Samsung Galaxy W mi Xperia Neo V mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shadow4141

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W mi Xperia Neo V mi ?
Arkadaşlar merhaba.Telefon almak için kafamda bir çok model vardı onları eleye eleye son iki modelde karar veremiyorum.Karşılaştırdığımız Galaxy W nin performans özellikleri daha iyi çıkıyor ancak Neo V ninde ekran çözünürlüğü vs. güzel.Bir ics güncelleme durumu var tabi.Galaxy W ye gelmiyecekmiş bunu daha önce çok kafaya takmıştm ancak şimdi o kadarda önemli bir şey olmadığını düşünüyorum.Siz tercih yapsanız hangi telefonu seçerdiniz ??

enes-1907

enes-1907

Üye
galaxy w işlemcisi yüzünden testlerde neo v yi geçiyo galaxy w nin işlemciside sanal 1,4 yani normalde 1 ghz işlemcinin overlock yapılmış hali zaten işlemci hariç diğer özelliklerde neo v galip o yüzdende neo v derim çünkü neo v yi overlock ile 1,4 veya daha yüksek işlemciye dönüştürebilirsin...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Neo V Galaxy W'dan daha üstün görünüyor. Gerçi neredeyse aynılar. Görsellik olarak Neo V daha önde.

balboa008

Üye
Neo v aldım şuan kullanıyorum dün 4.0.4 e güncelledim berbat olmuş çok kasıyor alırsan sakın güncelleme hemen eski sürüme çevirdim telefon gelen sürümüyle muhteşem bişey içinden 2 gb hafıza kartı çıkıyor ama oyun içinse en az 8 gblık al çalıştırmadığı oyun yok nova 3 sorunsuz oynuyorum şarjıda gayet iyi sana önerim neo v muhteşem bir telefon pişman olmazsın :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Peki Ya Şarj Süresi ? Ben Bu Konuda Memnun Değilim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Neo V'yi bilmem ama Xperia Pro'nun şarj süresi çok iyi. Hatta Hepsiburada.com'daki Xperia Pro yorumlarına bakarak şarj sürelerini görebilirsiniz.

mc.a

mc.a

Üye
Her akıllı telefonun şarj süresi kısıtlı. Gidip 2bin verip s3 alsan oda en fazla 1gün bilemedin 2 gün gider. Onun yanında kullanımınada bağlı tabi

ayrıca neo v diyorum bende :oke: (bende araştırdım 2sı arasında kaldım , neo v daha hoş geldi :) rambo hocam sağolsun :) )

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Symbianize

Symbianize

Üye
Neo V her türlü üstün :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt