Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
tabletimde kastı bu oyun
1gb ram çift çekirdek 1.6 rockchip işlemci 4x mali400 gpu özellikleri var kasmaması lazımdı
yeni sürümü çıktı kardeş,onu yükle bazı performans iyileştirmeler yapılmış

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Konu içeriği güncellendi,
Alternatif linkler eklendi,
İyi oyunlar...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Teşekkürler yeni sürüm ile tabletimde gayet güzel oynayabilmekteyim (sonunda)

jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk:

sisperdesi

Üye
bu tegra da çalışırm

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Yeni sürüm ile birlikte galaxy wonderda deneyen oldumu arkadaşlar oyun oynanabilir bir hal almış mı wonderda?

airselo

Üye
uploaded link yok turbobit silinmis zippyshare part 1 harıc hepsi hatalı bitanesinde linkler eklenilcek diyor diger site engelli son link de indirilmiyor saglam indirebilicegim bir yer bir yol varmı kac gundur ugrasıyorum ?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
uploaded link yok turbobit silinmis zippyshare part 1 harıc hepsi hatalı bitanesinde linkler eklenilcek diyor diger site engelli son link de indirilmiyor saglam indirebilicegim bir yer bir yol varmı kac gundur ugrasıyorum ?
bugün kirik olan linkleri yenileyecegim ve yeni link ekleyecegim

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bugün baktım turbobit,uploaded hariç diğer zippyshare ve 4 shared sd dosyalar linkleri çalışıyor.lütfen bir daha linklere bakın...

Preloader

Preloader

Üye

- - - Eklendi - - -

wittll13

Üye
ya bende s3 var ama uygulamayi calistirinca indirme bolumunde you may not purchased this app diyor ne yapmaliyim

byenes66

Üye
Teşekkür Ederim.

batuhanyeg

Üye
apkyı yukleyip datayi da attim ama oyunu açmadi
kaldirmamasi gibi bir şey olamaz sürümüm de 4.1.1

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
adamlar ne yapmışlar böyle eskiden pc de oynayamazdık şimdi telde oynuyoruz.

wittll13

Üye
sd dosyasında ki 5 partı da atıcak mıyız obb un içine cunku tum obb uzantılı dosyaların adı aynı

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
sd dosyasında ki 5 partı da atıcak mıyız obb un içine cunku tum obb uzantılı dosyaların adı aynı

En son part kısmı farklıdır part part oldukları için.Winrar ile part 1 klasöre çıkart yap zaten winrar tüm partları açıp bütün dosyayı önüne geirecek.Daha sonra com.t2ksports.nba2k13android klasörünü içindeki dosyayla birlikte anrdoid/obb klasörünün içine atıcaksın.