Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

ramp

Üye

Cihaza yazılım atmayı başardım ama fark eden birşey yok açılış ekranında kalıyor açılmıyor.YOk bu bilgisi olan

sony tipo telefonu bir türlü pc ye (masaüstü) bluetooth ile nasıl bağlarım ve telefon da ki interneti kullanırım. Kaç gündür uğraşıyorum. Yapamadım bluesoleil i indirdim olmadi. Çevirmeli yapmaya çalıştım olmadi. Yani ne ettiysem olmuyor yardımcı olur musunuz?

berki

Üye
SE Arc S kullanıyorum And. 4.0.4 te wifi sorunu yaşıyorum
Sorun şundan ibaret
Cihaz kesinlikle modemi görmüyor şifreleme modunu WPA yada WPA2 yaptığımdada modem taramada gözükmüyor elle girmek istediğimde kapsama alanı dışında yazıyor.Aynı modeme 2 laptop bağlanıyor.Sorun modemdedir dedim modeme reset attım ama sorun modemde değil telefondadır dedim telefonu fabrika ayarlarına geri döndurdm ama ondada olmadı. 2 kere attım fabrika ayarlarına döndürmüştüm ilk döndürdüğümde ilk günü wifi çalıştı hatta storeden program filan yükledim ama sonradan ertesi gün tırt modemi görmüyor modem dibinde olmasına rağmen daha onceleri giriş yaptığım modem kapsama alanı dışında dedi bağlanmadı AP-302 var elimde yarında onu denicem
Sorularım şunlar
1-Bu cihazda hiçbir sorun yoktu.Niye durduk yere sorun çıkartır bu şekilde ?
2-Wifi ile nete bağlanmak için bu adar takla atmak zorundamıyım ?

Tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar

merhabalar öncelikle böyle bir panel hazırladığnız için teşekkür eder çalışmalarınız devamını isterim ben sony ericson sony telefon almak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı yaşıyorum bu android telefonlardan hiç kullanmadım sony telefonların 8.0 mp android 4.0 ve 4.0 inç veya üstü bir sony telefon önerebilirmisinz birde bu bu smart tags lar her sony de geçerlimi şimdidenn teşekkür eder başarılı çalışmalar dilerim

xperıa x10 mını var androıd surumunu nasıl 2.1 yapcam yardım

slm arkadaşlar bende sony ericcson xperia arc s lt18 i var root yapmak istiyorum fakat olmuyor yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden tşklr...

root programı : unlockroot(bu programla denedim olmuyor)
android: 4.0.4
derleme no :4.1.B.0.587

not:bottloader kilidini kırmak gerekiyormu?

Xelord

Üye

Bootloader kırmana gerek yok.
Önce flashtool ile 4.0.3 kerneli flaşlayacaksın. Sonra onu rootlayacak sonra tekrar kendi kernelini flaşlayacaksın.

- - - Eklendi - - -

Burda olay anlatılmış flashtool kullanmayı biliyorsan işin çok kolay. Bilmiyorsan da zor sayılmaz forumda vardı flashtool anlatımı ararsan bulursun. Uzun uzun yazamıyorum k.bakma
Kolay gelsin.

- - - Eklendi - - -

Bunu da buldum: http://www.maxicep.com/android-modi...tool-nasil-kullanilir-ozellikleri-654062.html
Kernel flaslamak da aynı rom flaslamak gibi aynı işlemi yapacaksın. xdada ki linkten yalnızca kernel olan dosyayı indireceksin. Arc s kernel only yazıyor.
Uzun uzun tüm romu flaşlama zaten tüm romu flasladığında rootunda gidecektir. kernel 3-5 mb bir şey rom gibi 250-300 değil. Tekrar kolay gelsin.

xperia sola var bende ekranına çok dikkatli bakınca ışığında hafif bi titreme var sizce normal mi

Kashna06

Üye
benim xperia neo.v telefonum var ve bu ana ekranda widget ekliyecek yer kalmad bende yeni bi sayfa eklemek istiyorum ama nasil eklencek bilmiyorum lutfen yardim edin.

Sony ericcson aino kulanıyorum bu telin işletim sistemini değiştirmem gerekiyo yardım edermsınız...

slm beyler
sony xperia p almak istiyorum ama şüphelerim var
mesela batarya konusunda telefon ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim .
Sağolun.

Herkese slm
Ben sony xperia p almayı düşünüyorum.Bataryası hakkında sorunlar olduğu söyleniyor. Siz katılıyor musunuz?
Bu telefonun eksi ve artıları neler bi yardımcı olabilir misiniz ?
sağolun şimdiden...

davut562

Üye
selam usta ben de sony ericsson vivaz u5i var ben bunu almanyadan aldım burda pasaportla açtırdım şimdi yazılım güncellesem tekrar almanya imei ne dönermi yani kapanır mı onu demek istiyorum.
w580 vardı bende oda bu şekilde idi yzaılım yükselttim kapandı çöpe attım

smiccer

Üye
Ben Xpreia Arc S Var ve Çektiğim Fotoğraflar Bozuluyor Gri Renge Dönüşüyor....

arkadaşlar selam
SE ARC S 4.0 ICS kullanıyorum
geçenlerde tel kurc arken bi yerlere girdim
şimdi bana gelen mesajlar sesli ol k geliyor
ve çok rahatsız edici bir ses
nasıl kapatabilirim
şimdi n teşekkürler

Xelord

Üye
Ayarlar>Ses>Bildirim sesi gibi bir şeyler olacaktır buralara bir bak.

ramo1000

Üye
slm ustam. Benim xperia ray st18i telim var. En son android 4.0 yüklemiştim. Şimdi yükseltmek istedim ama ses kısma düğmesine bastığım halde flaş moda geçip işleme devam edemiyor. İçerdeki yapılması gereken ayarları tam yapıuyorum. Hata ayıklama modu v.s... Dolayısıyla yazılımı güncelleyemiyorum. Şunuda belirteyim. Daha önce bazı programlar iile oynamıştım. Acaba teli kilitledimmi farkında olmadan bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Saygılar...

filiz19

Üye
merhaba nasılsını benım bır sorunum yardımcı olabılrmısınız bıraz acıl bende sonny erıcson x10i var whatsapp uygulamasını destekelmıyor ne yapmam gerekıyor. yardımcı olurmsununzzz

a01a01

Üye
s.a benim tel w715. önceden telefonde işcep programı yüklüydü....telde arıza çıktı garantiye yolladım...telefonu formatlamışlar.bütün programlarım silinmiş..işcep i tekrar yüklemeye çalışıyorum hep işlem başarısız yazısı çıkıyor... işbankasını aradım bütün yolları denedik.(bütün indirme linklerini ör:www isbank com tr / indir) ama hep işlem başarısız yazısı çıkıyor...diğer wap sitelerinden başka program yüklüyorum.sıkıntı çıkmıyor...ama bunda hep sıkıntı çıkıyor....yardımcı olurmusunuz....teşekkür ederim....

sieby

Üye
sony erricsson xperia p telefon aldım 0 1 hafta oldu daha hiç bir sorun yokken telefonda şarja taktım sonra 15 dk falan geçti
ne kadar şarj olmuş diye bakayım dedim bi baktım telefonun ekranının kenarlarında beyaz leke gibi birşey var bütün ekranın kenarlarında sadece neden olabilir bu olay moralimi çok bozdu