sonunda anna geliyor ovi mağza da indirme var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
sonunda anna geliyor ovi mağza da indirme var
ovi mağzada ki ingilizce açıklamayı türkçeye çevirdiğimizde çıkan sonuç

Tamamen yeni bir deneyim! Symbian Anna gelişmiş kullanılabilirlik, daha hızlı bir tarayıcı, yeni sosyal haritalar, taze simgeler, ve bir portre qwerty klavye getiriyor. Bu uygulama, bugün Symbian Anna deneyimini yükseltmek için indirin!

LİNK:

sukrucan28

sukrucan28

Üye
yurt dışında zaten var ki .. test aşamasından geçememiş türkiye'de anna o yüzden gelmiyolar bi türlü

----------Eklendi @ 16:47:39 ---------- Yazıldı @ 16:46:24 ----------

meet sybian anna indiriyorsun ama güncelleme gelmiyor . Tüm uygulamalar güncel diyor . Sevinmeyin yani o en başından beri var

carlos3x

carlos3x

Üye
yurt dışında zaten var ki .. test aşamasından geçememiş türkiye'de anna o yüzden gelmiyolar bi türlü

----------Eklendi @ 16:47:39 ---------- Yazıldı @ 16:46:24 ----------

meet sybian anna indiriyorsun ama güncelleme gelmiyor . Tüm uygulamalar güncel diyor . Sevinmeyin yani o en başından beri var
uyarınız için teşekkürler... gaza gelip deneyecektim :)

sukrucan28

sukrucan28

Üye
rica ederim ne demek :)

wratH!

wratH!

Üye
ya bu test aşaması olayı nedir allah aşkına ya hepsi milleti oyalamak için uydurulan bir yalan. Anna türkiyede tesiti geçemediyse neden e6 ya anna fw yükleyip getirdiler. Bırakın ya beklemeye değmez hem anna da hiçbir şey degil anna geldiginde de beğenmicek çoğu kimse. N8 in optimal fw ı belle dir. Belle kullananlar anlamıştır. Kusura bakmayın bu kadar sert çıktım ama sinirlerini bozuyo insanın artık bu nokia :@

kerim5534

kerim5534

Üye
dun navı ye baktım e6 da 22.14 surumunde turkce yok turkce olan surum 20 lı bıse

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar X7 anna turkiye navifirmme dusdu gozunuz aydin.yukleme yapabilirsiniz

sukrucan28

sukrucan28

Üye
ne olursa olsun ben yinede ovi güncellemesini bekleyin derim sizlere. Nede olsa uğraşmadan yüklicez inş gelince . umarım en kısa sürede gelir yoksa elimde ki n8'i satmyı planlıyorum hemde çok uygun bir fiyata .

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
annada o kadar da bi yenilik yok gibi, ben aslında belleyi mesaj ediyorum

----------Eklendi @ 11:20:04 ---------- Yazıldı @ 11:19:39 ----------

annada o kadar da bi yenilik yok gibi, ben aslında belleyi merak ediyorum

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
anna nın gelmesi bukadar sürdüyse Belle biraz zoer gelir türkiye ye

den1905

den1905

Üye
anna nın gelmesi bukadar sürdüyse Belle biraz zoer gelir türkiye ye

Annada bu güncelleme acemiliğinden kurtulacaklarını düşünüyorum belle güncellemesi sorunsuz bir şekilde gelecektir.

GULSEHIRLI

Üye
Bu kadar sert ! konuştuğunu NOKIA duymasın :ehe

avessm

Üye
nokia Allah b.... versin senin. Yazik gunah bunca insana...

aydındogan

Üye
herkes anna diyor ama biz belleye geçtik bile

WanteD_232

WanteD_232

Üye
oviden annayı bekleme kararı almıştım 3 gün bekledim.. sonra euro2 germany kullananları okudum, hemen yükledim 2 haftadır felan kullanıyom.. bazı programlarda yüklenememe sorunu alıyodum.. onu da telefon dilini ingilizce yapıp yüklüyosun sonra tekrar türkçe yap geç .. orjinal annayı kurmam belleyi beklerim bundan sonra ..

SilentOne

SilentOne

Üye
en iyisinin yapmıssın

• Beğen
Tepkiler: WanteD_232

cemal344

Üye
belle 1 seneden önce gelmez buna emin olun.

ressam58

ressam58

Üye
Oviden anna adında bir uygulama indirdim.telefondan açtığımda sadece temalardan bir yükleme var anna falan yok nedir bu??

yesrip2

yesrip2

Üye
oviden 24.001 güncellemesi yaptim tel dili ing. Oldu türkçe dil desteği yok ne yapmam lazim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt