Remember Me
Üye
yeni sürümü çıktı kardeş,onu yükle bazı performans iyileştirmeler yapılmıştabletimde kastı bu oyun
1gb ram çift çekirdek 1.6 rockchip işlemci 4x mali400 gpu özellikleri var kasmaması lazımdı
yeni sürümü çıktı kardeş,onu yükle bazı performans iyileştirmeler yapılmıştabletimde kastı bu oyun
1gb ram çift çekirdek 1.6 rockchip işlemci 4x mali400 gpu özellikleri var kasmaması lazımdı
Rica ederim,güle güle oynayın.Teşekkürler yeni sürüm ile tabletimde gayet güzel oynayabilmekteyim (sonunda)
hepsinde çalışır kardeşbu tegra da çalışırm
bugün kirik olan linkleri yenileyecegim ve yeni link ekleyecegimuploaded link yok turbobit silinmis zippyshare part 1 harıc hepsi hatalı bitanesinde linkler eklenilcek diyor diger site engelli son link de indirilmiyor saglam indirebilicegim bir yer bir yol varmı kac gundur ugrasıyorum ?
kardeş bugün baktım turbobit,uploaded hariç diğer zippyshare ve 4 shared sd dosyalar linkleri çalışıyor.lütfen bir daha linklere bakın...uploaded link yok turbobit silinmis zippyshare part 1 harıc hepsi hatalı bitanesinde linkler eklenilcek diyor diger site engelli son link de indirilmiyor saglam indirebilicegim bir yer bir yol varmı kac gundur ugrasıyorum ?
- - - Eklendi - - -
![]()
Rica ederim...Teşekkür Ederim.
sd dosyasını indiremezsin,geliştirici sd dosyayı bloke etmiş...ya bende s3 var ama uygulamayi calistirinca indirme bolumunde you may not purchased this app diyor ne yapmaliyim
sd dosyasında ki 5 partı da atıcak mıyız obb un içine cunku tum obb uzantılı dosyaların adı aynı