"potansiyel güncel sürümü bada kurulabilir 92 üçüncü parti programlarının kısıtlama kaldırır" ?yanlış anlamadıysam süper
![]()
kahkahalarla gülüyorum şuan
8 Yıl önce çıkan Nokia'larda bile varken bu özellik, sizin o müthiş Wave telefonunuzda ve Bada işletim sisteminizde yok muydu bu
Forever Samsung
kahkahalarla gülüyorum şuan
8 Yıl önce çıkan Nokia'larda bile varken bu özellik, sizin o müthiş Wave telefonunuzda ve Bada işletim sisteminizde yok muydu bu![]()
1 GHZ A8 cortex mi batıyo ???kahkahalarla gülüyorum şuan
8 Yıl önce çıkan Nokia'larda bile varken bu özellik, sizin o müthiş Wave telefonunuzda ve Bada işletim sisteminizde yok muydu bu
Klasör oluşturma özelliği iPhone'a bile geçen sene geldi.O kadar fazla satan cihaz birde düşün.Ayrıca Wave'in o kadar sağlam özellikleri varki klasör olmasada olur.Ayrıca klasör özelliği Nokia'yı kurtarsaydı şu anda rezil bi durumda olmazdı çaresizlikten Microsoft'un kucağına düştü koskoca şirket.

Senin nokıa da bir tek o özellik vardı başka bi şeyi olmadığı için şu an piyasada can çekişiyorForever Samsung
![]()
8 yıl önce çıkan nokiada mı var senin yalanını yiyim ben o özellik symbianda 8.1a vers ile çıktı, sen 10 senedir menüden program silemiyosun bunu biliyomuydun çok bilmiş arkadaşımkahkahalarla gülüyorum şuan
8 yıl önce çıkan nokiada mı var senin yalanını yiyim ben sanki biz symbian kullanmadık, benim 2006da çıkan n70 de bile yok özellik,bir tarafınızdan atarken destekli atın bari

N70 diye başka bir tel vermişler sana sanırım 
8 yıl önce çıkan nokiada mı var senin yalanını yiyim ben sanki biz symbian kullanmadık,sen 10 senedir menüden program silemiyosun bunu biliyomuydun çok bilmiş arkadaşım
N70 de klasör özelliği yok mu ? Yanlış mı okudum ? Sen N70 kullandığına emin misin ? Tabiiki de gülüyorum sanaN70 diye başka bir tel vermişler sana sanırım
birdaha bak
----------Eklendi @ 18:06:45 ---------- Yazıldı @ 18:04:42 ----------
N70 de klasör özelliği yok mu ? Yanlış mı okudum ? Sen N70 kullandığına emin misin ? Tabiiki de gülüyorum sanaN70 diye başka bir tel vermişler sana sanırım
Edit : Arkadaş hemen mesajını değiştirmiş![]()
![]()
10 senedir derken ? Os 9.1 veya 9.3 ile geldi o özellik.
menuden symbianda program oyun silemezsiniz,hemen mesajı değiştirdim çünkü n70 uzun süredir kullanmıyorum unuttum
İşbirliği yapmak kucağa düşmekse eğer; evet, Nokia Microsoft'un kucağına düştü
----------Eklendi @ 17:09:43 ---------- Yazıldı @ 17:06:30 ----------
Nokia'nın 5800'ı bile senin o elindeki cihazdan fazla sattı. Peki buna ne diyorsun ?