Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
telefona henüz birşey yaptırmadım root olayını pek bilmiyorum açıkçası. ben iki dosyayı da denedim aynı sonuç oluyor.
rootsuz apk linkini denedin mi?
bu arada telefondan dosyayı indiremezsin,çünkü geliştirici şuan olarak sd dosyayı wifiden çekmeye bloke etmiş...

feridunaksoy

Üye
rootsuz apk linkini denedin mi?
bu arada telefondan dosyayı indiremezsin,çünkü geliştirici şuan olarak sd dosyayı wifiden çekmeye bloke etmiş...
apk linklerinin ikisini de indirdim sonuç aynı oluyor. apk'yı bilgisayarda indirip alete atıyorum

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
apk linklerinin ikisini de indirdim sonuç aynı oluyor. apk'yı bilgisayarda indirip alete atıyorum
ne oluyor ? oyuna girip dosyayı inmesini mi bekliyorsun?
peki sd dosyayı SD/Android/Obb ye kopyaladın mı?

kratos03

Üye
s2 kullanıyorum ve oyun sorunsuz çalışıyor kasma yok. TEŞEKKÜRLER...

chelse

chelse

Üye
apk dosyasina tikliyorum paket cozumleme hatasi diyor yardim edin .... her iki apk yi de indirdim ayni hatayi veriyor

MrFinito

MrFinito

Üye
Rootsuz Sensation XE bugün yukledigim HTC stabilite güncellemesi ile kasmadan açıyor, teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Rootsuz Sensation XE bugün yukledigim HTC stabilite güncellemesi ile kasmadan açıyor, teşekkürler :)

Dostnametr

Üye
CM romlarında oyun çalışmıyor.Cm9 ve 10larda

Jaunus

Üye
Tabletimde mükemmel derecede çalışıyor.Bu tür oyunlarda tablette güzel be kardeşim.dead zone aynı şekilde telefonda olsa küçücük ekranda online komik olurdu.

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Hocam sırf bu oyun için CM 9.1 kurdum oyun sorunsuz açılıyor fakat maça girerken masaüstüne atıyor ?

loley00

Üye
Arkadaslar bu oyun gamepad destekliyormu?

Placebo-

Placebo-

Üye
:tşk:

loley00

Üye
Cevap yokmu ?

trapdoor

Üye
vay arkadaş, adamlar neler yapıyor.

Remember Me

Remember Me