Sonunda polis oluyorum :d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sonunda polis oluyorum :d
Sabah 7 de telefon geldi ve haftaya mülakata gel denildi sınavı kazanmıştım artık polis olmam için önümde hiç birşey kalmadı paylaşayım dedım 21 yaşındayım bu arada mutluyum :D

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, tragedie, jejep ve 2 diğerleri

zaza

zaza

Üye
bir zamanlar bende böyle masum ve sevinçliydim ama işler istediğim gibi gitmedi ve istifamı verdim :)

neyse tebrikler :oke:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TEŞŞEKürler babamd polis ondan sıkıntı cekmicem şart görevinde zorlanıcam biraz :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hayırlı uğurlu olsun...

Gözün aydın...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşşekürler kardeş :)

Sidretül Münteha

Üye
Sabah 7 de telefon geldi ve haftaya mülakata gel denildi sınavı kazanmıştım artık polis olmam için önümde hiç birşey kalmadı paylaşayım dedım 21 yaşındayım bu arada mutluyum :D

Aa tebrik ederim Tuncay çok şanlısın valla benimde en çokk istediğim meslekti adına hayırlısı olsun

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vesselάm;3384476' Alıntı:

Aa tebrik ederim Tuncay çok şanlısın valla benimde en çokk istediğim meslekti adına hayırlısı olsun

Yaş 20 senınde 167 den uzunsan erkekler 167 kadınlarda 165 sınava girerek meslektaş olmamızı sağlıyabilirsin :D Teşekkürler bu arada darısı tüm istiyenlere :)

Sidretül Münteha

Üye
Yaş 20 senınde 167 den uzunsan erkekler 167 kadınlarda 165 sınava girerek meslektaş olmamızı sağlıyabilirsin :D Teşekkürler bu arada darısı tüm istiyenlere :)

21 den gün aldım zaten 1.60 boyumm yaa :dry: amaa alırdı benden hafif kısalar bilee polıslık gorevınde.. Onlarda torpillidir :hmmm ee benımde torpilim var alırlar kesın amaa bu saatten sonraa olmazz galıbaa ben Polıs olmayı cok ıstemıstım yada yunus polisi... Birde anaokul öğretmeni, birde ilahiyatcı :)

Ama polıslıgıde sevıyordumm yaaa aslındaa polıslık sınavlarına gırebilirim amaa ilahiyatcılıktaa ıstıyorum :hmmm

Çokk karışıkk insanım dimii :dry:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
29 yaşına kadar girme hakkın var memur sınavlarına her sene birini dene elbet biri tutar polis olmak istiyen bi insan saten ufku acık bir insandır :)

Sidretül Münteha

Üye
:lolTeşekkür ederim bakıcaz artık

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Allah hayırlı etsin, tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşşekürler

mangdaşire

mangdaşire

Üye
tebrik ederim...:evet:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşşekür ederim

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Tebrikler , inşallah mülakatıda geçersin :ehe

Sandrake

Sandrake

Üye
Hayırlısı olsun :) İnş. her şey istediğin gibi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt