Sony Ericsson, 2005den Beklediğini Buldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknode

Üye
nokıa bence yapabildiğinin en iyisini yapıyor ama se ye pek yaklaşamıyor genel performans olarak

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kimse elindeki son teknolojiyi piyasaya sunmaz..

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
kesinlikle katılıyorum birinde olan özellik diğerinde yok bu da insanları tercihe zorluyor bunuda en iyi nokia yapıyor

free

free

Üye
<div class='quotetop'>(®BiGDeViL® &#064; Feb 4 2006, 07&#58;55 PM) [post=271592]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kesinlikle katılıyorum birinde olan özellik diğerinde yok bu da insanları tercihe zorluyor bunuda en iyi nokia yapıyor
[/b][/quote]
yakında herkes buna gıcık olacak ve kendine yeni markalar aramaya başlayacak gibi
bu sene se başarısı kalitenin yanısıra tam ürünler çıkarmasından kaynaklanıyor bence
ama nokiada tehlikeyi anlayıp tam ürünler çıkarır mecbur kalırsa

RockFord Fosgate

Üye
ewt nokıa hep bı eksık bırakıyo malesef su en yenı nserılereı gelsınde n80 n71 n92 vs bakalım onlara ayrıca 6280 vs gelsın ozmn bakarız:)

kikaksk

kikaksk

Üye
bende katılıyorum bu yıl ericsson cok güsel modeller cıkardı ama nokiayaya ulaşması için bi baya calışması lazım....

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
okadarda deil dostum yawwwww se şuan bir numara ama biraz fazla tel uretmesi lazım nokia artık klasik tel ureti fazla ozelligi olmayan se her telefonun da en az kullanılabilir 2 uzellik katıyo buda onun için ii bir avantaj tabiii

slayermania

Üye
yıllardır sony ericsson kullandım t610,p800,p900,w800 vb. bana hiçbir sorun çıkarmadılar bir kere bile servise götürmedim en son sif görünüşüne ve karizmasına kapılıp n90 aldım nasıl pişmanım bilemezsiniz p990i çıksın hemen degistiricem birdaha nokia mı ALLAH korusun

troublesome

Üye
sony ericsson&#39;un özelliklerine hiç bir laf etmiyorum, ama menülerini falan biraz çalımlı yapsa daha iyi olur be..bi de ekranları da genişletmek lazım..nokia &#39;yı sırf ekranları falan kooca koca ve menüleri daha hoş diye seviyorum..(symbian&#39;ı söylemek gerekmez bile,ama demiş bulundum )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...