Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

bozkurt955

bozkurt955

Üye
günaydın arkadaşlar 30 . sayfada qt sorunu ve dil sorunu diyorlar herkesde varmı bu sorun henüz yüklemedim de bu yorumlar karşısında yükleyecem

montacarlo

Üye
nokia ıntranet ve Microsoft Communicator Mobile gelmiş ?? Ne bunlar arkadaşlar...Birde sinyalle ilgili sanırsam bir simge görmüştüm uygulamaya girdiğimde simge yok olmuştu...Signal booter tarzında gibi bişiydi ismi galiba

altannemre

Üye
c601 in klavyesi Nasıl arkadaşlar kolay yazılıyo mu

uribaju

uribaju

Üye
c6nın ekran kucuk oldugu için qwertyde yazmak zor olabilir

altannemre

Üye
t 9 a geçme özelliği var zaten olmasın su anna yi göreyim iphone alicam

altannemre

Üye
pc ye bağladım teli arkadaşlar numaralar silinirmı acaba kartı çıkartayim mı

mexto

Üye
arkadaşlar gravity adlı programım yüklü olarak gözüküyor ama ortalıkta yok ne yapabilirim yardım lütfen.

OzGuRKnowN

Üye
Anna Ve Bir sürü Sorun Şaka gibi..

bozkurt955

bozkurt955

Üye
arkadaşlar anna yükleyenler cevap versin lütfen sorun var mı nasıl kullanışlı mı

altannemre

Üye
başardım sonunda be muhteşem anna hiç sorun yok çok uzun sürdü ama değdi

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye

best tiger

Üye
arkadaşlar anna yüklediğimizde Ovi suite'den telefondaki resim ve videolar siliniyor mu bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana cevap verirse sevinirim tskler

_ardaa

_ardaa

Üye
Kişisel ögeler silinmez, rehber, mesajlar, resimler, videolar, takvim etkinlikleri, notlar vs bunların hiçbiri silinmez.

best tiger

Üye
çok tsk arda kardeş sağol

mamilim90

mamilim90

Üye
Acaba E7 geldmi Anna güncellemesi

altannemre

Üye
birde ben yükleye bilseydim şu annayı usb kablom yok :pro: birinden rica ettim getirirse bende Annalı Olsam !!:op:
Hadi hayırlısı;)

----------Eklendi @ 15:56:17 ---------- Yazıldı @ 15:48:51 ----------

comminicator ne ise yarıyor ve Nasıl açabilirim yardım edermisiniz

mfb2

mfb2

Üye
Evet bazı kişilerde müzik çalardaki oyun sesleri sorunu var keşke bendede sırf o olsa ben ve çoğu kişidede uygulamalar kayboluyor ing yapınca çıkıyor hard format attım buubles , battery monitor gibi uygulamalar yüklenmiyor orjinal türçe anna ile flash attım hala aynı sorun devam ing yapıp yüklüyorsun türkçeye çevirince uygulamalar yine görünmüyor görünen tek smart installer sorunu onuda halletilermi işlem tamamdır :)

playmert

playmert

Üye
arkadaslar *#0000# den güncellestirmeyi yaptım. ama yazılım güncelemedeki 2 adet anna güncellemesi ve ovi güncellemesini baslat diyorum baslıyor sonra güncelleme basarısız diyor.s nasl yapablrm?
pcden denedim simdi.2 adet anna güncellemesi gözüktü ovi gözükmedi. şu hatayı aldım

erollcelik

erollcelik

Üye
o iki güncellemeyi telefondan yapacaksın.
arkadaslar *#0000# den güncellestirmeyi yaptım. ama yazılım güncelemedeki 2 adet anna güncellemesi ve ovi güncellemesini baslat diyorum baslıyor sonra güncelleme basarısız diyor.s nasl yapablrm?pcden denedim simdi.2 adet anna güncellemesi gözüktü ovi gözükmedi. şu hatayı aldım

Üst Alt