walla ben emin deilim hala açıkçası yükleyenlerin yarısı farklı farklı sorunlardan bahsediyor diğerleri ise mükemmel diyo şimdi güncellersem ya bende sorunlar yaşarsam o zaman sinir olurum walla
Arkadaşlar kapatıp açınca donma sorunu ortadan kalktı müzik çalarımda da sorun yok oyun falan olduğu halde...dosyalarımda oviden yaptığım için duruyor...oviyede markete de girebiliyorumtek sorunum var... WİFİ sorusu..bağlantıyı kesiyorum yine bağlanıyo..kapatamıyorum...kapatsamda tekrar bağlanıyor nasıl kapatacaz bu wifi yi
her yerde soruyorum ama kimse takmıyor. Bende 24.1 güncellemesi çıktı bu anna biliyorum ama 22.14ten farkı nedir ? Neden 22.14 çıkmadı ? Daha sonra çıkar mı bekleyeyim mi yükleyeyim mi ? Lütfen yardımcı olun
her yerde soruyorum ama kimse takmıyor. Bende 24.1 güncellemesi çıktı bu anna biliyorum ama 22.14ten farkı nedir ? Neden 22.14 çıkmadı ? Daha sonra çıkar mı bekleyeyim mi yükleyeyim mi ? Lütfen yardımcı olun
Sensation arkadaşım bende telefona önce hard format atıp sonra anna güncellemesini yapmayı düşünüyorum ama hard format ile giden bazı şeyler oluyormuş (Örn: Ovi suite, ovi maps vs) bunlar anna ile gelir mi bilginiz var mı.?
P.S: Formatı *#7370# olarak yapsak ne kadar faydalı olur.??
Sensation arkadaşım bende telefona önce hard format atıp sonra anna güncellemesini yapmayı düşünüyorum ama hard format ile giden bazı şeyler oluyormuş (Örn: Ovi suite, ovi maps vs) bunlar anna ile gelir mi bilginiz var mı.?
P.S: Formatı *#7370# olarak yapsak ne kadar faydalı olur.??
Hard format her şeyi temizler. Yalnız atmadan önce ve sonra hafıza kartınızı biçimlendirmenizi öneririm. Soft format ise fabrika ayarları oluyor. Pek bir faydası olmaz. Ama Anna 1/2 filan kuramayanlar soft format atarak kurulduğunu söylüyorlar.
Hard format her şeyi temizler. Yalnız atmadan önce ve sonra hafıza kartınızı biçimlendirmenizi öneririm. Soft format ise fabrika ayarları oluyor. Pek bir faydası olmaz.
Teşekkür ettim, o zaman hard format atalım ve yavaştan sorunlu anna'yı denemeye başlayalım
Bu arada hafıza kartından kasıt mass memory' mi oluyor. Harici hafıza kartı kullanmıyorum da.
Teşekkür ettim, o zaman hard format atalım ve yavaştan sorunlu anna'yı denemeye başlayalım
Bu arada hafıza kartından kasıt mass memory' mi oluyor. Harici hafıza kartı kullanmıyorum da.