Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

macit zeytinoğl

Üye
merhaba,benim sonyericsson t 250 i telefonumla çektiğim fotoğrafları bilgisayarıma atmak için ne yapmam gerek,teşekkürler

odo

Üye
mrb arkadaşlar benim k810i telefonum var fakat video çekimlerinden memnun deilim(176*144) buna bir çözüm yokmudur acaba?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
mrb arkadaşlar benim k810i telefonum var fakat video çekimlerinden memnun deilim(176*144) buna bir çözüm yokmudur acaba?

Telefon üzerinden yapabileceğiniz birşey yok. Ancak videoyu çektikten sonra bilgisayarınıza kuracağınız bir video düzenleme yazılımı ile bu işlemi yapabilirsiniz. Ancak çok iyi neticeler alamayacağınızı belirtmek gerekir.

sonsehit21211

sonsehit21211

Üye
Sony Ericssoon TeLefonLarında ßuLunan Uzaktan Kumanda Hakkında ßiLgi wereßiLir misin yada nASIL kuLLanıLacağını söYLer misin ?

GhostMahir

GhostMahir

Üye
bende SE G705 war sesi yetersiz nasıl arttırabilirim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu mesajdan itibaren içi boş, mantıksız, ilgisiz ya da daha önce defalarca söylememe rağmen konu incelenmeden sorulan soruları yanıtlamıyorum. Biz de sabır taşı değiliz değil mi ?..

kürşat uygurtaş

kürşat uygurtaş

Üye
besıktas teması ıstıorum k790i ltfen teskkrler

sahin_k

sahin_k

Üye
s.a. kardeslerim dun gece ıse gıderken kısa bir arama yaptım her sey normaldi is yerıne vardıgımda tel kapanmıstı ve bir daha hıc acılmadı bataryayı sokup taktım turlu seyler denedım ama olmadı sadece power dugmesine bastıgım zaman on ust tarftaki ısık yanıp sonuyor bılen varsa yardım etsin

tel k770i

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Sahin_K, bu teknik bir problemdir. Çözümünü ancak teknik servis sağlayabilir.

memo1985

Üye
selamlar ya ben siteye yeni üye oldum ben k800i kullanıcısıyım telefonumun sesi ön hoparlörden çıkıyo geçenlerde bilgisayarımdan veri aktarıyodum bluetooth işaretinin yanında kulaklık işareti çıktı yani şu handsfree işareti çıktı ondan sonra müzik telefon çaldıgında ses ön hoperlörden geliyo neyapmam lazım cihazı fabrika ayarlarına geri dönderdim olmadı yeni bir handsfree tanıttım yine olmadı ayriyetten bende mini hoparlörler var onu takıyorum ondanda ses çıkarmıyo acaba handsfree takılımı kalmış bana bi yardımcı olsanız sagolun teşekkürler...

bugra00

bugra00

Üye
w890i kullanıyorum. sesi w700i ye göre az çıkıyor yapabileceğim birşey var mı.

adnan00

adnan00

Üye
Arkadaşlar se k530i kullanıyorum ama bi türlü usb data cable ile pc ye kuramadım yardımm

adonis86

Üye
selamlar ya ben siteye yeni üye oldum ben k800i kullanıcısıyım telefonumun sesi ön hoparlörden çıkıyo geçenlerde bilgisayarımdan veri aktarıyodum bluetooth işaretinin yanında kulaklık işareti çıktı yani şu handsfree işareti çıktı ondan sonra müzik telefon çaldıgında ses ön hoperlörden geliyo neyapmam lazım cihazı fabrika ayarlarına geri dönderdim olmadı yeni bir handsfree tanıttım yine olmadı ayriyetten bende mini hoparlörler var onu takıyorum ondanda ses çıkarmıyo acaba handsfree takılımı kalmış bana bi yardımcı olsanız sagolun teşekkürler...
memo kulandığın profille ilgili bir sorun profil ayarlarından profile mikrofonlu kulaklık tanıtılmış o anda kulaklık takılı değilse ses telefondan çıkar bu normal birşey
ayarlar/profillere gel o anda hangi profil seçili ise yana seçime bas gör ve düzenleye gir en altta aksesuarlar var ordan aksesuarları kaldır

bab05

Üye
sony ericson p910i türkçe program varmı?yardımcı olursanız sevinirim :)

myurt

Üye
s.a arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yurtdışından ericsson c902 aldım, Türkiye ye döndüğümde bir turkcell bayisinde pasaport işlemini yaptırdım. 2 hafta boyunca telefon normal şekilde çalışıyordu 5000 sms almıştım ama birden arıza çıkartı telefon arama yapabiliyorum ama ne sms gönderebiliyorum ne de sms geliyor. sms ayarlarını kontrol ettim telefonu fabrika ayarlarına getirdim ama sorunu çözemedim. ayrıca telefonu sarja taktıgımda kritik hata telefonu sarjdan çıkarın ve kullanmayın, bir sony ericsson yetkilisine götürün diyor. Bu telefonun arızası ne olabilir nerde yaptırabilirim ayrıca adreste telefonumun kaydı görünmüyor.

adonis86

Üye
s.a arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yurtdışından ericsson c902 aldım, Türkiye ye döndüğümde bir turkcell bayisinde pasaport işlemini yaptırdım. 2 hafta boyunca telefon normal şekilde çalışıyordu 5000 sms almıştım ama birden arıza çıkartı telefon arama yapabiliyorum ama ne sms gönderebiliyorum ne de sms geliyor. sms ayarlarını kontrol ettim telefonu fabrika ayarlarına getirdim ama sorunu çözemedim. ayrıca telefonu sarja taktıgımda kritik hata telefonu sarjdan çıkarın ve kullanmayın, bir sony ericsson yetkilisine götürün diyor. Bu telefonun arızası ne olabilir nerde yaptırabilirim ayrıca adreste telefonumun kaydı görünmüyor.

söylediğini yap teknik servise gönder cihazda uyumluluk problemi olabilir büyük ihtimalle cihaz değişime gidecek

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar se k530i kullanıyorum ama bi türlü usb data cable ile pc ye kuramadım yardımm
usb kablo ile pc ye kuramadım derken
pc eğer vista ise telefonu taktıktan sonra dosya aktarma modunu seç o kendi kuruyor zaten yazılımı otomatik yükler (xp dede bağlantı problemi olmuyor )
eğer pc suiteyi kuramadıysan programı sil (pc suiteyi ) bir daha yükle pc suitede telefon modunu seçtiğinden emin ol

messi__19

messi__19

Üye
s.a yhaa size bi sorum var sony göre oyun boyutlarını ayarlama programı var mı? acil :D

doomcelik

Üye
selam ii günler k750i model telefonum var..şebeke problemi yaşıyor yalnız telefon şebekesi geliyor sadece acil aramalar yazıyor hatta avea da telefonu arızasız bile bazen kullanabiliyorum..ama diğer hatlarda her zaman sadece acil çağrılar yazısı geliyor ekrana.. bunun için ne yapabilirim acaba?şimdiden teşekkürler...

Üst Alt