Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

nublies

nublies

Üye
Yüklüyor şu anda bakalım anna sını nasıl bişeymiş şu anna belle ne zaman geliyormuş belleciler iyi şeyler yazıyor :)

aydnzara

Üye
Arkadaşlar şimdi N8 telden baktım cihaz yazılımı 27 mb gözüküyor ne yapayım yardım edin konu açmak istemedim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaşlar şimdi N8 telden baktım cihaz yazılımı 27 mb gözüküyor ne yapayım yardım edin konu açmak istemedim.
gözükorsa yükle arkadaşım.ne duruyorsun.yükleyen arkadaslar QT programlar yükleniyormu bir bakarmısınız denermisiniz lütfen.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Yaw Bu C7 Ye Niye Gelmedi Hala .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6-01 telefondan güncelleme görmüyor neden ?

skyhanb

skyhanb

Üye
aynen bendede 27 mb o ne alaka ? millet 260 mb diyor ?

orhunorkut

Üye
c7 024.001 diye bi güncelleme görüyo kaç mb nedir bilmiyorum eve gidince bakıcam 3gden yüklenmeyelim 260mb falansa eger :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
nihayet yükledim C7 siyah 059B534 telefon üzerinden gelmedi bi türlü hemen bi internet cafeye koşturdum ve yükledim, direk v24 yükledim, v22 hiç yoktu ovide, şu anna browserından yazıyorum bunu çok güzel olmuş tarayıcı :) ...

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben de telefon üzerinden kurdum :) belle gleince naviden yaparım artık ama anna güzelmiş yani beğendim :)

bozkurt955

bozkurt955

Üye
kankalar bende ovi den kurmaya çalışıyorum ama 15 dk bölümü geliyor yarıya gelince kurtarma çıkıyor sürekli bunu diyor anasını satim çözüm yolları nedir benim c6 01 macaristan ürünü

goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
Aga yükledim sonunda annayı güncelleniyor diyor eyw kardeş iyikide söyledin

----------Eklendi @ 17:55:45 ---------- Yazıldı @ 17:54:55 ----------

*#0000# yapın güncellemeleri kontrol et deyin hemen yüklüyor

montacarlo

Üye
C6-01 295 mb Ovi den indiriyor şuan da 2 dk kaldı...Bakalım sonuç nasıl olacak ???...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Beyler C6-01 için anna gelmiştir hepimize hayırlı uğurlu olsun...

romaz

romaz

Üye
sonunda geldi nihayet

montacarlo

Üye
kankalar bende ovi den kurmaya çalışıyorum ama 15 dk bölümü geliyor yarıya gelince kurtarma çıkıyor sürekli bunu diyor anasını satim çözüm yolları nedir benim c6 01 macaristan ürünü

Aynısı oldu benimki de macaristan ürünü ??? Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

bozkurt955

bozkurt955

Üye
*#0000# yapıyorum güncelleme kontrol et diyorum henüz bir güncelleme yok diyor ama araçlar yazılım bölümünden güncelleme diyince 22 v anna yı söylüyor ovi den de anlattığım gibi yukaıdan

montacarlo

Üye
Tamamdır arkadaşlar...Kabloyu çıkarıp başka bir usb girişine taktım sorun çözüldü..Cihaz Nokia Ovi Suiteyle başarı ile güncellendi...

Sürüm Symbian Anna
Yazılım Sürümü 024.001
Model C6-01

goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
Allah Allah 1of2 yi yükledi 2/2 ye gelmiyo bi türlü
1/2 de kaldı güncelleme ne olcak şimdi

Üst Alt