sony erıcson neo v VS samsung galaxi s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atesoglu3888

atesoglu3888

Üye
    Konu Sahibi
sony erıcson neo v VS samsung galaxi s
arkadaşlar bu 2 telefon arasında kaldım galaxi s donanım olarak ustun ama guncelleme almıyo neo v ni galaxi s göre biraz - leri (ekran kalitesi.....) ama guncelleme alıyo forumdada android için güncelleme önemli deniliyo karar veremedim size danısmak istedim...

slhtnr

slhtnr

Üye
arkadaşlar bu 2 telefon arasında kaldım galaxi s donanım olarak ustun ama guncelleme almıyo neo v ni galaxi s göre biraz - leri (ekran kalitesi.....) ama guncelleme alıyo forumdada android için güncelleme önemli deniliyo karar veremedim size danısmak istedim...

Aynen bende ikisi arasında kaldım ama ben xperia neo v alacam hem daha ucuz hem güncelleme alacak

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S e orjinal olarak İCS gelmeyecek,ama benim gibi unofficial olarak stabil çalışan ics kurabilirsin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy S'e Samsung tarafından ICS gelmeyecek ama kendim ROM ile bunu halledebilirsin. Ben de denedim güzel çalışan ROM'lar var. Ben Galaxy derim :)

alien97

alien97

Üye
benden tavsiye neo v al galaxy s`in pek bir üstünlüğü yok neo v de galaxy s den daha iyi özellikleri var pişman olmazsın.

f_conq

f_conq

Üye

burada kıyaslama yapılmış bak karar ver aradaki fiyat farkına değecek hiçbir şeyi yok galaxy s in

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt