KayraBey
Üye
O parayla ne cicı papuclar alrdm ben kendıme warya of.....
Alemsin Pelin ya

O parayla ne cicı papuclar alrdm ben kendıme warya of.....

Alemsin Pelin ya![]()

Hayırlı olsun . Güle güle kullan inşallah. Bizim yurtta birkaç arkadaş çalıyor. İzlemesi bile çok zevkli. Bi ben beceremiyorum işte :d
Aynen. Hatta 2-3 gün çalmayınca parmaklar unutuyor.
Teşekkürler.Becerirsin ama biraz azim ve istikrar gerekli açıkcası.Özellikle parmaklarının şiştiği, yaraların olduğu ve su topladığı zamanlar neredeyse bırakıyordum, satıyordum gitarımı ama iyiki vazgeçmemişim diyorum şuanda.
bu da benimkininLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
hacı bu arada hayırlı olsunda kaç lira verdin
17 sene oldu
Amerika'dan alınca daha uygun oluyormuş bir tanıdık ile gelecek yaklaşık 5 yıl yıllanmışı 6.000 lira.Yeni fabrika çıkışıyla aynı fiyata çok uyguna buldum yani -.-
- - - Eklendi - - -
Bu arada seninki de hayırlı olsun akustikten pek anlamam ama kalitesi zaten sesten anlaşılıyor ne kadar süredir çalıyorsun ?
17 sene oldu
Klasikle mi başladın ?akustikle başladım
Çok erken başlamışsın ciddenKlasikle mi başladın ?

gitar çalanlar çok kız dusüryoms dogrumu panpa
Klasik gitar ya da akustik çalanlara sormak lazım hiç yoktan bir elektro çalana soralım bende merak ediyorum var mı öyle bir şey ama bas gitarist için geçerli değil.Biz hep yetim evlat muamelesi görürüz Türkiye'de müzik bilgisi yerlerde olduğundan.RHCP'den parçalar çalarken asıl işi yapan ben olurum ama şarkı boyunca toplam 1-2 nota basan elektro gitaristimize ağızları açık bakarlar sonra vay efendim neden Türkiye'de bas gitarist yok derler...ne yalanı doğru doğru gittiğin heryerde flört ederler o yüzden avustralyaya giderkende götürcem
Yalan yaKlasik gitar ya da akustik çalanlara sormak lazım hiç yoktan bir elektro çalana soralım bende merak ediyorum var mı öyle bir şey ama bas gitarist için geçerli değil.Biz hep yetim evlat muamelesi görürüz Türkiye'de müzik bilgisi yerlerde olduğundan.RHCP'den parçalar çalarken asıl işi yapan ben olurum ama şarkı boyunca toplam 1-2 nota basan elektro gitaristimize ağızları açık bakarlar sonra vay efendim neden Türkiye'de bas gitarist yok derler...

ne yalanı doğru doğru gittiğin heryerde flört ederler o yüzden avustralyaya giderkende götürcem![]()
Bas gitarda yok öyle bir şey sadece anlayabilenler beğeniyor o da 100 kişi içerisinden max. 5 kişi oluyor özellikle Türkiye'de 
Belki kız düşürme amaçlı çalsam olabilir perşembe günü bir deneyeyim bakalım 
Öncelikle hayırlı olsun.Elinde eskisin. Benim ilk gitarım 350 TL idi.
Okul çıkışında bir mağazada görüp vurulmuştum. Ertese gün kırdım kumbarayı aldım bir tane. Kırmızı beyazlıydı.
Ahh nasıl özledim...
imkanın varsa şu akustik baslardan alsaydın kızlar daha çok bayılıyo onlaraBirde ben alışılmadık biri olduğumdan olabillir gitarla ilgilenirken kim gelirse gelsin bakmam bile öncelik gitarımBelki kız düşürme amaçlı çalsam olabilir perşembe günü bir deneyeyim bakalım
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler.İlk gitarlar çok özel oluyor ama ben satmak zorunda kalmıştım şuan çok pişmanım bende anısı çoktu...
Birde ben alışılmadık biri olduğumdan olabillir gitarla ilgilenirken kim gelirse gelsin bakmam bile öncelik gitarımBelki kız düşürme amaçlı çalsam olabilir perşembe günü bir deneyeyim bakalım
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler.İlk gitarlar çok özel oluyor ama ben satmak zorunda kalmıştım şuan çok pişmanım bende anısı çoktu...

Benimki parçalandı.![]()

Hiç yoktan parçalanmış ben kendi ellerimle verdim![]()