Sony Ericsonda Sesi Daha çok Yükselten Bir Proram Varmış Ses çok Yükseliyormuş Bilen

Sponsorlu Bağlantılar

ferdi_5290

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsonda Sesi Daha çok Yükselten Bir Proram Varmış Ses çok Yükseliyormuş Bilen
Sony Ericsonda Sesi Daha çok Yükselten Bir Proram Varmış Ses çok Yükseliyormuş Telefonun Kendi Sesi 2 Katına çıkıyormmuş Bilen Varsa Cevap Yazarsa Sevinirim Sağolun:)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
yok öyle bise
olmazda zaten

KutsalMas

Üye
nasıl oluyomus eger bu isin aslı varsa arastırmak lazım.

mexico_35

mexico_35

Üye
evet ben yaptım %30 civarında bi artış oldu seste isteyen olursa msnden yardımcı olurum

batuhan_44

batuhan_44

Üye
arkadaşlar acoustik denilen bişey
var onu usb kablosuyla attıgınız zaman tabi setool programı ile o zaman ses yükselir

pramir

Üye
arkadaşlar acoustik denilen bişey
var onu usb kablosuyla attıgınız zaman tabi setool programı ile o zaman ses yükselir

Evet kardeşim doğru diyorsun. Yanlız yapılış şeklini iyi analiz ettikten sonra yapmanızı tavsiye ederim. Sonra telefonuma şu oldu bu oldu demeyin. Ufak bir tavsiye benden size... :nono:

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
Evet kardeşim doğru diyorsun. Yanlız yapılış şeklini iyi analiz ettikten sonra yapmanızı tavsiye ederim. Sonra telefonuma şu oldu bu oldu demeyin. Ufak bir tavsiye benden size... :nono:

katıllıyorum.teelin bozulma riski yüksek

esinti-03

Üye
bence gerek yok ses yükseltmeye sony ericssonların sesi yeterli zaten sony farkıyla taşınabilir 2liş hapörlö seti alabilirsiniz

owafemi

owafemi

Üye
ses yükseltme konularda var zaten araştırın bulrsunuz

hasokeyk

Üye

--------------- Ekleme ---------------

template için lütfen pm atınız...

bartenstein

bartenstein

Üye
Eğer bulupta telefonuna Core Player kurabilirsen ses gayet yükselir ve sadece yükselmekle kalmaz çeşitli ayarlar dahi yapabilirsin. Fakat bu programı bulmak sorun bulan olursa p1i için de uyarsa bana pm atsın denerim teşekkürler :D

nightdragon35

nightdragon35

Üye
kardeslerim kendimizi kandırmayalım böle bir program yok niye ugrasıyonuz ki.bendede sony var ama daha calısan proya rastlamadım:(

kisacafd

kisacafd

Üye
fazla kurcalamayın tlf olduğu gibi kalsın bozulur sonra söylemedi deme..

yhooss

yhooss

Üye
ark. zaten sony nin kendi prg cd nin içinde (şarkının(sesini yükseltmek için prg varrrr.....

xmcraex

Üye
acustic proğramını atarken tel kitleniyor çok dikkat etmeniz lazım 2 haftada telefonu yapamadılar bide 100 kağıt para aldılar

By_HaNNibaLL

Üye
Benden size bir Öneri Ben öyle yapıyorum Ben P910i kullanıyorum zaten sesi Cok iyi ve kaliteli ama dahada yüksek cıkmasini istiyordum ve Nero(bildiğimiz Cd yazdirdiğimiz nero)Programının içindeki Wave Editör Programiyla Mp3leri Hem Zil sesi olarak kesebiliyor hemde ses kalitesini bozmadan yükselte biliyorum.Bir şey daha Ekolayzer Ayarlarini cok ufak değişikliklele kullanın pcde belli olmuyor ama telde ses cok farkli cıkabiliyor,Bass'lari biraz kısın ve Tis'leri biraz acın ve ses yükseltme programi falan hikaye :D
İyi FOrumlar

mmkar

Üye
bu programı nerden bulcaz :(

hellbutcher000

Üye
bunu herkes bilir ama söyleyyim yazan oldumu bılmem cevapları okumadım sony ericcsonda zil sesleri çok çıkar bunun için dinleceğimiz melodiyi zil sesi atıyoruz ondan sonra zil sesi seviyesi bölümünde 2 kere * (yıldız) tuşuna basıyoruz ses bangır bangır geliyor! ben bunu bılıorum ancak ole yapıncada ses cok tizleşiyor ve kulağa iyi gelmiyor saygılar..

Rulz

Üye
Bende bunu denedim sesi yükselttiği doğru ama sesin kalitesini sesi bozuyor boğuk gelmeye başlıyor.

mysgs

mysgs

Üye
ben cok arastirdim ama bulamadin.. fazla ugrasma kardes yok, öyle birsey..

Üst Alt