başladı gene samsung-nokia tartışmalarırapman gibiler saolsun samsungu çekemedikleri için çamur atmaya devam edin kardeşler
![]()

Bsenturk elimde hem wave s8500 hem 5800 vardı 1 hafta önceye kadar şuan sadece Wave var ama symbianda menuden kaldırma yok demişsin bilmeden konuşmuşsun.Fan değilim 2 telefonuda kullanan biri olarak söylüyorum.
Kardeş sen Wave'de önce menüye girip soınra düzelte basıp -'ye basıp kaldırmıyormusun kaç aşama 3.
5800'da da menüye gir uygulamanın üstüne gel seçenekler de kaldır de kaç aşama 3.
Var mı anlaşılmayan birşey ?
Kardeşim elimde 1 sene 5 ay kullandığım telefonu benden iyi mi bileceksin.Al eline bi 5800 orjinal v52.0.07 yüklü bir telefon ve yap dediğimi bak bakalım oluyor mu olmuyor mu ?
N8'dede eminim vardır kullanmadım ama symbian 9.1 v5 de varsa symbian '3 de hayli hayli vardır.
sana iddia eden yok kullanma kılavuzunda yazmıyor anladınmı ???
Kullanma kılavuzunda yazmayan bir sürü özellikler taşır telefonlar zaten kardeşim bunlar küçük ufak özelliklerdir.
----------Eklendi @ 18:58:30 ---------- Yazıldı @ 18:57:03 ----------
Kardeşim n8 kullanmadım elime bile almadım ama 9.1 v5 de varken symbian'3 e koymadılarsa ayıp etmişler.
Kardeş sen Wave'de önce menüye girip soınra düzelte basıp -'ye basıp kaldırmıyormusun kaç aşama 3.
5800'da da menüye gir uygulamanın üstüne gel seçenekler de kaldır de kaç aşama 3.
Var mı anlaşılmayan birşey ?

Hocam 4 aşama olmadı mı![]()

Sony ericsson-nokıa-samsung sırasıyla kullandığım telefon markaları bunlar. Wave den önce kullandığım telefon nokıanın en üst model telefonlarından biri olan n97miniydi. Fakat bi dünya para verip aldığım bu cihazı aldığıma alacağıma pişman oldum.(nedenleri saymaya gerek yok burdaki pek çok kişi biliyor zaten) Şimdi wave kullanıyorum ve çok memnunum. Umarım anlatabilmişimdir![]()

3 aşama kardeşim.4 dersen Wave'de de 4 olur.Wavede uygulamanın üzerine gel yazmadım sadece ama ondada gelmen gerekiyor sonuçta.Hocam 4 aşama olmadı mı![]()
3 aşama kardeşim.4 dersen Wave'de de 4 olur.Wavede uygulamanın üzerine gel yazmadım sadece ama ondada gelmen gerekiyor sonuçta.
Kardeşim sen 3.sayfadaki bi uygulamayı silmek için ne yapıyorsun ? 1.menüden eksiye basınca ordaki uygulama siliniyor mu ? Kastettiğim şey bu.
hatta şöyle birşey var ilk sayfadaki uyg iki tıkla silersin 3 bile değil