rica ederim güle güle kullan...teşekkürler oyun çok güzel
yeni sürümü ekledim onu indir...arkadaşlar bende indirdim apk dosyasını yüklüyorum fakat download game diyorum : download failed because you may not have purchased this app(Bu uygulamayı satın almamış olabilirsiniz çünkü indirme işlemi başarısız oldu) diyor. yardımlarınızı bekliyorum telefonum galxy s3 sürüm 4.1.1
rica ederim güle güle kullan...
- - - Eklendi - - -
yeni sürümü ekledim onu indir...
neyi yapamadınız?sd dosyayı mı indiremediniz?yoksa apk yi mi yükleyemediniz?yayınlamış olduğunuz apk dosyalarından 4 tanesini denedim aynı durumla karşı karşıya kaldım
neyi yapamadınız?sd dosyayı mı indiremediniz?yoksa apk yi mi yükleyemediniz?
kardeş internetten sd dosyayı indiremezsin,geliştirici sd dosyayı korsana karşı bloke etmiş...yok apk dosyalarını indiriyorum telefondan çalıştırıyorum download game diyorum : download failed because you may not have purchased this app(Bu uygulamayı satın almamış olabilirsiniz çünkü indirmeişlemibaşarısız oldu) diyor.
kardeş internetten sd dosyayı indiremezsin,geliştirici sd dosyayı korsana karşı bloke etmiş...
TEŞEKKÜR EDERİMne yapalım kardeşimTEŞEKKÜR EDERİM
üzülme sd dosyayı başka biryerden indirirsin 
telefonun nedir karqaş ?arkadaşlar bn sd dosyasını indirdim 7zip ile obb dosyasını çıkarttım fakat telefona atamıyorum 7 saat kaldı diyor bi kaç tane de bu dosya telefon açamaz gibi gene de atılsın mı diyor ewet diyorum sonra hata veriyor atmıyo neden olabilir bu acab bir yardımcı olursanız sevinirim
Sony xperia utelefonun nedir karqaş ?
karde$ hangi telefon?telefonum android 4.1.2 x10 arm7 1036 ghz 190mb ram çalıştırırmı nasıl calıştırcaz bi anlatsanız modern combat 4 ü açtı bunudaa açar diye düşünüyorum
rica ederimteşekkürler süper oyun
- - - Eklendi - - -
teşekkürler süper oyun

bilmiyorum kardeş heralde çalışmaz...samsung galaxy y 2.3.6 android çalışır mı?