Sonunda Bada 2.0 da Menude klasör yaratma ve masaüstüne kısayol koyma :D

Sponsorlu Bağlantılar

ssercan

Üye
Bsenturk elimde hem wave s8500 hem 5800 vardı 1 hafta önceye kadar şuan sadece Wave var ama symbianda menuden kaldırma yok demişsin bilmeden konuşmuşsun.Fan değilim 2 telefonuda kullanan biri olarak söylüyorum.

nidforspid

nidforspid

Üye
başladı gene samsung-nokia tartışmaları :) rapman gibiler saolsun samsungu çekemedikleri için çamur atmaya devam edin kardeşler ;)

abi adamlar ne yapsın nokia annaya bağladılar umutları nokia 2 sene sonra bunlara tekmeyide basıcak zaten çoğu windows kullanamaz ,üstlerine fazla gitmeyelim:ehe:ehe

----------Eklendi @ 18:26:38 ---------- Yazıldı @ 18:25:03 ----------

Bsenturk elimde hem wave s8500 hem 5800 vardı 1 hafta önceye kadar şuan sadece Wave var ama symbianda menuden kaldırma yok demişsin bilmeden konuşmuşsun.Fan değilim 2 telefonuda kullanan biri olarak söylüyorum.

kardeşim yüklediğin uygulamayı menüden bir tık ile kaldırıyomusun???yoksa iki saat uygulama yöneticisinimi arıyosun??

secretwhite

Üye
bu polemik uzar gider hayir anlamiyorum kendi bolumleri disina cikip bize ne tas atarlar cekemedikleri ne hayir onlar daha iyi ise niye bizi cekemiyorlar ben onu tam anlamiyorum sende o ozellik var bende bu var symbian kac. yillik yazilim bizde multitasking klasor yaratma vb yok onlarda var kabul ama niye bu kadar benimcilik yapmaya calisiyorsunuz hic anlamiyorum

ssercan

Üye
Kardeş sen Wave'de önce menüye girip soınra düzelte basıp -'ye basıp kaldırmıyormusun kaç aşama 3.
5800'da da menüye gir uygulamanın üstüne gel seçenekler de kaldır de kaç aşama 3.
Var mı anlaşılmayan birşey ?

nidforspid

nidforspid

Üye
Kardeş sen Wave'de önce menüye girip soınra düzelte basıp -'ye basıp kaldırmıyormusun kaç aşama 3.
5800'da da menüye gir uygulamanın üstüne gel seçenekler de kaldır de kaç aşama 3.

arkadaşım n8de bile uygulama kaldırılırken Menü > Ayarlar ve Uyg. yöneticisi bu dizine girilir sen gelmiş 5800 da kaldırırılır diyosun ,dosya kaldırmayla karıştırıyor olmayasın
buda 5800 kullanma kılavuzu

uygulama kaldırma diye araştır

ssercan

Üye
Kardeşim elimde 1 sene 5 ay kullandığım telefonu benden iyi mi bileceksin.Al eline bi 5800 orjinal v52.0.07 yüklü bir telefon ve yap dediğimi bak bakalım oluyor mu olmuyor mu ?
N8'dede eminim vardır kullanmadım ama symbian 9.1 v5 de varsa symbian '3 de hayli hayli vardır.

nidforspid

nidforspid

Üye
Kardeşim elimde 1 sene 5 ay kullandığım telefonu benden iyi mi bileceksin.Al eline bi 5800 orjinal v52.0.07 yüklü bir telefon ve yap dediğimi bak bakalım oluyor mu olmuyor mu ?
N8'dede eminim vardır kullanmadım ama symbian 9.1 v5 de varsa symbian '3 de hayli hayli vardır.

sana iddia eden yok kullanma kılavuzunda yazmıyor anladınmı ???

----------Eklendi @ 18:56:40 ---------- Yazıldı @ 18:55:37 ----------

sana iddia eden yok kullanma kılavuzunda yazmıyor anladınmı ???

artı n8 kullanma kılavuzundada yazmıyor madem güncelleme ile geldi ,n8 de niye yok?

ssercan

Üye
Kullanma kılavuzunda yazmayan bir sürü özellikler taşır telefonlar zaten kardeşim bunlar küçük ufak özelliklerdir.

----------Eklendi @ 18:58:30 ---------- Yazıldı @ 18:57:03 ----------

Kardeşim n8 kullanmadım elime bile almadım ama 9.1 v5 de varken symbian'3 e koymadılarsa ayıp etmişler.

nidforspid

nidforspid

Üye
Kullanma kılavuzunda yazmayan bir sürü özellikler taşır telefonlar zaten kardeşim bunlar küçük ufak özelliklerdir.

----------Eklendi @ 18:58:30 ---------- Yazıldı @ 18:57:03 ----------

Kardeşim n8 kullanmadım elime bile almadım ama 9.1 v5 de varken symbian'3 e koymadılarsa ayıp etmişler.

senin bu dediğin ufak özellik waven kk da yazar ama,ayrıettn mademki var 5800da peki neden ayrıettn uyg yöneticisi mevcut??

ssercan

Üye
Ne biliyim kardeşim ben mi yükledim o özelliği.Evet Wave'de yazıyor kullanma kılavuzunda ama 5800'da yazmıyor belkide v52.0.07 de olan bir özelliktir.V40 veya v51 de falan yoktur. Ama v52.0.07 sürümlü bir 5800 al eline yap dediğimi olduğunu göreceksin.Daha 1 hafta oluyor telefonu satalı.

eLZeM34

Üye

Hocam 4 aşama olmadı mı :d::d::d::d:

albatras

albatras

Üye
rapman arkadaşım 5800 daha çok satmıştır diyorsunda; 5800 ile wave yi kıyaslamanı da anlayamıyorum.Sonuçta insanımızın çoğu teknoloji cahili ve nokıa tarzı basit cihazlar onların işini görüyor.Wave ise üst düzey bi telefon herkes kullanamaz kullananda bir daha bırakamaz:naughty:

recepz

Üye
5800 o tel tam bir fiyasko alanlar hep satiyor waweyle kiyaslanamaz bile...!

missing_88

missing_88

Üye
Sony ericsson-nokıa-samsung sırasıyla kullandığım telefon markaları bunlar. Wave den önce kullandığım telefon nokıanın en üst model telefonlarından biri olan n97miniydi. Fakat bi dünya para verip aldığım bu cihazı aldığıma alacağıma pişman oldum.(nedenleri saymaya gerek yok burdaki pek çok kişi biliyor zaten) Şimdi wave kullanıyorum ve çok memnunum. Umarım anlatabilmişimdir :ehe

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson-nokıa-samsung sırasıyla kullandığım telefon markaları bunlar. Wave den önce kullandığım telefon nokıanın en üst model telefonlarından biri olan n97miniydi. Fakat bi dünya para verip aldığım bu cihazı aldığıma alacağıma pişman oldum.(nedenleri saymaya gerek yok burdaki pek çok kişi biliyor zaten) Şimdi wave kullanıyorum ve çok memnunum. Umarım anlatabilmişimdir :ehe

Anlatamadın , anlamazlar... |-)

nidforspid

nidforspid

Üye
3 aşama kardeşim.4 dersen Wave'de de 4 olur.Wavede uygulamanın üzerine gel yazmadım sadece ama ondada gelmen gerekiyor sonuçta.

uygulamanın üstüne gelmene gerek kalmıyor direk eksiye basınca zaten siliyor anladınmı güzel kardeşim?? yani 3 ,4 değil

ssercan

Üye
Kardeşim sen 3.sayfadaki bi uygulamayı silmek için ne yapıyorsun ? 1.menüden eksiye basınca ordaki uygulama siliniyor mu ? Kastettiğim şey bu.

nidforspid

nidforspid

Üye
Kardeşim sen 3.sayfadaki bi uygulamayı silmek için ne yapıyorsun ? 1.menüden eksiye basınca ordaki uygulama siliniyor mu ? Kastettiğim şey bu.

yukardaki numaralara tıklarsan direk sayfaya geçersin kısaltırsın yolu :oke: hatta şöyle birşey var ilk sayfadaki uyg iki tıkla silersin 3 bile değil

Üst Alt