sd-android-obb klasörüne,sd dosya ile birlikte atAbi onu demiyorum sd kartına atılması gereken bir dosya varya onu ben nereye atmalıyım??
arkadaş hangi apk yi yükledin ve telefonun rootlu mu?Beyler apk yükledim sd yi obbnin içine attım ama hala acılınca bişi indirmeye çalısıyor oyun açılmıyor ne yapmam gerekiyor acaba
sd-android-obb sd klasörü ile birlikte atacaksin.bir kişi de cevap vermiyor ya. rootsuz apk yı indirdim. diğer sd dosyasını (obb uzantılı olanı) nereye atıcam. bi söyleyin be. telefon note 2.
sd yi nereye kopyaladin?ben rootsuz apk yi yükledim sd yi kopyaladım oyun indirme yapma ekranında kapanıyor
sd-android-obb sd klasörü ile birlikte atacaksin.
- - - Eklendi - - -
benim telefonda android klasörünün içinde obb diye bir klasör yok ? kendim dosya acıp oyle mı atayım ?
evetsd-android-obb sd klasörü ile birlikte atacaksin.- - - Eklendi - - -benim telefonda android klasörünün içinde obb diye bir klasör yok ? kendim dosya acıp oyle mı atayım ?
obb yi böyle mi yazdin:"Obb"yine olmadı. obb diye klasör açıp .obb uzantılı dosyayı içine attım. oyunu actım ama yine download yapmaya calısıyo ve indirelemedi diye hata veriyo. deli oldum ya bunu nasıl halledicez ?
obb yi böyle mi yazdin:"Obb"
Yukardaki yazdigim gibi yap...
- - - Eklendi - - -
Yukardaki yazdigim gibi yap...
abi sd diye bi klasör yok !!!!!sd-android-obb klasörüne,sd dosya ile birlikte at
- - - Eklendi - - -
arkadaş hangi apk yi yükledin ve telefonun rootlu mu?

abi sd diye bi klasör yok !!!!!![]()
arkadaş hangi apk yi yükledin ve telefonun rootlu mu?
yapma ya!gerçekten senin adina üzüldümabi sd diye bi klasör yok !!!!!![]()

karde$ geli$tirici sd dosyayi bloke etmi$,rootsuz olması lzm bn root yüklemedm yeni aldm buradan indirdiğim apkyi yükledm ama oyuna girince bişiler yüklemeye calısıo sonra saten, ödeme yapmadığınız için yüklenmiyor olabilir diyor wifi ilede indirmiyor oyunda açılmıyor malesef anlamadm telefonum s3 android sürümü 4,0,4
Rica ederim...Teşekkürler