merhaba,benim sonyericsson t 250 i telefonumla çektiğim fotoğrafları bilgisayarıma atmak için ne yapmam gerek,teşekkürler
mrb arkadaşlar benim k810i telefonum var fakat video çekimlerinden memnun deilim(176*144) buna bir çözüm yokmudur acaba?
Arkadaşlar bu mesajdan itibaren içi boş, mantıksız, ilgisiz ya da daha önce defalarca söylememe rağmen konu incelenmeden sorulan soruları yanıtlamıyorum. Biz de sabır taşı değiliz değil mi ?..
besıktas teması ıstıorum k790i ltfen teskkrler
memo kulandığın profille ilgili bir sorun profil ayarlarından profile mikrofonlu kulaklık tanıtılmış o anda kulaklık takılı değilse ses telefondan çıkar bu normal birşeyselamlar ya ben siteye yeni üye oldum ben k800i kullanıcısıyım telefonumun sesi ön hoparlörden çıkıyo geçenlerde bilgisayarımdan veri aktarıyodum bluetooth işaretinin yanında kulaklık işareti çıktı yani şu handsfree işareti çıktı ondan sonra müzik telefon çaldıgında ses ön hoperlörden geliyo neyapmam lazım cihazı fabrika ayarlarına geri dönderdim olmadı yeni bir handsfree tanıttım yine olmadı ayriyetten bende mini hoparlörler var onu takıyorum ondanda ses çıkarmıyo acaba handsfree takılımı kalmış bana bi yardımcı olsanız sagolun teşekkürler...
s.a arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yurtdışından ericsson c902 aldım, Türkiye ye döndüğümde bir turkcell bayisinde pasaport işlemini yaptırdım. 2 hafta boyunca telefon normal şekilde çalışıyordu 5000 sms almıştım ama birden arıza çıkartı telefon arama yapabiliyorum ama ne sms gönderebiliyorum ne de sms geliyor. sms ayarlarını kontrol ettim telefonu fabrika ayarlarına getirdim ama sorunu çözemedim. ayrıca telefonu sarja taktıgımda kritik hata telefonu sarjdan çıkarın ve kullanmayın, bir sony ericsson yetkilisine götürün diyor. Bu telefonun arızası ne olabilir nerde yaptırabilirim ayrıcaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadreste telefonumun kaydı görünmüyor.
usb kablo ile pc ye kuramadım derkenArkadaşlar se k530i kullanıyorum ama bi türlü usb data cable ile pc ye kuramadım yardımm