Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben oviyle fazla ugrasmadıgım için anna bende henüz sorun çıkarmadı :)

erollcelik

erollcelik

Üye
Herşeyden önce hafıza kartı ve depo hafızasını biçimlendierdikten sonra ovi den güncelleyin.Tabii bunları yapmadan foto,mesaj v.s kişisel şeylerin yedeğini alın.Oviden 272 mb olan güncellemeyi yükleyin.Sonraki iki güncellemeyi telden yapın.Artık sorunsuz bir güncelleme yapmış olursun.
:off:valla ben anna manna yüklemedim henüz sizlerin şikayetlerine bakarsam bu anna bir halta yaramıyor:good:

RedColt

RedColt

Üye
:off:valla ben anna manna yüklemedim henüz sizlerin şikayetlerine bakarsam bu anna bir halta yaramıyor:good:

bence yükle bende çok arada kaldım yüklesemmi üklemesem mi ama çok memnunum :) sorunsuz yüklendi memnunum

Bide bu arada qt sorunu nedir?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu arada sizlerde varmı bilmem ama kamera tuşuna basınca kamera açılmıyor annada 2 saniye bekletince açılıyor neden :S

bozkurt955

bozkurt955

Üye
flash atmak sorun deil de yüklediğim flash ın sorun suz olmasını istiyorum birdaha ugraşmak istemiyorum

şuan atmaya karar verdim ve başladım sonucu bildirrim :...

----------Eklendi @ 11:55:29 ---------- Yazıldı @ 11:34:26 ----------

evet arkadaşlar sonuç öylüyorum ben tlf phoneix ile flashladım çok şükür sorunsuz flash landı tlf da şuan lık bir sorun görünmüyor msj larda qt klavye çalışıyor sorunsuz şuanda inceliyorum ....:megafon::good:

gourme

Üye
Bu arada sizlerde varmı bilmem ama kamera tuşuna basınca kamera açılmıyor annada 2 saniye bekletince açılıyor neden :S
belki tuşa yarım basıyorsundur

----------Eklendi @ 12:13:00 ---------- Yazıldı @ 12:10:19 ----------

ne acayip bişeymiş bu anna ya herkeste ayrı bş sorun çıkarmış şizofrenmidir nedir

gokhan6078

gokhan6078

Üye
beyler benim sorunuma kimse çözüm yazmadı ya neden *#0000* yapınca yeni
güncelleme yok diyor c6-01 şuan 14 küsür olan güncelle e yüklü oviden 24. küsür olan sürümü buluyor yükleme sırasında bağlantı kopuyor cihaz resatarak açılıyor acil yardım kaç gündne beri uğraşıyorum ama bi türlü halledemedim nokia ya mesaj yazdım destek olarak ama geri dönüş yok ne olacak bu halim

gkyrn

gkyrn

Üye

kamera gerçekten kamera tuşuna biraz basık tutunca açılıyor giriş ekranındayken:hmmmbasıp çekince açılmıyor yani.bu da yeni çıktı ya. deneyebilir misinz arkadaşlar bi herkeste böyle mi?annada böyle mi oluyo acaba

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede ole

aliriza90

Üye
Evet biraz elimizi basılı tutmak gerekiyor kamera için.

SilentOne

SilentOne

Üye
neden ole bişi yaptılarki acaba

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
kamera gerçekten kamera tuşuna biraz basık tutunca açılıyor giriş ekranındayken:hmmmbasıp çekince açılmıyor yani.bu da yeni çıktı ya. deneyebilir misinz arkadaşlar bi herkeste böyle mi?annada böyle mi oluyo acaba
daha önce betalabstan kamera güncellemesi yüklediyseniz tekrar yükleyin düzelecek en azından bende düzeldi hatta bende kamera sistem hatası bile verdi ( Türkçe'de uygulamalarım çıkmadığı için betalabstan yüklediğim kamera güncellemesi çalışmadığından kamera hatası aldığımı düşünüyorum tekrar yükledim düzeldi) sizde tekrar yükleyin düzelir belki

gourme

Üye
daha önce betalabstan kamera güncellemesi yüklediyseniz tekrar yükleyin düzelecek en azından bende düzeldi hatta bende kamera sistem hatası bile verdi ( Türkçe'de uygulamalarım çıkmadığı için betalabstan yüklediğim kamera güncellemesi çalışmadığından kamera hatası aldığımı düşünüyorum tekrar yükledim düzeldi) sizde tekrar yükleyin düzelir belki
bende oyle bi sorun yok ben de betalabsdan kamera güncelleme indirmiştim annadan önce ve annadan sonra hiç bişeye dokunmadım her şey duruyordu reset problemi ve şarj ömrü kısalığı var sadece

bozkurt955

bozkurt955

Üye
gökhan kardeş soruma cevap vermediniz demişsin kardeş aynı sorun bende de vardı Ovi yi boşver flash at direk hiç bir sorun yok yardımcı olurum şuan tek bir sorun var oda tlf da olan her müziği müzik çalar da gösterme si

gourme

Üye
gökhan kardeş soruma cevap vermediniz demişsin kardeş aynı sorun bende de vardı Ovi yi boşver flash at direk hiç bir sorun yok yardımcı olurum şuan tek bir sorun var oda tlf da olan her müziği müzik çalar da gösterme si
o her müziği gösterme sorununu depolama modunda bağlayıp private ve resources klasörlerine Sag tıklayıp özelliklerden salt okunur ve gizli seçeneklerini secip sadece klasöre uygula diyerek gidermiştim ama flashatmadım ben

altannemre

Üye
yahu anna kurduktan sonra eskiye nazaran daha sık reset atar oldu akşam tamamen dolu şarjla bıraktım sabah kapalı idi açamadim bozuldu sandım meğer şarjı komple tükenmiş bu nedir böyle yaaaa
şarj dün den beri gidio hala dolu ortalar da su anna ya aşık oldum :)sizde Nasıl sorun oluyo ya tel e format atın bence

gkyrn

gkyrn

Üye

bu betalabs kamera güncellemesi nin linkini verebilir misiniz? yüklemeye korkuyorum aslında çalışmasında bi sırun yok varsın basık tutunca açılsın çok da sorun değil aslında .başka sorun çıkmasın da bunu yükleyince

gourme

Üye
şarj dün den beri gidio hala dolu ortalar da su anna ya aşık oldum :)sizde Nasıl sorun oluyo ya tel e format atın bence
evet atacağım ama uyuz bi durum ya telefonu tamamen kişisellestiriyorsunuz bi format yine sıfırdan uğraş üşeniyorum:D

----------Eklendi @ 14:44:45 ---------- Yazıldı @ 14:40:48 ----------

bi de bence n8de ciddi bi ısınma sorunu var bazen azıcık zorlayınca cayır cayır yanıyor adamlar soğutucu niyetine metal kasa yapmışlar anlaşılan

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet atacağım ama uyuz bi durum ya telefonu tamamen kişisellestiriyorsunuz bi format yine sıfırdan uğraş üşeniyorum:D

----------Eklendi @ 14:44:45 ---------- Yazıldı @ 14:40:48 ----------

bi de bence n8de ciddi bi ısınma sorunu var bazen azıcık zorlayınca cayır cayır yanıyor adamlar soğutucu niyetine metal kasa yapmışlar anlaşılan
Aynen c6-01 de cok cabuk ısınıyor metal olunca tabi ama neyse dün yere bi düştü baktım tel gitti dedim çizik yok :D

bennewroz

Üye
5800 xm için güncelleme ne zaman gelecek haberi olan arkadaşlar var mi¿

Üst Alt