Sonunda Sparişi verdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

imkanın varsa şu akustik baslardan alsaydın kızlar daha çok bayılıyo onlara

Onlarda olmuyorki be hocam.Bas gitar dediğin elektronik olur akustik bas gitarlar hiç bir müziği olmuyor.Jazz desen elektronik daha başarılı, rock metal pop falan zaten öyle bir klasik müzik kalıyor ki onda da babalar gibi kontrbass var.Direk akustik gitar lazım bana :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ilk gitarımdan şu an yaklaşık 3500 km uzaktayım :(

İncİnat

İncİnat

Üye
bende de fender american stratocaster var
fender her zaman iyidir :oke:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Placebo-

Placebo-

Üye

:ehe O filmlerde 200 liralık gitar parçalayan Rock yıldızlarına mı özendin :kıskıs:

Keşke öyle olsaydı. En azından çalarken parçalamış olurdum.
Gitarı aldım eve geldim. Zar zor getirmişim birde ağır malum. Annem kapıda karşıladı. Öss hazırlanıyorum o sene. Annem gitarı gördü. Sen misin gitarı alan. 'Sen sınava hazırlanıyorsun gitar nerden çıktıı' falan bağırmaya başladı. Allahım ben bir ağlıyorum. Kayış koptu bende. Aldım gitarı çat çat çat yere, duvara vura vura parçaladım. Elimide kesmişim. Kolumda çıkmış üstüne. Tövbe ettim bir daha. :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

Keşke öyle olsaydı. En azından çalarken parçalamış olurdum.
Gitarı aldım eve geldim. Zar zor getirmişim birde ağır malum. Annem kapıda karşıladı. Öss hazırlanıyorum o sene. Annem gitarı gördü. Sen misin gitarı alan. 'Sen sınava hazırlanıyorsun gitar nerden çıktıı' falan bağırmaya başladı. Allahım ben bir ağlıyorum. Kayış koptu bende. Aldım gitarı çat çat çat yere, duvara vura vura parçaladım. Elimide kesmişim. Kolumda çıkmış üstüne. Tövbe ettim bir daha. :ehe

Hiç çalamadan mı gitti yazık olmuş :ehe benim gitarı parçalamaya kalksam yer kırılır gitar kırılmaz 4-5 kilo mübarek.Bir önceki gitarım 3 kilo falandı hafifti ne güzel bu baya ağır...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

alistair

Üye
ben de almayı çok isterdim.Ne kadara aldın acaba ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
güle güle kullanın:)

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
güle güle kullan allah kaza bela vermesn sonra 6.000 tl çöpe gider :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu arada yanına bi hardcase almayı unutma

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayrını gör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt