Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
teşekkürler oyun çok güzel

Kırmızı.Beyaz

Üye
arkadaşlar bende indirdim apk dosyasını yüklüyorum fakat download game diyorum : download failed because you may not have purchased this app(Bu uygulamayı satın almamış olabilirsiniz çünkü indirme işlemi başarısız oldu) diyor. yardımlarınızı bekliyorum telefonum galxy s3 sürüm 4.1.1

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler oyun çok güzel
rica ederim güle güle kullan...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende indirdim apk dosyasını yüklüyorum fakat download game diyorum : download failed because you may not have purchased this app(Bu uygulamayı satın almamış olabilirsiniz çünkü indirme işlemi başarısız oldu) diyor. yardımlarınızı bekliyorum telefonum galxy s3 sürüm 4.1.1
yeni sürümü ekledim onu indir...

Kırmızı.Beyaz

Üye
rica ederim güle güle kullan...

- - - Eklendi - - -

yeni sürümü ekledim onu indir...

yayınlamış olduğunuz apk dosyalarından 4 tanesini denedim aynı durumla karşı karşıya kaldım

Kırmızı.Beyaz

Üye
neyi yapamadınız?sd dosyayı mı indiremediniz?yoksa apk yi mi yükleyemediniz?

yok apk dosyalarını indiriyorum telefondan çalıştırıyorum download game diyorum : download failed because you may not have purchased this app(Bu uygulamayı satın almamış olabilirsiniz çünkü indirme işlemibaşarısız oldu) diyor.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
yok apk dosyalarını indiriyorum telefondan çalıştırıyorum download game diyorum : download failed because you may not have purchased this app(Bu uygulamayı satın almamış olabilirsiniz çünkü indirmeişlemibaşarısız oldu) diyor.
kardeş internetten sd dosyayı indiremezsin,geliştirici sd dosyayı korsana karşı bloke etmiş...

Bahaxi

Bahaxi

Üye
bu galaxy miniye uygun mu?

ofluorhann

Üye
arkadaşlar bn sd dosyasını indirdim 7zip ile obb dosyasını çıkarttım fakat telefona atamıyorum 7 saat kaldı diyor bi kaç tane de bu dosya telefon açamaz gibi gene de atılsın mı diyor ewet diyorum sonra hata veriyor atmıyo neden olabilir bu acab bir yardımcı olursanız sevinirim

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bn sd dosyasını indirdim 7zip ile obb dosyasını çıkarttım fakat telefona atamıyorum 7 saat kaldı diyor bi kaç tane de bu dosya telefon açamaz gibi gene de atılsın mı diyor ewet diyorum sonra hata veriyor atmıyo neden olabilir bu acab bir yardımcı olursanız sevinirim
telefonun nedir karqaş ?

ayd305n

Üye
telefonum android 4.1.2 x10 arm7 1036 ghz 190mb ram çalıştırırmı nasıl calıştırcaz bi anlatsanız modern combat 4 ü açtı bunudaa açar diye düşünüyorum

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
telefonum android 4.1.2 x10 arm7 1036 ghz 190mb ram çalıştırırmı nasıl calıştırcaz bi anlatsanız modern combat 4 ü açtı bunudaa açar diye düşünüyorum
karde$ hangi telefon?

007yasar

007yasar

Üye
teşekkürler süper oyun

- - - Eklendi - - -

teşekkürler süper oyun

thecore98

Üye
samsung galaxy y 2.3.6 android çalışır mı?

topcanavari

Üye
oyun sorunsuz çalışıyor ama maç esnasında hangi tarafı kontrol edebileceğimi seçemiyorum ve kendi kendine oynuyor. sadece practice modunda oynayabiliyorum anlamaım gitti

- - - Eklendi - - -

tamam çözdüm menüde select side diyince oluyor . süper bir oyun çok teşekkür ederim. sırf bu oyun için telefon değiştirmeyi planlarken ilaç gibi geldi