tugbatan
Üye
benim düşürdüklerimin haddi hesabı yok metal aksam oki de son düşüdüğümde plastik kısmı yani kafası ezildiAynen c6-01 de cok cabuk ısınıyor metal olunca tabi ama neyse dün yere bi düştü baktım tel gitti dedim çizik yok
Ayrı bir programla eko ayarlıyorsun forumda olması lazım .Arkdaşlar anna da müziklerde eko yu düzenleyemiyor muyuz ? sanki düzenleniyor diye hatırlıyoum ama bende düzenlemiyor
ya arkadaşlar bişey sorucam bu anna ile ilgili .Anna türkiyeye gelmeden telime yükledim ben yutrdışından gelmiş benim telefon.İngilizce sürümüyle kuruldu şimdi oviden tekrar yükledim düzeltemedim hala dil ingilizce servise mi gitmesi lazım şimdi nasıl sorunu çözebilirim bi bilgisi olan var mı yada bununla ilgili bi konuya yönlendirebilirmisiniz ?? Hala arıyorum malesef
ya arkadaşlar bişey sorucam bu anna ile ilgili .Anna türkiyeye gelmeden telime yükledim ben yutrdışından gelmiş benim telefon.İngilizce sürümüyle kuruldu şimdi oviden tekrar yükledim düzeltemedim hala dil ingilizce servise mi gitmesi lazım şimdi nasıl sorunu çözebilirim bi bilgisi olan var mı yada bununla ilgili bi konuya yönlendirebilirmisiniz ?? Hala arıyorum malesef
Aynı sorunu bende yaşamıştım bu konuya bakmanızda fayda var doğru uygularsanız cihazınız türkçeye döner.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html
Evet bende baktım flash atmayada gözüm korktu biraz tam olarak bilgim yok çünkü.Bu gidişle telime doyamadan çöpe atıcam
hangi uygulamalar calisiyo Turkce dilde sende benim calismadilar cunkubende oyle bi sorun yok ben de betalabsdan kamera güncelleme indirmiştim annadan önce ve annadan sonra hiç bişeye dokunmadım her şey duruyordu reset problemi ve şarj ömrü kısalığı var sadece
Yaw okudukça bende vazcaymaya başladım sanki, çünkü şuan benim tel o kadar stabil ve sorunsuz çalışıyor ki ...valla ben anna manna yüklemedim henüz sizlerin şikayetlerine bakarsam bu anna bir halta yaramıyor
Valla bi ton uygulama Işte oyunlar angry birds ün tüm sürümleri araba yarışları opera browserde bende sorunsuz dosya yöneticiler play to .... Bubbles sleeping screen vs vs valla bi sürü ıvır zıvır sayma ile bitmez sadece demin keşfettim fragger oyununun sesi bozuk çıkıyıdıhangi uygulamalar calisiyo Turkce dilde sende benim calismadilar cunku
arkadaşlar ben şuanda anna sistemini kullanıyorum sabah kurdum şuanda hiç bir sorunu yok herşeyi ile tam çalışıyor beğendim bir müzik çalar daki oyunlarını sesleri vardı onlarıda sağolsun arkadaş yönlendirdi yazıyor zaten 38 .sayfa da hafıza kartında ki private ve secure diye dosya onları salt okunur ve gizle seçenekleri diyince o sorunda kalktı şuanda herşey tam yapamayan arkadaşlara yardımcı olab
ben henüz yüklemeyi bile yapamadım bende hala güncelleme yok bu nasıl iştir yaaaaaaa... nokia c 7 059B899 bu kodu telefonu olupta güncelleme yapan varmı
kardeş sende navifirm ve phoniex varmı onlar varsa msn de seninle beraber yapalım istersen *#0000# yap RM-xxx nedir bir bakarmısın
rm-675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?