[Son versiyon] Psiloc irRemote v1.03 Unsigned Symbian OS 9.1

Sponsorlu Bağlantılar

micyot

Üye
program deneme sürümlü. license kodunuda verirseniz sevinirim arkadaşlar...

endera

Üye
hocam programı koyan koymus kımsenın cevap verdıgı yok herkesde bır tsk edası var ...

RapperBoy

Üye
Katılıyorum dostum...
Yardım lazım.Programı koyan arkadaş lütfen ilgilenirmisiniz...

berkayciks

Üye
oh be fistik gibi çalışıo xD

swedish

swedish

Üye
bir deli bir kuyuya bir tas atti, kirk akilli cikaramadi.(bende dahil)

.::ELEKTRİK::.

.::ELEKTRİK::.

Üye
Arkadaşlar programı kurdum yardım isteyenler bana özel mesaj atsınlar orada msn adresinizi verin detaylı anlatırım:pro:

cemulas

Üye
allah razı olsun

diaablo

diaablo

Üye
Arkadaşlar programı kurdum yardım isteyenler bana özel mesaj atsınlar orada msn adresinizi verin detaylı anlatırım:pro:
kardeşim özel mesaj gönderemiyorum olmuyo..bişe diyicem sana klasörden önce drm yi yükledim sora irremoteyi yükledim program uygulamalarda duruyo ama sorum şukki
üstüne tıkladığımda açmıyo.v1.03 lazım bbana bu doğru olanı ama açmıyo napıcaz

hadebe

Üye
N91 icinn uyumlu yokmu yardim

m...z...

m...z...

Üye
Teşekkürler dostum

baklan2720

Üye
arkadaşlar programı kurdum
tv olarak bizde vestel var
philips 14 pt 6107 yi seçtim
çalışıyor ama tvnin dibine kadar götürmem gerekti.

C01aY

C01aY

Üye
5700 da çalışmıyor sadece symbian 9.1de çalışır

mehteren

Üye
arkadaşlar n73 te denedim çalıştı. ancak türk tv'lerin şifreleri varsa iyi olur

hoccass

Üye
N80 e kurdum çalıştı.
Üzerinde olmayan cihazlar için;
Devices->Seçenek->Add Devices->istediğniz tür (Örneğin TV)->Refresh
yaptığınızda kablosuz internet üzerinden yada gprs üzerinden çok kısa sürede istediğiniz modelleri yükleyebiliyorsunuz.
Vestel Milenyum LCD yi kumanda ediyor, biraz yakın olmak gerekiyor.

ahmwer

ahmwer

Üye
N73 te 89 u 99 Yaptıgım Zaman Açılmıyor :S

ESlNTl

ESlNTl

Üye
Arkadaşlar herşey güzelde telefona yüklüyoruz da bu dediğiniz 89 99 yokki açtığımızda dosyanın içinde sizin verdiğiniz dosyalarda var ama onları gormuyor telefon :S Daha doğrusu .ir uzantılarını bulamadım telefonda ben .xml dosyalarını buldum remote klosörünün içinde onlara baktım ne 89 nede 99 var benmi yanlış yaptım yoksa yardımcı olursanız çok sevinirim..

Ahrafisim

Üye
arkadaşlar kurulumdan ilgili kumandayı seçtikten son olarak settings den ir methodu 4 seçin --n95 düz

aslan7708

Üye
Programı kuralı bir hafta oldu . denemediğim tv kalmadı. hiç birini çalıştıramadım. direk uyan bir modelde göremedim ama. biri tutar diye çoğunu denedim. siteden arçelikleri yükledim ama iki versiyonuda uymadı... arçelik hangilerinde çalışıyor. bilgisi olan paylaşsın...
:naughty:

endera

Üye
guncelleme yapmıyor yapıyor gıbı wıfı den baglanıyor ama bı numara yok acaba ındırdıgımı kodları nasıl ekleyebılırız programa

birmot

birmot

Üye
emeğine sağlık kardeş

Üst Alt