Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

erdemdemir

erdemdemir

Üye
telefonomu usb ile pc ye bağlıyorum ama "usb aygıtı tanınmadı" yazıyor napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

mc_attack

Üye
Ustam s.a kolay qelsim bende k750i var şarj ve kulaklığın telefondaki giriş yeri tozluydu bugün temizledim kendi orjinal kulaklık ve şarj aletini biraz oynayınca şarj oluyor ve mikrofonu tanıyor ama w810i nin orjinal kulaklığını denedim saniyesinde açıldı benim sorum şu acaba teldemi yoksa kulaklık ve şrj aletindemi sorun var şimdiden teşekkür ustam

Loora

Üye
Arkaslar ben p1i ile internete giriyorum ornegin cep youtube ve benzeri sitelerde video izleyemiyorum..media gosterici hata veriyor surekli.. bi kac tane flash player yukledim kurulmadi..yardimci olacak varmi tşk

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ustam s.a kolay qelsim bende k750i var şarj ve kulaklığın telefondaki giriş yeri tozluydu bugün temizledim kendi orjinal kulaklık ve şarj aletini biraz oynayınca şarj oluyor ve mikrofonu tanıyor ama w810i nin orjinal kulaklığını denedim saniyesinde açıldı benim sorum şu acaba teldemi yoksa kulaklık ve şrj aletindemi sorun var şimdiden teşekkür ustam

Bende de aynı sorun var. Kulaklık soketi ile ilgili problem.

Arkaslar ben p1i ile internete giriyorum ornegin cep youtube ve benzeri sitelerde video izleyemiyorum..media gosterici hata veriyor surekli.. bi kac tane flash player yukledim kurulmadi..yardimci olacak varmi tşk

Arkadaşlar P1 ile ilgili soru sormayın.

mc_attack

Üye
saolasın ustam çk tşkrler

bektas78

Üye
arkadaşlar elimdeki w910 i telefon durup durarken kapandı ve sonrasında açıldı. bu işlemden sonra aşagıya gitme tuşu çalışmamaya başladı. fakat kapatma tuşuna bastığım zaman devamlı olarak sanki aşağı tuşuna basılırcasına menü aşağıya kayıyor. hemen demeyin tuş basılı kalmıştır diye. ve basılı değil. pragramsal bi sıkıntı var gibime geliyor. bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.
şimdiden teşekkürler

mega_star37

Üye
ustalar bnm k850i telefonum var tema atıyorum uyguluyor ama menü ye gelnce dğşmiyo bi ilgilenseniz

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Adem Benim telefon hafıza kartını takınca ekran yanıp sönüyo kardeş, internette aradım bunu bi çok kişi yaşamış ama kimse bu derdin devasını yazmamış.1gb hafıza kartım vardı kendi kendine sabah kalktığımda böle olmuş. hafıza kartını başka k750 ye takıorum, çalışıor. orjinal 64 lük hafıza kartını takıorum benim tele yine aynı reset atıyıo. bu sabah açtım telefonu, üfledim kurcaladım sildim. yine nafile, benim telefon hafıza kartı takınca kendini sürekli resetliyo. buna ben napayım, yazılımmı yükleyim, fabrika ayarlarına mı dönim,

kemal52

Üye
merhaba arkadaslar uuzn suredır yazmıyroudm ve ıtıraf edım ılkdefa yazıyorum bana avrupadan sonı c902 geldı ve vodofone yazıyor tusların altında bu nedemek yanı vodofan ıcın urtılmıs bır makına herneyse ben bunun turkce dıl seceneyını bulamadım acaba ben kendım bunu turcelestırmek ıcın evde nasıl bır ıslem yapabılrım bana yardımcı olursanız sıze mınnettar olrum makına cok super manyak bır sey ama dıl sorunu var ıste yardımlarınız beklıcem ıyı gunlerr

adonis86

Üye
telefonomu usb ile pc ye bağlıyorum ama "usb aygıtı tanınmadı" yazıyor napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
erdem bilgisayarın usb ayarlarını kontrol et orayla ilgili bir sorun olabilir varsa başka bir usbye tak ordada aynı hatayı veririse sony ericssonun siteden pc suiteyi indir onunla bağla ( windowsun bazı işletim sistemleri telefon bağlandığında otomatik tanımayı yapmıyor bu yüzden sorun veriyor olabilir)

Killastyle

Killastyle

Üye
merabalar, benim video oynatıcıdan yanabir sıkıntım var telefonummun modeli w700 videoyu ileri alırken saniye saniye işliyor buda örneğin bir filmin 45.dksında kaldıysanız yeniden açıcanız zaman 5-10 dk beklemek demek bunun kolay bir yolu varmıdır acaba?

adonis86

Üye
merabalar, benim video oynatıcıdan yanabir sıkıntım var telefonummun modeli w700 videoyu ileri alırken saniye saniye işliyor buda örneğin bir filmin 45.dksında kaldıysanız yeniden açıcanız zaman 5-10 dk beklemek demek bunun kolay bir yolu varmıdır acaba?
ileri aldığın tuşa basılı tutarsan daha hızlı ileri alır bunun dışında bildiğim kadarıyla yapabileceğin bir şey yok

sonsehit21211

sonsehit21211

Üye
benim eLim de k790i war ve fotoğraf çekimi mükemmel ama video çekmekte problem yaşıyorum kötü sonuçlar veriyor bunu düzeltmek mümkün mü şimdiden teşekkürler

Killastyle

Killastyle

Üye
ileri aldığın tuşa basılı tutarsan daha hızlı ileri alır bunun dışında bildiğim kadarıyla yapabileceğin bir şey yok

öncelikle cevabın için teşekür ederim

peki tlfnumun desteklediği daha hızlı şekilde ileri alabilen 3gp oynatıcısı varmı?

çoğu oynatıcıya baktım ama ya çalışmadılar, yada videoyu ileri hızlı alamadılar

tlfnum w700

GhostMahir

GhostMahir

Üye
merhaba arkadaşlar benim sorunum şu bende se g705 cihaz war ama ben bunu pc üzerinden internete bağlıyamadıum acaba ne şekilde nasıl bağlıyabilirim?? yardımcı olursanız çok sewinirim

halen bekliyorum arkadaşlar bi malumatı olan yokmu acaba?

sonsehit21211

sonsehit21211

Üye
benim eLim de k790i war ve fotoğraf çekimi mükemmel ama video çekmekte problem yaşıyorum kötü sonuçlar veriyor bunu düzeltmek mümkün mü şimdiden teşekkürler Daha cwp geLmedi yanLız...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
benim eLim de k790i war ve fotoğraf çekimi mükemmel ama video çekmekte problem yaşıyorum kötü sonuçlar veriyor bunu düzeltmek mümkün mü şimdiden teşekkürler Daha cwp geLmedi yanLız...

Sence mümkün mü. Mantıksız bir soru soruyorsun sonra cevap gelmeyince şikayet ediyorsun.

sonsehit21211

sonsehit21211

Üye
tmm kusura baqma kardeşim

adonis86

Üye
öncelikle cevabın için teşekür ederim

peki tlfnumun desteklediği daha hızlı şekilde ileri alabilen 3gp oynatıcısı varmı?

çoğu oynatıcıya baktım ama ya çalışmadılar, yada videoyu ileri hızlı alamadılar

tlfnum w700
bildiğim kadarıyla hiçbir oynatıcı se video oynatıcıdan daha iyi sonuç vermiyor malesef

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadaşlar benim sorunum şu bende se g705 cihaz war ama ben bunu pc üzerinden internete bağlıyamadıum acaba ne şekilde nasıl bağlıyabilirim?? yardımcı olursanız çok sewinirim
g705 iyi günler bluetooth internet olayından bahsediyorsun sanırım yada ben öyle anladım bluetooth internet özelliğinde bilgisayarı telefon üzerinden bağlayabilirsin telefonu pc üzerinden değil

Üst Alt