Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

KingcoM

Üye
Beyler apk yükledim sd yi obbnin içine attım ama hala acılınca bişi indirmeye çalısıyor oyun açılmıyor ne yapmam gerekiyor acaba

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Abi onu demiyorum sd kartına atılması gereken bir dosya varya onu ben nereye atmalıyım??
sd-android-obb klasörüne,sd dosya ile birlikte at

- - - Eklendi - - -

Beyler apk yükledim sd yi obbnin içine attım ama hala acılınca bişi indirmeye çalısıyor oyun açılmıyor ne yapmam gerekiyor acaba
arkadaş hangi apk yi yükledin ve telefonun rootlu mu?

memocn16

Üye
benim telefonum rootszuz apk yı kurduktan sonra sd dosyasını nereye atmam gerekiyor ? soru için kusura bakmayın ilk android deneyimim :)

taylancelebi

Üye
ben rootsuz apk yi yükledim sd yi kopyaladım oyun indirme yapma ekranında kapanıyor

memocn16

Üye
bir kişi de cevap vermiyor ya. rootsuz apk yı indirdim. diğer sd dosyasını (obb uzantılı olanı) nereye atıcam. bi söyleyin be. telefon note 2.

memocn16

Üye
sd-android-obb sd klasörü ile birlikte atacaksin.

- - - Eklendi - - -

benim telefonda android klasörünün içinde obb diye bir klasör yok ? kendim dosya acıp oyle mı atayım ?

memocn16

Üye
yine olmadı. obb diye klasör açıp .obb uzantılı dosyayı içine attım. oyunu actım ama yine download yapmaya calısıyo ve indirelemedi diye hata veriyo. deli oldum ya bunu nasıl halledicez ?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
yine olmadı. obb diye klasör açıp .obb uzantılı dosyayı içine attım. oyunu actım ama yine download yapmaya calısıyo ve indirelemedi diye hata veriyo. deli oldum ya bunu nasıl halledicez ?
obb yi böyle mi yazdin:"Obb"

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Yukardaki yazdigim gibi yap...

- - - Eklendi - - -

Yukardaki yazdigim gibi yap...

KingcoM

Üye
arkadaş hangi apk yi yükledin ve telefonun rootlu mu?

rootsuz olması lzm bn root yüklemedm yeni aldm buradan indirdiğim apkyi yükledm ama oyuna girince bişiler yüklemeye calısıo sonra saten, ödeme yapmadığınız için yüklenmiyor olabilir diyor wifi ilede indirmiyor oyunda açılmıyor malesef anlamadm telefonum s3 android sürümü 4,0,4

cukuleaks

Üye
Wifiden cekmiyor dosyaları...

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
abi sd diye bi klasör yok !!!!! :(
yapma ya!gerçekten senin adina üzüldüm :(

- - - Eklendi - - -

rootsuz olması lzm bn root yüklemedm yeni aldm buradan indirdiğim apkyi yükledm ama oyuna girince bişiler yüklemeye calısıo sonra saten, ödeme yapmadığınız için yüklenmiyor olabilir diyor wifi ilede indirmiyor oyunda açılmıyor malesef anlamadm telefonum s3 android sürümü 4,0,4
karde$ geli$tirici sd dosyayi bloke etmi$,

yasarr35

Üye
Teşekkürler