluyor diyor acaba bunun sebebi nedir?

matlower

Üye
ya arkadaslar c510 telefonum var ama attıgım hıc bır vıdeo formatlarını desteklemıyor kendısı .mp4 cekıyor pc de mp4 e cevırınce acmıyor ayrıca 3gp falanda acmadı bı yardımcı olursanız medıa go cevırıo falan dedıler ama bulamadm actıgı bı vıdeo formatı yada bı program

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ya arkadaslar c510 telefonum var ama attıgım hıc bır vıdeo formatlarını desteklemıyor kendısı .mp4 cekıyor pc de mp4 e cevırınce acmıyor ayrıca 3gp falanda acmadı bı yardımcı olursanız medıa go cevırıo falan dedıler ama bulamadm actıgı bı vıdeo formatı yada bı program

Büyük ihtimalle format değiştirdiğin programla alakalı. Sana ücretsiz ve kendi kullandığım bi format dönüştürme programını önereyim: programın adı '' super '' googleye yazarsan bi çok yerde bulursun bunu. Karışık gelebilir sana biraz kurcala. Takıldığın yer olursa yine yardım edebilirim.

matlower

Üye
Büyük ihtimalle format değiştirdiğin programla alakalı. Sana ücretsiz ve kendi kullandığım bi format dönüştürme programını önereyim: programın adı '' super '' googleye yazarsan bi çok yerde bulursun bunu. Karışık gelebilir sana biraz kurcala. Takıldığın yer olursa yine yardım edebilirim.

kardesım tesekkur ederım.Ama ıse yaramadı :D bende zaten tvc kullanıyordm oda ıyı bı program

EroL

EroL

Emekli Yönetici
toltalde güzeldir. şöyle bi durum olabilir. 2 adet mp4 2 adet 3gp formatı var. bende mesela kliplerimi 3gp yaptığımda göstermiyor bazen. superde 2 adet 3gp seçeneği var. totalde de varmı böyle bi durum ?

matlower

Üye
var hatta sony erıccson 3gp falanda hatırlıyorm

123camel

Üye
slm w995 ile hotmail ile gelen jpeg ekleri açmak mümkünmü yardımcı olablirmisiniz

musty92

Üye

kocoro54

Üye
s.a
arkadaslar p1i im var eskiden dil yukleyebılıydum şimdi dil yuklerken platform id diye birşey isityo sorunla karşılaşıldı yukleme durduruldu dıyo.bunu türkce yuklerken yapıyo baska bır dıl yuklerken sorun cıkarmıyo yardım edersencok sevınırım şimdiden teşekkürler...

emektarınız

emektarınız

Üye
sorum yok

phalanx.

Üye
s.a ben sony ericsson p1i kullanıyorum.skyfire yada opera tarzı programlar yuklemek istiyorum telefona ama ya uyumsuz diyor yada zaten wireless le internete baglıyken kontorle ınternete girmek için izin isteyor gibi uyarılar geliyor.bu telefona hiç program yukleyemedim lazım olabilecek.antivirus bile yok.ne yapmam gerekiyor..atıcam bu telefonu yoksa kafayı yiyorum.

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
Merhabalar :)) 2. el bi w810i aldım şuana kadar hiç bi problem yoktu ama..bugnlerde bi problem var artık =)

Sadece kamerada siyah bi leke çıkıyor ve fotoğraflarada yansıyor..Sanırım sorun kapaktan değil kapağı güzelce sildim gene aynı :) fakat şöyle bi durum var kamerayla biraz zoom yaptığmda o leke geride kalıyor ve resimlere yansımıyor.. zoomlu ve zoomsuz çektğm aynı 2 fotoyu ekliyorum anlayan varsa bi yardımcı olsun =)

Üst Alt